merhba
bi arkadasım yaptırdı alsancakta plastik cerraha sonra bi problem yaşamadı.Ama fiyat sorulmuyo tabiki.
bende yaptırcam dr tam 1.5 saat sürer dedi sizce normalmi antepte dr napacam nişanlıyım yakında evlenecem kalıcı olan dedi 1500
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhba
bi arkadasım yaptırdı alsancakta plastik cerraha sonra bi problem yaşamadı.Ama fiyat sorulmuyo tabiki.
ha bu arada yaptıran arkadasım kanaması oldu.ewli şimdi gayet te mutlu.:):):) allah bizede nasip etsin inşallah kızlar
işte geldim burdayım.......özelden atamıyom..çok korkuyom ne kadar sürüyo bu amaliyat
canım korkma neden korkuyosun hem parası hazrmı randevulastınmı?muayene oldunmu hiç
evet muayene etti cuma günü gel dedi 1500 tl ve 1.5 saat sürecek 2 satte gözetim altında tutacakmış 1 ay sonra kontrol var ama bilmiyom çok korkuyom sen yaptırdınmı yada yaptıran arkadaşlar nasıllar işe yaradımı fleep denilen yöntemle yapacak düğünümde şubat tatilinde
canım doktorunun adını soyler misin
hastane de mi yoksa klinikte mi yapıyor bilgi verirsen sevinirim
sakın erkek falan olmayasın..ohaoldumsmile entrasan bi yazıs bicimin varda..
oradaki estetik doktoru benim eski doktorumakannehir.beni tanır, orda yaptıramam ben büyük ihtimallecanım benimde bu amaliyata iht.var çok araştırıyom çıldıracam bende antepteyim ama netten baktım izmirde ege jinekolog diye bir yer var gitmedim gidememde ama sekreteri ile açıp konuştum çok iyi güven verici hatta bsns sntepten yardım etmek istedi ama tanıdığı yoktu ben yakın olsaydım oraya giderdim heralde sen bilirsin aç konuş xxxxxxara ama ne olur benide bilgilendir ve sen bu yöntem hakkında ne biliyosun güvenlimi buarada antepte tanıdık dr varmı bana yardımcı olacak dahada önemlisi kalıcımı yaptırcan
oradaki estetik doktoru benim eski doktorumakannehir.beni tanır, orda yaptıramam ben büyük ihtimalle
yok ben burun estetiği yaptırmıstım ona 4 sene önce. gecenlerde ablam oraya lazer epilasyon olmaya gitti.onu bile hatırlamıs.benden konusmuslar.beni hemen tanır ya:S
hayatım bak ben yaptırmadfım benım arkadsım basit yontemle yaptı we ewli şuan mutlu yani.bişi olmamıs kanamaolmus.bak bana kalırsa o doktorun tecrubesız gıbıme gelıoo.dusunhsene bi doktor uzun we ciddi amleıyatları o satte yaparken 2 dikiş atmak okadar uzun neden sursun.hem 2 satt gozetım altında neden tutuoo?ben onu anlamadım.sanki kalp nakli yapıyoo.canım ben yerınde olsaydım iyice emin oolmadan gıtmezdım.keşkeımkanım olsada senı9 benım doktoruma göturebılsem.
canım o arkadaşın fleeb yöntemi ilemi yapmış bende yakında evleniyorum ve bir tecavüz sonucu bu haldeyim anlatmaktan midem bulanıyo artık ve eşimede söylemicem istediği iki damla kan ise onu görsün ve sonsuza kadar kapansın artık yeter diyorum çektiğim acılara kucağıma alacağım bebeğimle (inşallah tabi) son vermek unutmak unutmak istiyom bu konudada lütfen kimse akıl vermesin artık yaşamayan anlayamaz o yüzden sussunlar uzaktan şunu yap bunu yap demelerinden bıktım herşey öyle çocuk oyuncağı değil çünkü.neyse bak bende diktircem şubat tatili diğünüm belki ankarada yaptırabilirim önereceğin dr varmı bende okadar kişiyle görüştümki mesala ankarada xxx nasıl sence duydunmu ama ist olsam şişli med kliniğinde yapardım sadece bu konuyla ilgililer sizlerdende tavsiye bekliyom benim bilgilerim bukadar
canım benım senı cok ıyı anlıyorum.arkadasımbasıtyontemle yaptırmıstı.flep degıl.hem ben öle sanalla konusarak doktorun ıyı olup olmadıgnı anlayamam.açıkcası guwenememde .dilinden bal da damlasa olmaz.birebir konusup analız etmem gerek.sana dr adı önersem netten arastırsam da net bişi dıyemem yalan sölemıs olurum.bana kalırsa we yanında 200, tl warsa gel bı sekılde buraya ailenin haberi warsa onlar yardımcı olur canım.nişanlının haberi olmadan buraya gel.ben seni goturum ama şişli med degıl kendi doktorm.KORKUT ARSLAN A