Hymenoplasti(flep)(kızlık zarı dikimi) oldum ve tutmadı tekrar yaptırmaya çok korkuyorum...

Bir kaç ay önce Hymenoplasti oldum fakat kabizlik nedeniyle tutmadi. Şöyle söylim %35 ihtimalle kanar dedi doktor. Ben tutmadı varsayiyorum. Tekrar gel bidaha deneyeceğiz dedi. Cok dikkat ettim. Oturmama kalkmama... bu operasyon cok zor gecen bir şey. Canim cok yandı. Tekrar yaptırma cesaretini edindigimde o acı geliyor aklıma. O temkinli halim... yaptırıp tutanlardan dikkat ettikleri seyleri süreçte genelde ne yaptiklari rahat lavaboya yaparken yaptiklari seyleri ,lavaboda veya otururksn nasil olduguna dair bilgiler istiyorum. Yaptiracak olanlarada bilgi edinmis olur. Ve birde destek... inanin cok korkuyorum o igne vurulurken ki ağlaymışım gozumun önüne geliyor... desteğinize ihtiyacim var...
Bende böyle olmadı acaba çok mu kötüydü vajinan. Doktorun yapamamasina ihtimal vermek istemiyorum :/ ama bu konuda da pişman olan çok var. Her doktor aynı değil demek

Bende böyle olmadı acaba çok mu kötüydü vajinan. Doktorun yapamamasina ihtimal vermek istemiyorum :/ ama bu konuda da pişman olan çok var. Her doktor aynı değil demek
Cnm bu doktor gerçekten güzel sonuçlar alan benim gibi çok az kışı vardir . Siz daha dikkat edin . Ben yine olacağım ama korkuyorum

ben Bursada Barış Korkmaz a yaptırdım. bursa Barış Korkmaz diye aratırsanız sitesi çıkıyor. uzun araştırmalardan sonra gittim kendisine ve bütün süreç ve dikkat etmem gereken noktalar konusunda uyardı. Çok bir acı da hissetmedim işlemler yapılırken. Sonrasında kendisi de korkunuz olması durumunda ilgili yaklaşıyor. Bursada hymenoplasti için daha iyi bir doktor yoktur bence

ben Bursada Barış Korkmaz a yaptırdım. bursa Barış Korkmaz diye aratırsanız sitesi çıkıyor. uzun araştırmalardan sonra gittim kendisine ve bütün süreç ve dikkat etmem gereken noktalar konusunda uyardı. Çok bir acı da hissetmedim işlemler yapılırken. Sonrasında kendisi de korkunuz olması durumunda ilgili yaklaşıyor. Bursada hymenoplasti için daha iyi bir doktor yoktur bence
Barış korkmazin muayenehanesi nerede tam olarak

Bende Barış korkmaz ismini duydum ama giden başka kimse vardı acaba?
dudak küçültme de yapıyorum?

Bende Barış korkmaz ismini duydum ama giden başka kimse vardı acaba?
dudak küçültme de yapıyorum?
Ben vajinoplasti ve labioplasti operasyonlarını beraber yaptırdım Barış beye. yaklaşık 3 ay oldu ve sonuçtan gayet memnunum. Vajinoplastiden sonra ilk ilişkide korkular oluyor ama kısa sürede aşıyorsunuz. Doktordan tavsiyeler de aldım bu konuda. Tavsiye ederim. İki operasyonu birarada olunca bir defada çıkıyor. korkuyu bir defa yaşıyorsunuz.

Bir kaç ay önce Hymenoplasti oldum fakat kabizlik nedeniyle tutmadi. Şöyle söylim %35 ihtimalle kanar dedi doktor. Ben tutmadı varsayiyorum. Tekrar gel bidaha deneyeceğiz dedi. Cok dikkat ettim. Oturmama kalkmama... bu operasyon cok zor gecen bir şey. Canim cok yandı. Tekrar yaptırma cesaretini edindigimde o acı geliyor aklıma. O temkinli halim... yaptırıp tutanlardan dikkat ettikleri seyleri süreçte genelde ne yaptiklari rahat lavaboya yaparken yaptiklari seyleri ,lavaboda veya otururksn nasil olduguna dair bilgiler istiyorum. Yaptiracak olanlarada bilgi edinmis olur. Ve birde destek... inanin cok korkuyorum o igne vurulurken ki ağlaymışım gozumun önüne geliyor... desteğinize ihtiyacim var...
Bende kabızlık çekiyorum doktor ilaç verdi sadece bir kere zorlandım kan geldi kalan dikişlerini koru duruma bakacağız dedi ne kadar korursan koru kabız olursan sıkıntı oluyo bende tedirginim

Merhabalar size bikaç soru sorabilirmiyim

Bende bu konuda sıkıntıliyim size birkac birsey danismak istiyorum
Sor tabi canım en azından diğerleri gibi yargılayacak biri değilim, ister özelden sor istersen buradan. Uzun zamandır rahatsızlığımdan dolayı giremedim özür dilerim

Sor tabi canım en azından diğerleri gibi yargılayacak biri değilim, ister özelden sor istersen buradan. Uzun zamandır rahatsızlığımdan dolayı giremedim özür dilerim
İnsanları kandırma Eylül'de düğünüm olacak yazmışsın ama temmuzda barış bey sayesinde çok rahat bir hamilelik süreci geçirdim demişsin

K Kazen Arkadaşın mesajlarından anlaşılıyor reklam yaptığı zaten lütfen hesabı kapatılsın insanları kandırmasın

Dikişlerinin. Tutmadığını gösteren belirtiler oldu mu bide bende büyük tuvaletimi yapıyorum ama ıkınmadan sİz ıkınmışmıudınzı

Merhaba , en son tekrar dıkım yaptırdınmı banada yardımco olabılır mısın bu konuda 🙁

X