Gastroenteroloji - Sindirim Sistemi Hastalıkları Huzursuz mide

kkforumkimkim

Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2023
861
139
33
Merhaba.2 aydır anksiyete ve kaygı bozukluğu için paxera kullanıyorum.İki gündür midemde acayip bir huzursuzluk var beni panik yaptırıyor.Anksiyeteden biliyorum ama bu durumda ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.Midemi rahatlatmak için bir cozum önerisi olan var mi

doktor kardesime bir sise sodanin tam yarisini icmesini soylemisti, ona iyi gelirdi.. bir de sicak su

Ben mide rahatsızlıklarına adaçayı ve kuru nane demleyip içiyorum, iyi geliyor. İlaçları alırken tok olmaya özen gösterin özellikle aç için yazmıyorsa tabi

Benim acaba kaygı bozukluğundan mi oluyor onu da anlamadım yoksa midemde mi bir şey var 3 gün oldu berbat haldeyim
Bazı ilaçlar mideye ağır gelebiliyor, mide koruyucu önermedi mi doktorunuZ, sağlık ocağına gidip durumu anlatsanız belki mide koruyucu yazar, bence bir uzmanla görüşün

Benimde midemde ara ara kramplar oluyor . Google felaket tellalı gibi . Doktoruma bunu 3 ay önce felan söylediğimde asit artıyordur mide koruyucu al dedi ama başka birşey olabilir bastırmak istemem koruyucu ile . Tekrar gideceğim mideme bakılsın anestezili şelikde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…