Hymenoplasti Doktor tavsiyesi

Cerenkarl90

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2017
28
0
1
34
Arkadaşlar psikolojik olarak çökmüş bi vaziyetteyim lütfen yardımcı olun kızlık zarı diktiren arkadaşlar güvenilir bi doktor önerisinde bulunursanız ve fiyatları konusunda bilginizi paylaşabilirseniz çok sevinirim ama lütfen sırf reklam amaçlı cevaplamayın

Meraba tam 17 ocak 2017 den beri burayı takip ediyorum bugün üye oldum cesaretlenip birileriyle konuşmak istiyorum her şey dikkatsizlik sonucu oldu böyle bir amacimiz yoktu bir anda oldu ve kan geldi çok ağladım ama yapacak bişey kalmadı şuan erkek arkadaşımla birlikteyiz yanımda destek oluyor ama evlilik için önümüzde daha en az 3 sene var ben napayim sizce doktor tavsiyeniz var mı

Meraba tam 17 ocak 2017 den beri burayı takip ediyorum bugün üye oldum cesaretlenip birileriyle konuşmak istiyorum her şey dikkatsizlik sonucu oldu böyle bir amacimiz yoktu bir anda oldu ve kan geldi çok ağladım ama yapacak bişey kalmadı şuan erkek arkadaşımla birlikteyiz yanımda destek oluyor ama evlilik için önümüzde daha en az 3 sene var ben napayim sizce doktor tavsiyeniz var mı
Canım onunla evliliği düşünmüyo musun

İşte bende pek güvenemedim harun hocaya güvenebildim diğerlerini hiç araştıramadım forumda bi kaç kişi reklam amaçlı yazmış sanki turgay beyi kafamda deli sorular
Harun Özkan bir daha çağırmıyormusta üçlü yöntem varmış öyle yapıyomus iki haftada öğrendiğim kadarıyla

Back
X