Hyamax dudak dolgusu

Merhaba geçmiş olsun. Her dolgu öncesi alerjiniz olup olmadıgı soruluyor. Daha önce hiç alerji testi yaptırmadıysanız öncelikle alerji testi yapılıyor. Buna dikkat, eden doktorlar da var, sormadan yapanlarda maalesef. Alerjik bir durum oluşmuş anladığım kadarı ile. İlk başta neden yapmamış şaşırdım.. İnanın bu markadan dolayı degil yaşadıgınız, yani markanın kötü oldugundan degil. Bu markayı yaptırıp hiç sorun yaşamayanlarda var çünkü. Yani yaşadıgınız şey biraz kişisel durum. Juvaderm yaptırıp sorun yaşayanlar da var, başka markalarda sorun yaşayanlar da. Alerjik durum farklı çünkü.

Canim sırf bu durum için hesap açtım ayni sey bende de oldu 2 cc htamax yaptırdım alerjik reaksiyon denildi ameliyat falan edilecek sana nasil bir tedavi uygulandı

Firat beyin dudak dolgusu fiyatı nedir acaba

Dolgunuzu nerede yaptırmıştiniz?

1 ayda eriyen dolguya inanmadim nedense ben farklı farklı dolgular yaptırdım hala dolgum duruyor bide şu marka kötuleyen arkadaş o dudaklarını o kadar nasil doldurtabildin iyi patlamamış

merhabalar gecmis olsun herkese. Dolgudan dolayi alerji oldugunu dusunen arkadaslarim sadece dolgu bolgesinde ornek yuz dudak gibi mi reaksiyon yasiyor yoksa tum vucutta dokuntuler de oluyormu arkadaslar. Bana urtiker teshisi kondu tum vucutta ileri seviyede dokuntum oldu anjiodem de dahil ve bu is dolgu yapildiktan jawline yaptirdm 10gun sonra ortaya cikti. Bu sure zarfinda kortizon ve antihistamik kullandim ve hala gecmedi. Hangi bransa gorunmeliyim, tecrubesi olanlar yanit verirse cok duaci olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…