• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Huzurevim taş ev

ben albümünden baktım fotoğraflara ve bayıldım!!:asigim:
çok güzel
dekorasyonda özgünlüğü korumuşsunuz
sedirler, yastıklar, perdeler, kilimler mutfaktaki kurulmuş, mısır ve biberler ve diğer tüm detaylar çok hoş.:1rolleyes:
ama şömineniz süper
hele kuzineniz!!
bizim de yazlığımızdaki minik evimizde böyle kuzinemiz var.
cidden huzur dolu bir yer.
papi de çok tatlı, yavrucukların da..
bahçeniz nasıl acaba çok merak ettim.

eğer buraya yüklemekte sıkıntı çekiyorsan yardımcı olayım istersen??
bahçe ayırmadık.zeytinliğin içinde kalıyor gözünüzün alabildiği kadar orman bizim bahçemiz manzaramız bu:))

evin süpermiş canım öyle sıcak ve huzurlu geldiki
bir mankenin evi vardı tam ismini hatırlamıyorum onun evi de dağ eviydi bayılmıştım

süper yaaa :1shok: bakarken bile huzur veriyo..tam babamın istediği gibi :roflol: bizim burda bağ evi diyoruz :lepi:ama sizinki biraz daha aşmışı tabi a.s.

Çooookk ama çookkk güzelll.Bulunduğu yörenin tabiatına uygun olmayan triplex veya dublex dışı siding vb kaplı yapılardan nefret ediyorum.Bir kez daha yineliyeyim eviniz çok güselll gülee gülee oturunnnopuyorumnanaktan Darısı başımaaaaa:)

harıkaaa bır yer harıka bır ev ... ohhh huzur kokuyor miss gibii.. maşallahh cok begendım

çok otantik bi ev sıcacık
eminim en çok çocuklar seviyodur bu evi dogayla içiçe
mutlulukla oturun

bayılıyorlar orada o kadar özgürler ki...keşke sürekli orada yaşayabilsek.gelen herkez insan burda roman yazar valla diyo:))kışın haftasonları gidiyoruz yaza kadar.yazın arada bir.sürekli yaşamadığımız için çiçek falan ekemiyorum.sulama problem olacağı için.ortancalar ekmiştik bakalım noldular,

süpermiş valla tatil dediğin böle yerde olur

çok beğendim opuyorumnanaktan

huzurlu sakın oohhhhh

huzurla mutlulukla oturun inş.canım

Back
X