• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Huzurum kalmadı artık...

arzummm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2010
51
0
46
İstanbul
Merhaba kızlar,
bir derdim varki off ki off demeden kendimi alamıyorum.Yaklaşık 1,5 sene önce evlendim eşimle birbirimizi çok seviyoruz çok saygılı çok iyi biridir allah varki beni bugüne kadar hiç incitmedi tek sorunumuz ailesine karşı pasif olmasıydı.Ailesi çok huzursuz geçimsiz insanlar ne alsam kıskanan çekemeyen cinsten kaynanam zaten evlendiğim günden beri sürekli laf sokuyor ve artık çok yoruldum eşim annesine tepki gösterince kadın kendini yere atıp beni öldüyorlar diye bağırıp herkesi başımıza topluyor :43:ya ne yapacağımı şaşırdım artık herşeyimize karışıyor kendisiyle aynı şehirdeyiz ama farklı semtlerde oturuyoruz.Şu an oturduğumuz ev ailesine ait.Dün eşimin doğum günüydü ablası,kardeşi ve babasıyla kutlamışlar ben işteydim(biz bir önceki akşam kutlamıştık)annesi gelmemiş iştende geç gelmem sebebiyle yok efendim karın niye çıkmıyor üst kata yok hoşgeldiniz demiyor halbuki işteyim yani:19:yok evimi işgal ettiğiniz yetmiyormu?yok protesto göndericem akşam birbirlerine hakaretler yağdırdılar yani anlıyacağınız evimde huzur falan kalmadı eşimi ağlattı sinir krizine soktu iki lafından biri evim halbuki o kadar masraf yaptık düğünümde bile iğne bile almazken hala bizimle uğraşıyor:14:eşime açılacağım kızlar kiraya çıkmak istiyorum huzur istiyorum kimsenin karışmasını istemiyorum birde sizin fikirlerinizi almak istedim.

kaynananın edepsizliğine bak :53:
bence evden çıkıpta ekmeğine yağ sürme , daha beter çirkefleşebilir .

evden çıkmayıncada sürekli başımda be cnm huzurum yok yok :14:ben huzurlu bir ailede büyüdüm annemle babam karşımızda tartışmazlardı bile bunlar birbirine sürekli olarak hakaret küfür ediyorlar anlamış değilim çok ağır geliyor alışkın olmayan birine komşulardan utanıyorum.

eşim annesine tepki gösterince kadın kendini yere atıp beni öldüyorlar diye bağırıp herkesi başımıza topluyor..

böylelerini sebepsiz yere sabaha kadar ıslak odunla döveceksin..

ama işte yaşına başına saygımız var.. yapılmaz.. :27:

kiraya çıkma fikri bana makul geldi.. eşine de yazık.. adamcağız sinir krizi geçirecek boyuta gelmiş.. sen eşinle konuş, kabul ederse çıkın kiraya.. istemezse de oturun o evde.. kadını sallama, saygıda yine de kusur etme.. eşine de destek ol.. adam annesinden gülmemiş, bari karısına dayasın sırtını..

Son düzenleme:
Kadının uyanıklığına bakın yaaa tabii ister sizin evden çıkmanızı yapılmış bir sürü masraf ev olmuştur şimdi cincik gibi aklı sıra düşünüyordur kiraya versem ne güzel para gelir diye.

Allahım yaaa kadın oğlun oturuyor o evde yaaa oğlunnnn bu ne para, mal hırsıdır öyle.

Valla güzelim senin yerinde olsam o yaptığım masrafları çıkarana kadar oturur o kadının da ekmeğine yağ sürmezdim.

Ne yaparsa yapsın görmemezlikten gelir, duymamazlıktan gelirdim. Hazır eşinde şu aralar annesine karşı tepkiliyken eşimin aklını çeler uzun süre görüşmezdim. Ayrıca size protesto çekeceğim filan demelerine de takılmayın o kadar anne evladını evden çıkaramaz kiraya vereceğim diye yani ben bunu böyle biliyorum.

