huzur ...buyrun evime:)

canım ben eşyalarından çok evinin şekline takıldım.bu 3 odayı küçük yapacaklarına 2 tane büyükçenek oda yapsalarmış daha hoş olurdu ve ferah ferah mobilyanı yerleştirirdin diye düşünüyorum.birde dikkatimi çeken misafir geldimi nerede yatacak :1: bende salonundaki koltukları beğendim ama kendime alırken açılır olanlarından aldım misafir oloayından dolayı.huzurlu otur canım :nazar:

canım işte binanın yapısı kötü ve eski evin içide eskiydi biz heryeri yaptırdık.
oturma odamdaki köşe koltugum ikiside açılıyo yatak oluyo misafirim orda yatıyor:)kaçkezde yatılı gelen oldu sıkıntı yok ama kalabalık gelinmez yerim yok:)

canım işte binanın yapısı kötü ve eski evin içide eskiydi biz heryeri yaptırdık.
oturma odamdaki köşe koltugum ikiside açılıyo yatak oluyo misafirim orda yatıyor:)kaçkezde yatılı gelen oldu sıkıntı yok ama kalabalık gelinmez yerim yok:)

bebek olunca misafirde gelmeyi versin :1:

Oturma odanin koltuklari super...bayildim. salonunda guzel ama ben o yuvarlak yastiklardan nefret ediyorum. Ben olsam onlari kaldirirdim.zaten yeterince yastik var . Sanki o yastiklar basite indirgiyor gibi geliyor bana. Tarzin oturmus evde konsept butunlugu var canim guzel gunlerde mutlu mutlu otur insallah.masallah ...

evinizde sağlıkla sıhhatle oturun inş. çok ferah güzel bir ev olmuş :) girişteki halınızın markasını öğrenebilirmiyim hoşuma gitti :)

gerçekten tamda yapmak istedigin gibi sade ve ferah bir görüntüye sahip evin canım...
tüm eşyalarını çok begendim,ve tarz ayrılıgı yaratmamışsın evinde.huzur veren bi havası var ve de tertemiz:34: saglıklı ve mutlu günlerde oturmanız dileğimle canım çok çok güzel herşeyin.:nazar:

Son düzenleme:
ayrıca canım;bebek inş oldugunda salonda oturup,oturma odasını çocuk odası yapıcam demişsin ya bence iyi bir fikir degil:26:

oturma odan yatak odası olmaya müsait bence yatak odanı oraya taşır,yatak odanı da çocuk odası yaparsın daha iyi olur sanki..

Oturma odanin koltuklari super...bayildim. salonunda guzel ama ben o yuvarlak yastiklardan nefret ediyorum. Ben olsam onlari kaldirirdim.zaten yeterince yastik var . Sanki o yastiklar basite indirgiyor gibi geliyor bana. Tarzin oturmus evde konsept butunlugu var canim guzel gunlerde mutlu mutlu otur insallah.masallah ...
tskkur eederım cnmmm
evinizde sağlıkla sıhhatle oturun inş. çok ferah güzel bir ev olmuş :) girişteki halınızın markasını öğrenebilirmiyim hoşuma gitti :)
sanat halı cnm tşkler
canım herşeyin çok güzel. Güle güle huzurla otur.
tşkurler
güle güle oturun her şey çok hoş
çook sagolun
çok hoş bir ev olmuş beğendim:46:
çok tesekkurler
gerçekten tamda yapmak istedigin gibi sade ve ferah bir görüntüye sahip evin canım...
tüm eşyalarını çok begendim,ve tarz ayrılıgı yaratmamışsın evinde.huzur veren bi havası var ve de tertemiz:34: saglıklı ve mutlu günlerde oturmanız dileğimle canım çok çok güzel herşeyin.:nazar:
çook sagol cnm benım çok mutlu ettın benı
ayrıca canım;bebek inş oldugunda salonda oturup,oturma odasını çocuk odası yapıcam demişsin ya bence iyi bir fikir degil:26:

oturma odan yatak odası olmaya müsait bence yatak odanı oraya taşır,yatak odanı da çocuk odası yaparsın daha iyi olur sanki..

gırış kapısına yakın oldugu için zaten yatak odamı orda yaptırmadık esım ıstemedı çok kapıda olur dıye cnm yaa

ömur boyu huzur içinde otururursunuz inş.güle güle oturun evinizin duvar rengi ne acaba?evimde tadilat var boya da yapılacak ama rengine karar veremiyorum bir türlü :(

Açık renk duvarlar ve eşyaları çok beğeniyorum, evi ferah ve geniş gösteriyor. Çok güzel olmuş eviniz, güle güle oturun.:16:

tskkur eederım cnmmm

sanat halı cnm tşkler

tşkurler

çook sagolun

çok tesekkurler

çook sagol cnm benım çok mutlu ettın benı

gırış kapısına yakın oldugu için zaten yatak odamı orda yaptırmadık esım ıstemedı çok kapıda olur dıye cnm yaa
hee anladım cnm..şimdi burdan evin şekli tam görünmedigi için öyle dedim..yatak odası çok ön planda güzel olmaz dogru...

burada beğendiğim ender evlerden biri,şık ve sade,
allah mutlu mesut oturmayı nasip etsin

Back
X