tabiki haklısın.illaki kan gelicek diye bir kural yok ama bazı erkekler kan olayına gerçekten takık.bildiğim kadarıyla da kanayan da oluk oluk kanamıyor bikaç damladan ibaret.ama işte o bikaç damlayı deli gibi bekleyen erkekler var.
canım özelden yazamıyorum malesef mesajını okudum ama bence rahat ol inan bana bi sorun cıkmıcak cünkü kendine iyi bakıyosun ve bilinclisin ayrıcaa ben yaptırdıktan bi hafta sonra yaptırdıgımı bile unuttum yani öyle gerginlik filan olmaması dogal bi sikinti olsa zaten heralde kanama olurdu durduk yere...bende artık kafayaa takmamaya calısıyorum canım 2 ay sonra kendi doktoruma kontrole gidicem işte eger bi sorun yok derse beklicem yapacak bisey yok ama bu sefer detaylı sorucam simdi ilişkiye girsem kanama olurmu yada düğünden önce gelemezsem ne yapabilirim diye...valaa canım ben forumdaki yazıları takip ediyorumda diğer doktorlar %100 garanti veriyo filan valla benim moralim bozuluyo bana öyle bişey demedi diyee keske ankarada yaptırma ihtimalim olsaydı diyorum ordaki doktorlar daha kesin konusuyo gibi geldi bana...buarada ben sisli medlede görüstüm eger bende bi sorun cıkarsa kontrolde ben tekrar orada yaptırıcam canım maddi olarak zorlanıcam ama doktor bi yöntemden bahsetti genel anasteziyle filan yapılıyomus yani en son noktada son care onu düşünüyorum