yaratılışta bebekken idrardan vs mikrop kapmamamız için oluşan iki parça zara namus adını takan ' cürük zihniyetlerdir'
namus bacak arasındaki 2 damla kan değildir.. afedersiniz arkadan illişkiye girip ay ben kızım namusluyum diyebilirsiniz o halde...
herneyse..
Bu onarım süresi hakkında konuşacak olursak.. üniversitede bi arkadaşım benimle bu durumu paylaştı ve erkek arkadasımla paylaştım cok normal karşıladı ikimiz el ele verdik ve kız arkadasıma güzel bir doktor bulduk o gün üçümüz gittik kız arkadasımızın elini sımsıkı tuttuk.. lokal anestezi yapılırken cok sıkmıs kendini ve iğne canını cok yapmıs vajinaya yapılan bi iğne.. sonra bas dönmesi be uyusukluk.. ve operasyon baslamıs 45 dakika kadar içerde kaldı cıkdıgında rengi bembeyazdı.. bir hafta yanından ayrılmadım duş alamadı ve ped kullandı pamuk ve gazlı bezden yaptık. ilacları vardı oturamadı hıc ilk gün zaten amannn aman... tansiyon yerlerde dudaklar mosmor renk bembeyazdı... hiç de normal hayata devam edemedi yani.. 1 aya anca toparladı... napdım ben diye lanet etti herseye cok zor bi süreçten gecti
ha söylede bisey var özgüveni yerine geldi değdi mi acıya diyorum düşünmek bile istemiyo cok canı yanmıstı pansuman yapıyodu ben hiç cekinmem ondan ben de yaptım pansumanını mosmor olmustu dikisler görünüyodu ooooyyy fenaaa