• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

huzur sokağı

huzur sokağı
adı gibi huzur veren kitaplardan
yıllar önce okumuştum ama hala benliğimde
okurken sürükleyen ve insanın içine yer eden
hoş ve alamlıkitap

yıllar önce oku bak mutlaka oku diye şiddetle tavsiye edilen bir kitaptı ama ne yazıkki bir türlü okuyamadım hatta bir arkadaşım kitaptan öylesine etkilenmiştiki kızının adını feyza koymuştu(feyza kahramanın adıymış...)

ben cok seviyorum huzur sokagi kitabini ya...2 kez okudum acayip sürükleyici buluyorum. hayatimda ilk defa bir kitap okurken agladim senağlama filmlerini izleyen oldumu? ben izleyemedim ama filmi icinde kitap kadar guzel diyorlar.

Bende 12-13 yaşındayken okumuştum..
Her 2 cildinide birer günde bitirmiştim..
Ben kitabı okumadan önce filmini seyrettiğim için konusunu biliyordum..Ama kitap bir harika..
70 lerde yazılmış, ama hala güncelliğini koruyan bir kitap..
Şimdilerde yeniden okumayı düşünüyorum..Eminim şimdi çok daha başka ve güzel bir tad alacağım..
Küçükken de büyükkende okunması gereken bir kitap..Hiç bir şeye benzemez Bilal ve Feyza..

Filminin ismide " Birleşen Yollar "
Baş rollerinde Türkan Şoray ve İzzet Günay rol alıyor..
Geçen hafta TRT 1 'de seyrettim yineseyrettim..
Tabiki çok ama çok kısaltılmış hali..
Kısaltılmış olsada filmide çok güzel..

Huzur sokagı ilk dini roman olarak okuduğum kitaplardan 18 yıl olmuştur.Harika bir kitap okurken adeta yaşıyorsunuz yıllar sonra flminide izlemiştim ama roman kadar tat vermiyor.

14yaşındayken okumuştum ve çok severek okuduğum bi kitaptı.gerçekten çok güzel herkesin okumasını tavsiye derim

bende lise yıllarındayken bır arkadaş tavsıyesı üzerine okumuştum şiddetle tavsiye ederim harika bir kitap gerçekten okurken insana huzur verıyor ve elınden bırakamıyorsun

Kitabin cok kalin olmasina ragmen cok cabuk okudum. Ancak bazi yerlerde gicik oldum. Kitaptaki karakterler heryerde agliyor.

ah huzur sokağı ah..en sevdiğim kitaplarımdan biri hatta birileri çünkü iki cilt.
yemin ediyorum 1.5 günde okumuştum ikisini bir çırpıda ne yedim ne içtim ne uyudum sadece okudum
tabi bikaç gün sırt ağrısı çektim :D
yıllarca etkisinden çıkamadığım bi kitap..

Lisedeyken ben de okumuştum bu kitabı...Baya etkilemişti beni.Sorgulamalar yapmıştım kendimle ve hayatımla ilgili....

bende lisedeyken okumuştum bu kitabı okadar sürekleyciydiki hemen bitirmiştim kitabı....

okuduktan sonra hemen tesettüre girdiğim kitap 8 yıllık bi tesettür hiç pişman değilim hala etkisi üzerimde

okuduktan sonra hemen tesettüre girdiğim kitap 8 yıllık bi tesettür hiç pişman değilim hala etkisi üzerimde

bende bu kitabı okuduktan sonra çevremdeki bazı kişilerin karsı çıkmasına rağmen başörtüsü örtmeye başladım...seninde dediğin gibi hiç pişman olmadım...

a.shuzur sokağı harika bir kitap çocukken okumuştum kitabı yıllar sonra tekrar okudum sürükleyici ve güzel birkitap şu anda ise sema maraşlının kitabını okuyorum eşim aşkım olsun güzel kitap bekarlara ve yeni evleneceklere tavsiye ederim.a.s

Back