• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Huzur evim :)

SYILDIZ

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2010
41
0
46
Bursa
Bu kadar uğraş bir resim içinmiy di ya:))))
$kkkkkk.webp

yaa ama ben merak ederim bi tanecikmi resim ?mutfağınız küçük ama doğru yerleştirilmiş çok sevimli olmuş sadece masa çok büyük geldi gözüme acaba salonda filan yeseniz yemekleri mutfağa masa koymasanız ?benimki bir öneri sadece evinizin düzenini en iyi siz bilirsiniz tabii..evinizde huzurla yaşayın.

Samimi yorumunuz için çok teşekkür ederim.Ama benim mutfağım aslında amerikan tarzı.Yani resmin görünmeyen kısmında köşe takımım var:)))Bütün günümüz (gecemiz demek daha doğru)orda geçiyor.Masa konusunda haklı olabilirsin.Çünkü masamı yenilemedim evime geçtikten sonra.İnşallah onuda ilerleyen zamanlarda değiştiricez.

yoo bence mutfak küçük falan değil ayrıca masada büyk değil sadece petek yanlış yere monte edilmiş yukarıya camın yanına monte edilmeliymiş o zmn masa duvara dayanırdı ve dha geniş bir yer kalırdı ortada.

Böyle bişey aklıma hiç gelmemişti doğrusu hoş gelseydide o zaman elimden bişey gelmezdi çünkü biz evi aldığımızda petekler takılıydı.Ama benim aklıma bişey yatmasın yeter ki camın yanına değil tavana bile çıkarttırırım o peteği:))))Fikir için teşekkür ederim...:1:

mutfaktan çıkıca bu oturma odasına geçiliyor galiba.oturma odan da güzel hoşş

Back
X