HÜZÜNNNNNNNNNNN.. Konuşmaya ihtiyacım var yorgununmm

• Konu Sahibi Konu Sahibi Abcdf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
amin amin canım çok mutlu oldum senn adına allhım bizlerede tattırsın bu duyguyu inş canım benm sende pcos vardı dimi klomenlemi hamile kaldın çatlatma iğnesi falan oldunmu kuzum

Pko var canim klomenle ilk denemede hamile kaldim iğne falan vurulmadim

slm arkadasım kaptırmısın kendını sılkelen kendıne gel arkadas ısyan yok herseyın sonuda deyıl kendı cocuguna annelık yapıcaksın dıye bıseyde yok daha dogrusu olmuyo dıye bısey yok dr herseyın caresı var dogru doktora denk gelmedın benım arkadasımın halası 4 sene tup bebek denedı defalarca dustu artık yoruldu yapmıcam dedı kısmet degılmıs ama ne oldu 5 ay sonra kendılıgınden oldu

Aynn ole doktorma denk gelmdm biturlu bilmyrm hayrlsı oyle derdni veren rabbm dermannda verr çok sağol moral verdgn içn

Teyzemin tam 8 yıl bebeği olmadı. Tüp bebek tedavisi gördüler fakat hep negatif çıktı. En sonunda pes ettiler,umutlarını kaybettiler. Ama şuan dünya güzeli bir kızı var. Allah'a dua et umudunu yitirme. İnşallah sende yavrunu kucağına alırsın.

benim ilk hamileliğim haberim yoktu ve plansız oldu eşim istemedi bebeğimi, sonra kabul etti ama kalbi durdu bebeğimin o zaman test yaptırmıştım herşeyim mükemmeldi,,,
7 ay eşim bebek istemedi beniim göğsümde kitle çıktı yüzümün yarısı sivilce yara gibi bir şey oldu ama bu 7 ay öldüm çünkğ eşim kesinlikle bebek yok dedi,, en sonunda razı geldi,,,,
ilk denememizde hamile kaldım ama triodim yükselmiş stres yüzünden sağ göğsümde tümör var stres yüzünden,,,,
yani sen kendini üzme, strese sokma, öyle yada böyle hamile kalırsın ama hamile kaldığında sağlıklı olman gerek,yor ve herşeyin başı stres gerçekten,,,,
şşimdi hamileyim ama triodim yüksek onun için ilaç kullanıyorum, sürekli dr dayım daha 4h5 g hamileyim,,,,

üzülme strese sokma kendinii sen sağlıklı olasın ki bebeğin de sağlıklı seninle olsun,,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…