canım huzur ıstıyorsan bı an önce kıralık eve cık kıra öde ama kafan rahat olsun en guzelı bu kaynanana bahane hazır evımı işgal edıyorlar dıye sızde basıp gıdın bı kac ay hatta sole bır yıl falan uzak dur kaynanandan tmm anlıyorum belkı o eve cok emek verdınız nelkı borcunuz falanda vardır malum evlenırken kımse yardım etmemıs ama gulum bunları dusunecegıne ay sonu geldıgınde kıranı nasıl odıyecegını dusun ınankı senın kafan rahat olur esınede yazık gunah annesınden boylesı muamele gordukce adamın içine okka misalı oturur valla erkek bıle olsa agrına gıder ay mılletın anası oglunu gelınını oturtacak yer begenemez en guzelı olsun dıye sendekı anaya bak ayy rabbım boylesını dusman basına vermesın allah yardımcın olsun sen kavga esnasındada hıc mudahalede etme sonra kabak sana patlar bosver ana ogul ne derlerse desınler bırbırlerıne sen hıc karısma ve bence sımdıden otur kıralık evlere bak bellıkı bu kadın sıze rahat vermıyecek

onların evine kalmadın yaa çık kiraya
arkana bile bakma yoksa ölene kadar uğraşırsın.

azıcık aşım ağrısız başım....

Kadının uyanıklığına bakın yaaa tabii ister sizin evden çıkmanızı yapılmış bir sürü masraf ev olmuştur şimdi cincik gibi aklı sıra düşünüyordur kiraya versem ne güzel para gelir diye.

Allahım yaaa kadın oğlun oturuyor o evde yaaa oğlunnnn bu ne para, mal hırsıdır öyle.

Valla güzelim senin yerinde olsam o yaptığım masrafları çıkarana kadar oturur o kadının da ekmeğine yağ sürmezdim.

Ne yaparsa yapsın görmemezlikten gelir, duymamazlıktan gelirdim. Hazır eşinde şu aralar annesine karşı tepkiliyken eşimin aklını çeler uzun süre görüşmezdim. Ayrıca size protesto çekeceğim filan demelerine de takılmayın o kadar anne evladını evden çıkaramaz kiraya vereceğim diye yani ben bunu böyle biliyorum.

aslında bende masrafları çıkarana kadar oturmak istiyorum fakat annem bir alt sokakta oturuyor sürekli kadına dedikodular taşıyorlar kızının evinde olay var git bak kadın yine delirdi vs.
zaten mahallede ona deli karı diyorlarmıştı en son öğrenen ben olmuşum :50: annem hastalandı benim dertlerim yüzümden :43:

Eşinizin ailesi de olsa kimseye minnetiniz olmasın.

Masrafınız artar ama "evim" diyen hiçbir bağınızın olmadığı ev sahibiniz olur en azından.

aslında bende masrafları çıkarana kadar oturmak istiyorum fakat annem bir alt sokakta oturuyor sürekli kadına dedikodular taşıyorlar kızının evinde olay var git bak kadın yine delirdi vs.
zaten mahallede ona deli karı diyorlarmıştı en son öğrenen ben olmuşum :50: annem hastalandı benim dertlerim yüzümden :43:

benım kaynanana çok mimli mahallede..
sokağı ayaga kaldırıyor vallahi bi sesi var seçim ototbüsünden gelen sesi bile bastırır.
cama cıkar yazın çocuklara sağa sola laf atar..
onada deli karı dıyolarmış.

bızde eve masraf yaptık.onun evine.
keşke baştan ayrı çıksaydım da tek derdım kira ödemk olsaydı

:53: gerçekten ibretlikmiş canım kayınvaliden, bi doktora götürseniz, anormal yani yerlere atmalar falan.

bence sizin onun evinde oturmanız ve gelin olarark sizi sevmemesi ona bir fırsat senin canını yakmak için evinde oturmanı kullanıyor taşının ama nasıl bir bahane bulacaksınız bu seferde oğlumu bende uzaklaştırdı diyecek..bende eşin alıp karşısına dam akıllı ciddiyetle konuşmalı eğer bu tavırların ev imaların devem ederse en uzak yere taşınırım yüzümüde göremezsin demeli ki korksun ve sussun yok yine düzelmesse bencede taşın hem annen rahat eder laf duymaz hemde uzak olduğun için senin kafan rahat olur..ben olsam taşınırdım huzurun olmadığı bir evde oturmak zaten yanlış ama dediğim gibi önce eşin hiç yumuşamadan alsın karşısına babasıda varsa ondanda yardım istesin konuşssun..:20:

