Dolgu faciasi dudaklarim mahvoldu

Merhaba kizlar tam 7 gun once atasehirde gayet luks bir klinikte dudak dolgusu yaptirdim. Juvaderm. Ve dudagim deli gibi sisti sol tarafi. Doktor 3 gune gecer dedi ama 1 hafta oldu. Gram inme yok ve canim yaniyor. Dolgu yaptiran tum arkadaslarim anormal diyor. 3 gundur agliyorum ne yapcam bilmiyorum. Aksam guya eritme yapacak ama zaten dudagimin tamamina 0.50 cc yapildi cok az dolgu yapildi. Bu kadar sismesi dolgudan degil bence kalici hasar verdi mikrop falan kaptim. Aksam tekrar ona gitmek hic icimden gelmiyor
o kadar üzüldüm ki adınıza

Hic oyle bisi yok. Benim doktor keske daha erken gelseydin dedi. Iltihap bosaltti ordan bildigin, sivilce sikar gibi sıktı dudagimi. Su an normale dondu. His kaybi da yok. Muhakkak isinin arkasinda bi doktora git
Keşke son halini de alsaydiniz? Yapılan dolgunun markası nedir bu arada? Herhangi biir alerjiniz var mi? Mesela benim nikel alerjim var. Juvaderm marka yaptıracağım. Bir doktor ile görüştüm sorun olmayacağını söyledi.

Hiç görmedim dikkatimi çekmemiş. Dudağa yogunlasmisim. Dün 4 doktorla görüştüm nikel alerjisi icin sıkıntı olmayacağını söyledi hepsi. Sanırım yapan kişide sorun vardi. İnsallah duzelmistir bayanın dudağı da 😕
Duzeldi güzel oldu diye yazmış. Sansliymis facia olmuş ilk etapda.

Bu arada sakin dudak dolgusu sonrasi et urunleri yemeyin. Ben inanilmaz iyi baktim dudaklarima, tek problem dolgu islemi sonrasi bence hamburger yememdi. Muhtemelen ondaki bakteriler sebep oldu cunku sik sik dezenfekte etmistim dudagimi iltihap kapana kadar

X