mlk20 çok sağol canımm....şişlimede yaptıran çıksa inan içim dahada rahat olacak .... şimdi ben para biriktirmiştim 1400 kadar, sonra bu töre olan yerlerdeki kızlara yapılan genel anestezi yöntemi varmış onu yaptırayım dedim, fiyatını sordum 2500 müş , sil baştan yine para biriktirmeye başladım
ha deyincede birikiyor, şüphe çekmeden bişeyler yapmaya çalışıyorum zaten aldığım maaş belli
(((.... her geçen gün kafam netleşeceğine daha da karışıyor....şimdi ben bursada bi prof. a mail atıp sordum onun da bana yazdığı cevabı kopy paste yapıcam..onun üzerne yorum yapalım bari...gerçekten kafam allak bullak....(ilk ben yazdım maili onuda belirteyim....
mail kopyam;
doktorun yazdığı......
Daha önce hiç ilişkide bulunmamış kadınlarda da ilişki sonrası kızlık zarı elastik olduğu için yırtılmaz ve kanama olmaz. Bir dokunun elastik olup olmadığı şekli değil yapısına dokusuna bağlıdır. Doku elastikiyeti farklı bir durumdur. kızlık zarı esnek olması farklı bir durumdur. Yani operasyonda dokular kaynamış olsa bile kanamama ihtimali vardır. Fakat kalıcı tamirlerde flep çevirirken vajen girişi de biraz daraltıldığı için bu kanama olmama bugüne kadar hiç görmediğimiz bir durumdur. Şunu da unutmayın ki kimse size %100 garanti veremez. Küçük de olsa bir risk olduğu söylenecektir. Sonuç binde bir bile risk almak istemiyorum diyorsanız geçici yöntem öneririm. Düğününüzden 3-5 gün öncesinde çok kısa bir sürede sorununuzu çözebiliriz. Endişe etminiz gereksizdir. Fakat eğer ilişki zamanlamasında bulunmayacaksanız kalıcı yöntem yapalım.
SAygılarımla
Prof. Dr........
Merhaba Hocam;
daha önce muayenehanenizide aramıştım hymenoplasti konusunda bilgi sahibi olmak için. Telefona cevap veren hanımefendi bana düğün tarihi belliyse genellikle geçici yöntemi önerdiğinizi ve %100 garantili bir yöntem olduğunu söylemişti, flepyönteminde ise %90 lık bir garanti verilebileceğini söyledi bana, kızık zarının yan doku damarlarıyla beslendiğinide belirterek detaylı ve bilgilendirici bir açıklama yaptı, kalıcı yöntemden sonra 40 gün bitiminde tekrar kontrole gelmem gerektiğini söyledi, o zaman tutup tutmadığına bakılıyormuş sanırım. Hocam 40 gün sonunda eğer dokular kaynamışsa tutmuşsa kanama olup olmayacağı kesin olarak söylenebilir mi? yoksa dokular tutsa bile kanamama olasılığı var mı? düğünüm ağustosda ayında olacak ve çok endişeliyim hocam, birde buna ilaveten aşırı korkularım var. mailime cevap verirseniz çok sevineceğim. şimdiden teşekkürler
işte kızlar mail cevabım...:18: