- 8 Mayıs 2019
- 73
- 40
- 30
-
- Konu Sahibi Karanfil7070
Neden diktiriyorsunız acaba, sonuçta olan olmuşBir kaç ay önce Hymenoplasti oldum fakat kabizlik nedeniyle tutmadi. Şöyle söylim %35 ihtimalle kanar dedi doktor. Ben tutmadı varsayiyorum. Tekrar gel bidaha deneyeceğiz dedi. Cok dikkat ettim. Oturmama kalkmama... bu operasyon cok zor gecen bir şey. Canim cok yandı. Tekrar yaptırma cesaretini edindigimde o acı geliyor aklıma. O temkinli halim... yaptırıp tutanlardan dikkat ettikleri seyleri süreçte genelde ne yaptiklari rahat lavaboya yaparken yaptiklari seyleri ,lavaboda veya otururksn nasil olduguna dair bilgiler istiyorum. Yaptiracak olanlarada bilgi edinmis olur. Ve birde destek... inanin cok korkuyorum o igne vurulurken ki ağlaymışım gozumun önüne geliyor... desteğinize ihtiyacim var...
herkes kendinden sorumlu insanların durumuyla dalga geçer gibi davranmayın.Ne kadar sıkıntıda senin yaptığına bakNeden diktiriyorsunız acaba, sonuçta olan olmuş
ben ameliyat olmadım ama bende diktirdikten sonraki o ay süreci çok merak edip korkuyorumBir kaç ay önce Hymenoplasti oldum fakat kabizlik nedeniyle tutmadi. Şöyle söylim %35 ihtimalle kanar dedi doktor. Ben tutmadı varsayiyorum. Tekrar gel bidaha deneyeceğiz dedi. Cok dikkat ettim. Oturmama kalkmama... bu operasyon cok zor gecen bir şey. Canim cok yandı. Tekrar yaptırma cesaretini edindigimde o acı geliyor aklıma. O temkinli halim... yaptırıp tutanlardan dikkat ettikleri seyleri süreçte genelde ne yaptiklari rahat lavaboya yaparken yaptiklari seyleri ,lavaboda veya otururksn nasil olduguna dair bilgiler istiyorum. Yaptiracak olanlarada bilgi edinmis olur. Ve birde destek... inanin cok korkuyorum o igne vurulurken ki ağlaymışım gozumun önüne geliyor... desteğinize ihtiyacim var...
Sizinde bir gün hayatınızi karartanlar olursa olan olmuş dersiniz... bilip bilmeden bos bos yorum yapmayinNeden diktiriyorsunız acaba, sonuçta olan olmuş
ya iğne vurulması çok mu ağrı yaptı ben de olacaktım ama şuan çok tırstım kime ameliyat olmuştunuz pekiBir kaç ay önce Hymenoplasti oldum fakat kabizlik nedeniyle tutmadi. Şöyle söylim %35 ihtimalle kanar dedi doktor. Ben tutmadı varsayiyorum. Tekrar gel bidaha deneyeceğiz dedi. Cok dikkat ettim. Oturmama kalkmama... bu operasyon cok zor gecen bir şey. Canim cok yandı. Tekrar yaptırma cesaretini edindigimde o acı geliyor aklıma. O temkinli halim... yaptırıp tutanlardan dikkat ettikleri seyleri süreçte genelde ne yaptiklari rahat lavaboya yaparken yaptiklari seyleri ,lavaboda veya otururksn nasil olduguna dair bilgiler istiyorum. Yaptiracak olanlarada bilgi edinmis olur. Ve birde destek... inanin cok korkuyorum o igne vurulurken ki ağlaymışım gozumun önüne geliyor... desteğinize ihtiyacim var...
Canım hangi yöntemden oldun tek kat flep mi çift kat mı özellikle çift kat olunduğunda zor bozulurmuş diye duydumBir kaç ay önce Hymenoplasti oldum fakat kabizlik nedeniyle tutmadi. Şöyle söylim %35 ihtimalle kanar dedi doktor. Ben tutmadı varsayiyorum. Tekrar gel bidaha deneyeceğiz dedi. Cok dikkat ettim. Oturmama kalkmama... bu operasyon cok zor gecen bir şey. Canim cok yandı. Tekrar yaptırma cesaretini edindigimde o acı geliyor aklıma. O temkinli halim... yaptırıp tutanlardan dikkat ettikleri seyleri süreçte genelde ne yaptiklari rahat lavaboya yaparken yaptiklari seyleri ,lavaboda veya otururksn nasil olduguna dair bilgiler istiyorum. Yaptiracak olanlarada bilgi edinmis olur. Ve birde destek... inanin cok korkuyorum o igne vurulurken ki ağlaymışım gozumun önüne geliyor... desteğinize ihtiyacim var...