canım huzur ıstıyorsan bı an önce kıralık eve cık kıra öde ama kafan rahat olsun en guzelı bu kaynanana bahane hazır evımı işgal edıyorlar dıye sızde basıp gıdın bı kac ay hatta sole bır yıl falan uzak dur kaynanandan tmm anlıyorum belkı o eve cok emek verdınız nelkı borcunuz falanda vardır malum evlenırken kımse yardım etmemıs ama gulum bunları dusunecegıne ay sonu geldıgınde kıranı nasıl odıyecegını dusun ınankı senın kafan rahat olur esınede yazık gunah annesınden boylesı muamele gordukce adamın içine okka misalı oturur valla erkek bıle olsa agrına gıder ay mılletın anası oglunu gelınını oturtacak yer begenemez en guzelı olsun dıye sendekı anaya bak ayy rabbım boylesını dusman basına vermesın allah yardımcın olsun sen kavga esnasındada hıc mudahalede etme sonra kabak sana patlar bosver ana ogul ne derlerse desınler bırbırlerıne sen hıc karısma ve bence sımdıden otur kıralık evlere bak bellıkı bu kadın sıze rahat vermıyecek

haklısın canım eşimin ağlaması gözümün önünden gitmiyor ilk kez böyle gördüm onu ve çok etkilendim borcumuz var baya ama elden ne gelir bilemiyorum inan şu an borç fln gözüm görmüyor ev ev değildi o zaman kıymetli değildi herşeyi yapılınca adam olunca ev kıymete bindi eşim seni gelip vurucam bende kurtulucam dedi annesine halini görmeliydin o dereceye geldik artık ablası evlenirken azda olsa yardım etti ama düğün bitti eve girdik evimize gelip paralarımı ödeyin dedi şok geçirdim o gece :53:evlendik ertesi gün bileziklerimi bozdurmaya gittik kuyumcuya

bence de kıralık eve cık canım madem boyle yapıyolar kafan rahat olur hem bence sanslısın esın madem sana cok deger verıyor oburlerını de cok takma dıyecegım ama once evlerındne cıkın ınsan ogluna uzulur huzurunu bozmayayım dıye ne kadar cahillik

evden çıkmayıncada sürekli başımda be cnm huzurum yok yok :14:ben huzurlu bir ailede büyüdüm annemle babam karşımızda tartışmazlardı bile bunlar birbirine sürekli olarak hakaret küfür ediyorlar anlamış değilim çok ağır geliyor alışkın olmayan birine komşulardan utanıyorum.

eşinin tepki gösterdiğinde yerlere yatıp ''beni öldürüyorlar '' diyenbu sefer oğlumu benden kaçırdın diye olay çıkarır.Size alışması , gelini olarak kabul etmesi için akılcı çözümler bulun.
Kendinizi saydırın ...

cnm zaten var kadında kocasıda diyor akşam doktora götürcem gitmiyor diyor utanıyorum onlardan ya bizi herkez konuşuyor :50:

canım gelmiyorsa valla giydirin bi deli gömleği, sakinleştirici iğne falan vursunlar. size de zarar kendine zarar böylesi. cinnet mi geçiriyor ne yapıyor artık

benım kaynanana çok mimli mahallede..
sokağı ayaga kaldırıyor vallahi bi sesi var seçim ototbüsünden gelen sesi bile bastırır.
cama cıkar yazın çocuklara sağa sola laf atar..
onada deli karı dıyolarmış.

bızde eve masraf yaptık.onun evine.
keşke baştan ayrı çıksaydım da tek derdım kira ödemk olsaydı

aynen aynen keşke bende onun evinde oturma gibi bir hata yapmasaydım :59:

eşinin tepki gösterdiğinde yerlere yatıp ''beni öldürüyorlar '' diyenbu sefer oğlumu benden kaçırdın diye olay çıkarır.Size alışması , gelini olarak kabul etmesi için akılcı çözümler bulun.
Kendinizi saydırın ...

cnm o babasını,annesini,kocasını saymamış beni nasıl saysın herkese karşı böyle komşuyla konuşmamak için kulağım az işitiyor diye yalan söyleyip kaçıyor ben daha ne yapayım

canım gelmiyorsa valla giydirin bi deli gömleği, sakinleştirici iğne falan vursunlar. size de zarar kendine zarar böylesi. cinnet mi geçiriyor ne yapıyor artık

valal ben o kadarına karışmıyorum ama bu oğluna yani eşime çok fazla bağlıymış babasının anlattığına göre birde şizofren eltisi varmış bundan çok dayak yemiş zamanında ondan sonra böyle oldu diyorlar :96:

Back
X