hy_patia'nın Butiği

canım başka yükliceklerin varmı beğendiğim bir kaç ürünün var eğer yükliceksen onları ayırtıp beklerim

canım başka yükliceklerin varmı beğendiğim bir kaç ürünün var eğer yükliceksen onları ayırtıp beklerim
İstersen istediklerinizi söyleyin. Şu an aklıma gelenler bunlar. Bir iki şey daha var ama şu an fotoğraflayamıyorum. 1-2 çantam olabilir ama şu an bakamadım.

index.php

Şöyle bir çantam da var. Yaz için beğenerek almıştım, ama kullanamadım.(Çanta kullanmayı pek sevmiyorum)

Bugün telden kaynaklanan çok aksilik yaşadım. Cevap veremediğim arkadaşlardan özür dilerim. Bazı ürünlerim ayrıltıldı, cevap beklediklerim var. Düzenlemelerle tekrar gelirim. Haftasonu ekleme yapamayacağım sanırım. Pazartesi kargoya gideceğim. Kararlarınızı bekliyorum.
Herkese iyi geceler, bilgisayarı kapatıyorum. Cevap veremeyebilirim. Yarın görüşürüz.

Merhaba arkadaşlar. Bu iki gun pek ilgilenemeyecegim konuyla. Fotograf sıkıntısını anlattığımda asagidakileri yukleyecegim:

- Philips ince maşa(kullanmadım yıllardır dolapta duruyor)

- Bioderma kuru ciltler icin nemlemdirici.(40ml. Ama icinde en az 30ml vardır. Ellerim icin ekim ayimda almıştım, el kremi alinca kenara koydum.)

- Taba rengi duz ayakkabi(erkek tarzi olanlardan, 1 defa giyildi)

Fotograflar en yakin zamanda eklenecektir.

Bu yelek hala duruyor mu? :) kalıbı dar mıdır ben 36 giyiyorum nasıl olur acaba?

Fotoğraf yüklemede sıkıntı yaşıyorum kaç gündür. En kısa zamanda hallederim umarım. Bu yüzden yenileri daha yükleyemedim. Ama siz yine de bir bakın. Gözünüzde kaçanlar vardır belki.

canım kıyafetleri aldım hepsi tertemiz ve renkleri cap canlı çokkk teşekür ederim güzel notun içinde tekrardan teşekürler :)

X