Pansumanlarına nasıl dikkat etmen gerekiyormuş doktor ne tavsiye ettiBir kaç ay önce Hymenoplasti oldum fakat kabizlik nedeniyle tutmadi. Şöyle söylim %35 ihtimalle kanar dedi doktor. Ben tutmadı varsayiyorum. Tekrar gel bidaha deneyeceğiz dedi. Cok dikkat ettim. Oturmama kalkmama... bu operasyon cok zor gecen bir şey. Canim cok yandı. Tekrar yaptırma cesaretini edindigimde o acı geliyor aklıma. O temkinli halim... yaptırıp tutanlardan dikkat ettikleri seyleri süreçte genelde ne yaptiklari rahat lavaboya yaparken yaptiklari seyleri ,lavaboda veya otururksn nasil olduguna dair bilgiler istiyorum. Yaptiracak olanlarada bilgi edinmis olur. Ve birde destek... inanin cok korkuyorum o igne vurulurken ki ağlaymışım gozumun önüne geliyor... desteğinize ihtiyacim var...
Isim paylasmak istemiyorum burda canim a yada b doktoru hepsi aynı islemi yapiyordur mutlaka. Ilk basta uyusturmasi icin iceriye igne vuruyor o benim canimi cok yakti suraya yazarken bile korku salıyor tekrarya iğne vurulması çok mu ağrı yaptı ben de olacaktım ama şuan çok tırstım kime ameliyat olmuştunuz peki
Tabi sorabilirsiniz...bende yaptırmak istiyorum araştırıyorum sürekli kime yaptırdınız benimde baya merak ettiklerim var bu konuda
Hergün gunde 2 ser defa buyuk tuvaletinden sonra sabah akşam sıkıcaksin o pancuman ilacini. Ben sikmalisini bulamasim vatsonsdan sprey aldim ona doldurdum gittigim yerlerde yanimda tasiyordum kolay oluyorduPansumanlarına nasıl dikkat etmen gerekiyormuş doktor ne tavsiye etti
Tek kat flep cnm . Tekine ciftine hic girmedim ben. Dikilsin bitsin di tek derdimCanım hangi yöntemden oldun tek kat flep mi çift kat mı özellikle çift kat olunduğunda zor bozulurmuş diye duydum
Düğüne yakin nasil yapabilirim bilmiyorum meselA oturup kalkamicam bana derlerse sen niye böylesin ne derim . Ama tabi foktor 2. De tutmazsa gecici yapicaz dediDugune yakin yaptirsaydin keske
Bence de bu çok sıkıntılı bir durum olurDüğüne yakin nasil yapabilirim bilmiyorum meselA oturup kalkamicam bana derlerse sen niye böylesin ne derim . Ama tabi foktor 2. De tutmazsa gecici yapicaz dedi
Bir kaç ay önce Hymenoplasti oldum fakat kabizlik nedeniyle tutmadi. Şöyle söylim %35 ihtimalle kanar dedi doktor. Ben tutmadı varsayiyorum. Tekrar gel bidaha deneyeceğiz dedi. Cok dikkat ettim. Oturmama kalkmama... bu operasyon cok zor gecen bir şey. Canim cok yandı. Tekrar yaptırma cesaretini edindigimde o acı geliyor aklıma. O temkinli halim... yaptırıp tutanlardan dikkat ettikleri seyleri süreçte genelde ne yaptiklari rahat lavaboya yaparken yaptiklari seyleri ,lavaboda veya otururksn nasil olduguna dair bilgiler istiyorum. Yaptiracak olanlarada bilgi edinmis olur. Ve birde destek... inanin cok korkuyorum o igne vurulurken ki ağlaymışım gozumun önüne geliyor... desteğinize ihtiyacim var...
[/QUOT
fiyat neydi yani bende yaptirmak istiyorum aci felan onemli degil hayatim kabus oldu