Huzursuz bağırsak sendromu ? Acil yardım .

ladyagmur1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2025
25
0
1
25
Arkadaşlar benim problemim 2 ay önce babamın ameliyat olmasından hemen 2 gün sonra başladı. Gitmediğim doktor kalmadı kan idrar röntgen ultrason tomografi hepsi temiz çıktı. Bende 5 gün normal çıkıyorsam tuvalete 2 gün keçi pisliği gibi çıkıyorum. 1.5 ay önce daha çoktu şu son 3 haftadır her gün tuvalete çıkıyorum istediğim gibi. Dahiliyelere gittim anlattıklarına göre ibs dedi. İnstagramdan yazdığım doktorlar ibs anlatıyorsun dediler. İlk başlarda olan belirtilerimde azalma oldu. İştahım açıldı. Her gün tuvalete çıkmaya başladım. Ama her gün de ertesi gün çıkabilecek miyim korkusu var. Bugün yine sabah normal çıktım ama şimdi keçi pisliği gibi çıktım neden acaba ya?

Arkadaşlar benim problemim 2 ay önce babamın ameliyat olmasından hemen 2 gün sonra başladı. Gitmediğim doktor kalmadı kan idrar röntgen ultrason tomografi hepsi temiz çıktı. Bende 5 gün normal çıkıyorsam tuvalete 2 gün keçi pisliği gibi çıkıyorum. 1.5 ay önce daha çoktu şu son 3 haftadır her gün tuvalete çıkıyorum istediğim gibi. Dahiliyelere gittim anlattıklarına göre ibs dedi. İnstagramdan yazdığım doktorlar ibs anlatıyorsun dediler. İlk başlarda olan belirtilerimde azalma oldu. İştahım açıldı. Her gün tuvalete çıkmaya başladım. Ama her gün de ertesi gün çıkabilecek miyim korkusu var. Bugün yine sabah normal çıktım ama şimdi keçi pisliği gibi çıktım neden acaba ya?
Merhaba bununla ilgili biçok yazı yazdm profilimden bkblrsiniz

Bakayım hemen teşekkür ederim
Nöral ve akanpunktru deneyin biraz kafada biten bir hastalık her nkdr bariz bir şekilde agrı olsada beyin bagırsakta kaldıkça daha çok agrı ve tuvalet lışkablığınız değişiyor malesef birtane ilaç önerdim bür deneyin aslında almanydan bana iki tane ilaç geldi hamile olduğum için kullanamıyorm bitkisel içerikli kullanmak isyerseniz yollayabilirm biri bile faydasına görse mutlumolurum oralarda direk ibs ilaçları satılıyo türkiyde yok

Kabızlığa kayısı yemek iyi geliyor. Maydanoz kürü de yapabilirsiniz. Bol bol su içmeyi ihmal etmeyin. Geçmiş olsun.

Hergun tuvalete çıkıp mutsuz olmakta ne bileyim, aramizda ayda yilda bir yapanlar var yahu :(

Hergun tuvalete çıkıp mutsuz olmakta ne bileyim, aramizda ayda yilda bir yapanlar var yahu :(
Tuvqlete çıkmak değil yarattığı sürekli kuru bi karın aprısı oluyor ibsde ve o katın agrısını hiçbir ilaçla geçiremiyorsunuz

Back
X