Dolgu yapgordıkça kalıcılığı artan birşey aslında. Misal ilk dolgunuz hyamax ise erime çabuk olması normal. Juvaderm de olsaydı aynı eriyecek ti. İkinci dolgu yapıldığında kalıcılık daha uzun sürüyor. Yanlış olan bunu dolgu markasına yüklemek. Kızım iki kez hyamax yaptırdı dudagına. İlki aynen çabuk eridi, istedigi görüntüyü alamadı. İkinci dolgusunu başka bir doktora yaptırdı. Yaptıgı teknik Rus dolgusuydu. 1ml ile çok güzel bir dudagı oldu
Yani 1 ml oldugunda inanamadık. Doktor hem Juvaderm hemde hyamax kullanıyordu, kişinin isteğine göre dolgu seçimi. Hyamax biraz daha sert bir dolgu demişti, Juvaderm ona göre yumuşak oldugunu söylemişti. Bende birkaç gün önce aynı doktora hyamax dolgu yaptırdım
Bence kıvamı gayet güzel. Daha önce Juvaderm de yaptırmıştım.. Yazın çenemede hyamax dolgu yaptırdım. Dolgu halen duruyor. Yapılan bölgeye göre kalıcılık fark ediyor. Dudak daha çabuk eriyor maalesef
. Nisanda ikinci dolguyu yaptıracagım, o zaman eminim daha da güzel olacak ve daha kalıcı olacak