aradım orayıda canım akın bey yurtdışındaymış sağlık sorunlarından dolayı.Aynen suan içlerınden en ıyısı o gıbı gelıyo
birde Akın bey vardı şişli medde ama sımdı yerınde degıl galıba
Evet adam ha bire zar dikiyo heralde aradığımda operasyonda konuştu benimle bugün iki kişi daha var dedi. Ben ödeme ile ilgili kolaylık sağlıyormusunuz diye sorduğumda Kredi kartı falanda geçerli değil direkt nakit 5000 ile gel dedi adam ıvır zıvırla uğraşmıyor parası olan düdüğü çalıyor :)5000 lira mı??? Of iyice ticarete döktüler gerçekten ya ve adli tıptan rapor almak mı??? Helal olsun gerçekten öyleyse
Yani benide rahatlatan plastik cerrah olması. Çünkü bu zar hayati önemli bir organ falan degilki. Bizim amacımızda usta ellerde eski haline dönmesiyse bir jinekologdan ziyade plastik cerrah mantık alıyorBirde şöyle bir şey var ki adam plastik cerrah yani cinsiyet değiştirme ameliyatları bile yapmış o konuda sıkıntı yok tecrübeli bilgili ama işte hassas bir organ vajina ve kadın doğum doktoru dışında güvenilebilir mi onu merak ediyorum açıkçası
İçime sinmesi için yaBencede en ıyısı harun bey cnm çünkü bu işlem vajına estetıgı dıye gecıyo sonucta bırde cok olumlu yorumlar var cnm
bırde sevgılınle evlenırsen ılerde neden yaptıracaksınkı?
Bilmiyorum ki yaYani benide rahatlatan plastik cerrah olması. Çünkü bu zar hayati önemli bir organ falan degilki. Bizim amacımızda usta ellerde eski haline dönmesiyse bir jinekologdan ziyade plastik cerrah mantık alıyor
Bilmiyorum ki ya
Yani benide rahatlatan plastik cerrah olması. Çünkü bu zar hayati önemli bir organ falan degilki. Bizim amacımızda usta ellerde eski haline dönmesiyse bir jinekologdan ziyade plastik cerrah mantık alıyor
Alıntı yapılan metni ve cevabı tekrar gözden geçirin. Yazdığım giri kontrolü kim yapar değil.Zaten bunun kontrollünü uzman hekim yapar tekniker att ne alaka yani. Türkiye’nin bi ucundan diğer bi ucuna hala çok önemli bi algı (BEKARET) en medeni geçinenden en cahiline kadar. Kimse kabullenemiyor o yüzden kim nasıl rahat edecekse onu yaptırmalı
Akın beye mi canımSelam kızlar burdan bir arkadasla şişli mede gıdıyoruz işleme bize şans dıleyın:)
Akın beye mi canım
Anladım canım oda mı aynı ücret i talep ettiAkın bey yurtdısındaymıs cnm rahatsızmıs diğer doktora gıdıyoruz
Anladım canım oda mı aynı ücret i talep etti
Hadi başarılar canım :)) harun beyden neden vazgectin cok kararlıydın canımSelam kızlar burdan bir arkadasla şişli mede gıdıyoruz işleme bize şans dıleyın:)
Hadi başarılar canım :)) harun beyden neden vazgectin cok kararlıydın canım
Aynen olumsuz sonuç alan yok nerdeyse ordaKısmet cnm:) Şişli medde Harun bey kadar basarılı bence
sen ne yaptın?
Aynen olumsuz sonuç alan yok nerdeyse orda
Evet öncesinde başka bi doktoru düşünüyordum ama vazgeçtim yaptıracağım zaman benim tercihim Şükrü sanus olacak sizin kim yapacak işlemi
Kim yaptı işlemi canımCanım bız işlemı oldu darısı senın basına:)