• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hymenoplasti(flep)(kızlık zarı dikimi) oldum ve tutmadı tekrar yaptırmaya çok korkuyorum...

Ben kredi kartımdan çektirdim 2500 dü. Nakıt olunca indirim oluyor ama benım nakıtım yoktu. Eğer çıkışınız buysa yaptırın

Bir kaç ay önce Hymenoplasti oldum fakat kabizlik nedeniyle tutmadi. Şöyle söylim %35 ihtimalle kanar dedi doktor. Ben tutmadı varsayiyorum. Tekrar gel bidaha deneyeceğiz dedi. Cok dikkat ettim. Oturmama kalkmama... bu operasyon cok zor gecen bir şey. Canim cok yandı. Tekrar yaptırma cesaretini edindigimde o acı geliyor aklıma. O temkinli halim... yaptırıp tutanlardan dikkat ettikleri seyleri süreçte genelde ne yaptiklari rahat lavaboya yaparken yaptiklari seyleri ,lavaboda veya otururksn nasil olduguna dair bilgiler istiyorum. Yaptiracak olanlarada bilgi edinmis olur. Ve birde destek... inanin cok korkuyorum o igne vurulurken ki ağlaymışım gozumun önüne geliyor... desteğinize ihtiyacim var...
Bende böyle olmadı acaba çok mu kötüydü vajinan. Doktorun yapamamasina ihtimal vermek istemiyorum :/ ama bu konuda da pişman olan çok var. Her doktor aynı değil demek

Bende böyle olmadı acaba çok mu kötüydü vajinan. Doktorun yapamamasina ihtimal vermek istemiyorum :/ ama bu konuda da pişman olan çok var. Her doktor aynı değil demek
Cnm bu doktor gerçekten güzel sonuçlar alan benim gibi çok az kışı vardir . Siz daha dikkat edin . Ben yine olacağım ama korkuyorum

Bir kaç ay önce Hymenoplasti oldum fakat kabizlik nedeniyle tutmadi. Şöyle söylim %35 ihtimalle kanar dedi doktor. Ben tutmadı varsayiyorum. Tekrar gel bidaha deneyeceğiz dedi. Cok dikkat ettim. Oturmama kalkmama... bu operasyon cok zor gecen bir şey. Canim cok yandı. Tekrar yaptırma cesaretini edindigimde o acı geliyor aklıma. O temkinli halim... yaptırıp tutanlardan dikkat ettikleri seyleri süreçte genelde ne yaptiklari rahat lavaboya yaparken yaptiklari seyleri ,lavaboda veya otururksn nasil olduguna dair bilgiler istiyorum. Yaptiracak olanlarada bilgi edinmis olur. Ve birde destek... inanin cok korkuyorum o igne vurulurken ki ağlaymışım gozumun önüne geliyor... desteğinize ihtiyacim var...
Bende kabızlık çekiyorum doktor ilaç verdi sadece bir kere zorlandım kan geldi kalan dikişlerini koru duruma bakacağız dedi ne kadar korursan koru kabız olursan sıkıntı oluyo bende tedirginim

Dikişlerinin. Tutmadığını gösteren belirtiler oldu mu bide bende büyük tuvaletimi yapıyorum ama ıkınmadan sİz ıkınmışmıudınzı

Merhaba , en son tekrar dıkım yaptırdınmı banada yardımco olabılır mısın bu konuda 🙁

Back