Huzurevim taş ev

Çok güzel,harika ,şöminenin yanında divana uzanıp kitap okumak isterdim orada.Tadını çıkarın,mutlulukla oturun.

süper yaaaaaaaaaa çok hoşuma gitti
inan bakarken huzur buldum canım
allah herkese böle huzur bulacağı bir yer nasip eder inşallah

bayıldım canım evinize..cok severim böyle otantik evleri.genelde ayvalıkta olur böyle tas evler.o kadar ozledımkı bana orayı hatırlattı.gule gule oturun

canım çok güzel eviniz bayıldımm huzurla mutlulukla oturun inşallah bu ev nerde zeytindağdamı yoksa

ev harika muhtesem otesi bi sey ya, kafa dinlemek uzaklasmak icin super bi yermis, ama kisin soguk olmuyor mu ah ah darisi basimiza insallah hayirlisi ile, Allah agiz tadiyla oturmayi nasip etsin insallah .

harikaa ötesiii... çok şık çoook güzel hele ki son foto da kızınız ve köpeğiniz çok güzel çıkmış. bir ömür mutlu huzurla yaşayın insallah....

ayy çok güzel yaaa
en büyük hayalim yazlıktan önce gelir böyle bir dağ evi :asigim:
ailenizin fertlerininde yüzünde ortamın neşesi var
güle güle oturun arkadaşım a.s.

ev harika muhtesem otesi bi sey ya, kafa dinlemek uzaklasmak icin super bi yermis, ama kisin soguk olmuyor mu ah ah darisi basimiza insallah hayirlisi ile, Allah agiz tadiyla oturmayi nasip etsin insallah .
hayır soğuk olmuyor cnm.taş evlerin özelliği yazın serin ,kışın sıcak olmasıdır.duvarlar 50 cm.kalınlığında,çatı ve zemin izolasyonu çok iyi yapıldığı için sorun olmuyor.bir tek şömine bile yetiyor.orman köyü olduğu için odun sorunuda yok:)tşk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…