• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Huzurum kalmadı artık...

bu kadar huzursuz ve mutsuzsanız o evden çıkın bence.azıcık aşım kaygısız başım de 2 oda evde olsa bul çık bu stresden uzak ol canım
kaynananın düzelme ihtimali olsa kalıp mücadele etmeye değer belki ama senin anlattığına göre bu kadın hiç normal değil :26:siz orda oturduğunuz sürecede size rahat vermez
yazık etmeyin kendinize:31:

bu kadar huzursuz ve mutsuzsanız o evden çıkın bence.azıcık aşım kaygısız başım de 2 oda evde olsa bul çık bu stresden uzak ol canım
kaynananın düzelme ihtimali olsa kalıp mücadele etmeye değer belki ama senin anlattığına göre bu kadın hiç normal değil :26:siz orda oturduğunuz sürecede size rahat vermez
yazık etmeyin kendinize:31:

evet kızlar çok haklısınız yoksa bu kadın böyle giderse bizim başımıza çok işler açacak iş eşimi ikna etmeye kaldı oda istiyor çıkmayı anlıyorum aslında ama bilmiyorum dün ağlarken emeklerim deyip duvarlara yerlere bakmasını sindiremiyorum elimizde ne var yok eve yatırmıştık ah ah aklım olsaydı :((( ama huzur olmadıktan sonra evi napıyım ben yoksa yuvam bozulcak bu kadın herşeyi yapar...

cnm o babasını,annesini,kocasını saymamış beni nasıl saysın herkese karşı böyle komşuyla konuşmamak için kulağım az işitiyor diye yalan söyleyip kaçıyor ben daha ne yapayım

çok klişe gelecek biliyorum ama en iyisi muhatap olmamak. zaten çalışan bir kadınmışsınız , nasılsa gündüzleri görmüyorsunuz.
kayınvalideniz komşularla konuşmamak için kulağı duymuyor numarası yapıyorsa siz ona aynı muhameleyi yapın. saygıda kusur etmeyin yine ama söylediği kötü sözleri de duymayın. inanın bir süre sonra onun moralide bozulmaya başlayacak. bir şeyler değişecektir.
inan insanlara istediğini yaptırmak bu gibi şeylerden geçiyor.
önce sizinle başa çıkamayacağını anlasın gerisi gelir.

çok klişe gelecek biliyorum ama en iyisi muhatap olmamak. zaten çalışan bir kadınmışsınız , nasılsa gündüzleri görmüyorsunuz.
kayınvalideniz komşularla konuşmamak için kulağı duymuyor numarası yapıyorsa siz ona aynı muhameleyi yapın. saygıda kusur etmeyin yine ama söylediği kötü sözleri de duymayın. inanın bir süre sonra onun moralide bozulmaya başlayacak. bir şeyler değişecektir.
inan insanlara istediğini yaptırmak bu gibi şeylerden geçiyor.
önce sizinle başa çıkamayacağını anlasın gerisi gelir.

saygımı?
ben ona şu saatten sonra bir bardak su vermem neler çektiğimi bir ben bir allah bilir onu görünce kan beynime sıçrıyor bu durumda öyle davranırsam sanırım ben deliririm :19:

Evim evim diye tutturup, sırf evi için sizin huzurunuzu bozuyorsa, insan kirada oturur daha iyi.
Alsın evini güle güle kullansın kayınvalideniz.

Evim evim diye tutturup, sırf evi için sizin huzurunuzu bozuyorsa, insan kirada oturur daha iyi.
Alsın evini güle güle kullansın kayınvalideniz.

evet çok haklısın şu saate kadar evim bile diyemezken kirada otururum evim derim hiç yoktan içim rahatlar huzurum olur başka çare bırakmadılar bize

saygımı?
ben ona şu saatten sonra bir bardak su vermem neler çektiğimi bir ben bir allah bilir onu görünce kan beynime sıçrıyor bu durumda öyle davranırsam sanırım ben deliririm :19:

intileşme he de geç hatta hiç bir şey deme , tıka kulaklarını
evet annecim haklısın senin evin de kale alınmadığını anlasın ...
demek istediği o senin sinirleri bozmasın sen onunkini boz :52:

intileşme he de geç hatta hiç bir şey deme , tıka kulaklarını
evet annecim haklısın senin evin de kale alınmadığını anlasın ...
demek istediği o senin sinirleri bozmasın sen onunkini boz :52:

cnm bu aile için bişeylerden zaten çok taviz verdim artık veremiyorum yorumun için tşk ederim.

cnm bu aile için bişeylerden zaten çok taviz verdim artık veremiyorum yorumun için tşk ederim.

taviz vereceğin bir durum değil altı üstü kale almayacaksın , mesafe koyacaksın , sınırı belirleyeceksin bu kadar zor mu ?
aklına koymuşsun kiraya çıkacağım , kaç bakalım kurtulabilecek misin ?
neyse sustum, her şey gönlünce olsun .

Vallahi biran önce başka bir ev bulup çıkın o evden hiç uğraşmaya değmez böyle insanlarla yaptığınız masraflarda başınızın gözünüzün sadakası olsun herşeyden önemlisi huzur

Kaynana kaynana dört bacakli danaa:24:
Benim fikrimde; evde oturun borcunuzu bitirin sonrada bisekilde ev almaya bakin krediyle bile olsa..
Yoksa guzelim yuvanda mutsuz olursun.:68:

kiraya çıkmak çözümmü sizce diğer eve gelemiyecek mi? bir de uzak olursa gelir kalır da vallahi. takmamayı öğreneceksin.çok sert de olma sakın.borçlar bitince bir ev alır öyle kaçarsınız. ama benden sana tavsiye kaçma işini çocuk olmadan yap

Back
X