huzur ...buyrun evime:)

gerçekten huzur veren bir ev olmuş güzel günlerde oturun inşallah.. ben bişey sorucam fırınınızdan memnunmusunuz markası nedir

oturma odanız en çok beğendiğim yer oldu :16: griyi çok sevmiyorum, mutfak gri, olumsuz bir renk gibi geliyor bana :44: salonda mobilya fazla geldi, özellikle kulplar kocaman kocaman :53: ferah bir ev diyebiliriz, açık renklerden ötürü. herkesin zevki başkadır, siz mutluysanız gereken de bu. güle güle oturun efendim :31:

canım öncelikle huzur içinde ağız tadı ile oturun bir ömür boyu eşin ile inşaallah
herşeyin çok güzel fakat bir iki detay gözüme çarptı yazındada fikirlerinizi söyleyin dedğin için nacizane söylemeden edemicem
1)oturma odasındaki sehpalar odaya uymamış
2)salonuna bayıldımm süper gerçekten ama o camın önündeki2 adet vitrin gereksin gibi kalmış ve koltuklar örtmüş karanlık bir hava vermiş salona
3)banyona bayıldumm kırmızıyı oldum olası severim hepp
4)holun aydınlık ve ferahh orasıda güzel
5)yatak oadanı en çok beğendiğim yer olmuş güle güle oturun
sadece o 2 detay gözüme takıldı diğerleri süper herşeyin...

Eviniz çok güzel ferah, huzur ve mutlulukla oturun inşallah :nazar::nazar:
Özellikle mutfağınıza ve köşe koltuğunuza bayıldım :1:

Son düzenleme:
eviniz gerçekten huzuru anımsatan cinsten:32::32:
tek göze batan mutfak oldu.
kırmızı yada farklı renklerde objelerle rengini yumuşatırsanız daha hoş olacak gibi:34:

evin çok güzel her şey pırıl pırıl özellikle salonunu çok beğendim.Ayrıca sen de çok güzel gelin olmuşsun eşinle çok yakışmışsınız birbirinize Allah mutluluğunuzu daim etsin güzel yuvanızda:nazar::16:

canım her zmn mutlulukla huzurla oturun inşallah,mobilyalarına bayıldım.bnde beyaz istiyorum seninkiler çok şık ve sade.salondaki ve yatak odasıdaki aynı takım sanırım.nerden aldın marka ve modelini öğrenebilirmiyim?

cok tşkler cnm evet salon ve yatak odası aynı takım istikbalden aldım canım ikiside bu sene ürünleriydi
hala vitrinlerde bu modeller mevcut bakarsan bulabilirsin:)

Back
X