Bu forumda bu konu açıldı mı açılmadı mı bilmiyorum. Açıldıysa çok özür dilerim. Ama kızlık zarı hakkında bi şey sormak istiyorum.
-Affınıza sığınarak söylüyorum-. Dün küçük bi aynayı vajinama doğru tutarak vajina şeklimin normal olup olmadığına baktım.
Hymen tamamen kapalı gözüküyormuş gibi geldi. Araştırma yaptım ve bu tür hymenin imperfore hymen olduğunu öğrendim. Ama imperfore hymenlerde hiç adet kanaması görülmezmiş. Ben görüyorum.
Bi yerde bi hata var kızlar yardım edin çözemiyorum. Acaba bana mı öyle geliyo? Evlendiğim zaman bi sıkıntı yaşar mıyım? Korkmaya başladım.
canım öyle olması normal evlendikyen yada ilişkiden sonra
açılıyor zaten
Ben de erkek arkadaşıma hemen yaygara yaptım. Nedenini söylemedim ama "bizim çocuğumuz olmaz benimle mutlu olamazsın ayrılalım" dedim bi sürüEvlendiğimiz zaman ilişkiye girememe gibi bi sorunumuz olur mu? Çok üzülüyorum Her kadının hayalidir çocuk sahibi olabilmek
adet kaaması görüyorsan ortada anormal bir durum yok.. orası kızken öyle görünür zaten ....
Ben de erkek arkadaşıma hemen yaygara yaptım. Nedenini söylemedim ama "bizim çocuğumuz olmaz benimle mutlu olamazsın ayrılalım" dedim bi sürüEvlendiğimiz zaman ilişkiye girememe gibi bi sorunumuz olur mu? Çok üzülüyorum Her kadının hayalidir çocuk sahibi olabilmek
nasıl yani aynayla vajinana baktın bekareetin kapalı gibi geldi ve sonra bunun akabinde erkek arkadaşını aradın ve dedin ki bizim çocuğumuz olamaz biz ayrılalım diye yaygara yaptın ha hemde emin olmadan öyle mi çokkk enteresan yani
canım yok öyle birşey sen dediğim gibi bir bak tekrar, sırf zar yüzünden çocuk olmayacak diye birşey yok canım eğer tamamen kapalıysa küçük bir operasyonla alınıyor
ama en güzel dönemlerinizi böyle şeylere takılıp zehir etme olur mu?
yorumlari okudum ve aklm karsti benimde nerdeyse nokta kadar bi bosluk var
yorumlari okudum ve aklm karsti benimde nerdeyse nokta kadar bi bosluk var
Ben anlayamıyorum işte canım benim sanırım o da yokSenin ki normal. Adet görüyosun değil mi?
evet en iyisi oluruna brakmak cnm kapali diye bisey söz konusu olursa ufak bi operasyonla hallediliyor
kızlar eski bir vajinismuslu olarak yazıyorum size lütfen korkularınızı büyütüp beyninizi buna odaklamayın ben 3 yıl orda delik yok
göremiyorum diye ilişkiye giremeden sürdürdüm evliliğimi şuan kurtuldum derdimden o nokta gibi gördüğünüz delik ilişki ile büyümüyor açılmıyor tamamen sizi kendinizi rahat bırakmanızla alakalı düşünün ki ordan çocuk çıkıyor orda kaslar var size göre açılıp kapanıyor lütfen elinize bir ayna alıp karşısında derin derin nefes alıp ıkının
göreceksiniz nasıl açıldığını, lütfen korkularınızı büyütmeyin, kendi kendinizi hasta etmeyin, beyninizi tabularla doldurmayın yalan yanlış kulaktan dolma bilgilere itimat etmeyin, araştırın herşeyi elinizi altında bilgisayar var.
Sen de mi delik göremiyodun canım ? Peki noldu daha sonra? Ben delik de görmüyorum canım sorun orda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?