• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HÜZÜNNNNNNNNNNN.. Konuşmaya ihtiyacım var yorgununmm

• Konu Sahibi Konu Sahibi Abcdf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Abcdf

Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2013
297
11
16
34
Afyon
Yorgun,bitkin,bebek isteyipte kucağına alamayan,hayalle avunan,piskolojisi alt üst olan,hayatta bedeni var olup ölü gibi yaşayanlar ben çok kötüyüm kızlar ağlamaktan yoruldum... İnşallah rabbim tüm bebek isteyene nasip ederr en kısa zamanda tabi banada aminnnnn.....

Yorgun,bitkin,bebek isteyipte kucağına alamayan,hayalle avunan,piskolojisi alt üst olan,hayatta bedeni var olup ölü gibi yaşayanlar ben çok kötüyüm kızlar ağlamaktan yoruldum... İnşallah rabbim tüm bebek isteyene nasip ederr en kısa zamanda tabi banada aminnnnn.....

Canim noldu umitsizlige kapilmissin boyle :(( isyan etmis gibi oluyosun Allah in gucune gider yapma.guclu ol ve dua et Rabbim oyle buyuk ki esilen dualari geri cevirme toparla kendini hadi tatlim

kaç yıldır bekliyorsun cnm her ay negatifi görmek gerçekten çok zor allah yardımcımız olsun....

Haşaa rabbim en iyisini bilir huvallahül halikul bariü rabbim yaratandır... Yoruldumm sadece umudum kalmadı yaaa bebek istiyorummmmmm sadeceeeeee birtanm

bu temmuz evliliğim 8. seneye giriyor 34 yaşındayım
ve biz 7 yıldır bebek istiyoruz ama olmadı
7 kere tüp bebek denedik
7 tedavimin 5 seferi transfer bile olmadan iptal oldu
sadece 2 sefer transfer oldu ama onlarda negatif
daha 3 gün önce aldım negatif sonucumu
2 yıl evet uzun bir süre ama yorulmak için erken .....
Allahım yüce Rabbim bütün isteyenlere arasında bizede hayırlısıyla verecek İNŞALLAH...

Allahım bizlere de nasip etsin inşallahhh kardeşim:14:

bu temmuz evliliğim 8. seneye giriyor 34 yaşındayım
ve biz 7 yıldır bebek istiyoruz ama olmadı
7 kere tüp bebek denedik
7 tedavimin 5 seferi transfer bile olmadan iptal oldu
sadece 2 sefer transfer oldu ama onlarda negatif
daha 3 gün önce aldım negatif sonucumu
2 yıl evet uzun bir süre ama yorulmak için erken .....
Allahım yüce Rabbim bütün isteyenlere arasında bizede hayırlısıyla verecek İNŞALLAH...
kader arkadaşım çook geçmiş olsun:16:
yeniden tedavi olduğunu bilmiyodum:5::5:
rabbim sabır versin yüreğinin nasıl yandığı iyi bilirim temmuz ayında bende 5.tedavimden negatif aldım:14:
inan ki artık tedavi olmaya korkuyorum ...
inş rabbim bigün bizide sevindirir:16:

seni o kadar iyi anlıyorum ki çoğu zaman daha kısa süre oldu ama gerçekten zor. bebk hasreti başkalarının bebkleiyle avunmak insanların saçma sapan bitmek bilmeyen sorularına cevap vermek zorunda olmak cidden zor.

Haşaa rabbim en iyisini bilir huvallahül halikul bariü rabbim yaratandır... Yoruldumm sadece umudum kalmadı yaaa bebek istiyorummmmmm sadeceeeeee birtanm

Uzme kendini canim Rabbim hayirli zamanda hayirli evlatlar vericek insallah hepimize.yalniz degilsin bak burda bir bizim gibi bir suru kardesimiz var zamani gelmemis demekki bebeklerimizin.hep umutlu olalim dua edelim.

canım benim tanıdığm birinin tam 8 yıl sonra ikiz bebekleri oldu. 8 yıl tedavi gördü, Allah'tan ümit kesilmez.

Rabbm kimseye aratmasınn..silik çizgi kanda negatf çıktı 10gun oldu adette olamadım dr da gtmdm kısmt deilmş..rabbm emegnn karslgını vermş 8yıl çabalmş darısı bizlere amin

slm cnm:
evet çok haklısın boyle uzun sure olunca insan artık piskolojık olarak kaldıramıyordur.ben daha yenı basladım bu sürece senı senın kadar anlayamam tabi ama sunu çok ıyı biliyorum "umudum kalmadı" demişsin bunu at iiçinden Allah kullarının ondan umudunu kesmesini hiç istemez ve gücüne gider ve her zaman yeterki umudu kesmeyelim ve Allah'a dua edelim.
İNŞALLAH RABBİM SANA HAYIRLISIYLA O GÜZEL DUYGUYU NASİP ETSİN VE HEPİMİZE.:49::49::49::49::49:

Amin cümlemize canım yok nsen olmuyor yok neden tutunamyoo vala psikolojım alt ust oldu kısmett artk hala adet olmadım kızlar ya 10gun oldu

Çok yeni bir hamis olarak sizlerin yasadigi korkuyu endişeyi bileelrek yazıyorum... İnş duam kabul olur... Allahim sen buyuksun bana bu güzel duyguyu tattirfin nice bu güzel haberi bekleyen kardeskerimiide sevindir Yarabbim...Sen vericisinin Allahim biz senden sadece isteyebiliriz sen buyuksun duami kabul eyle ve tüm arkadaslarimi mijdele Yarabbimmm :16:

Çok yeni bir hamis olarak sizlerin yasadigi korkuyu endişeyi bileelrek yazıyorum... İnş duam kabul olur... Allahim sen buyuksun bana bu güzel duyguyu tattirfin nice bu güzel haberi bekleyen kardeskerimiide sevindir Yarabbim...Sen vericisinin Allahim biz senden sadece isteyebiliriz sen buyuksun duami kabul eyle ve tüm arkadaslarimi mijdele Yarabbimmm :16:

amin amin canım çok mutlu oldum senn adına allhım bizlerede tattırsın bu duyguyu inş canım benm sende pcos vardı dimi klomenlemi hamile kaldın çatlatma iğnesi falan oldunmu kuzum

canım emin ol bebek isteyipte sahip olamayan herkes senin gibi çok üzülüyor ben hergece yastığım ıslak uyuyrum hayallere dalarım ya hep hayal olarak kalacaksa diye düşünür çıldırırım sinirkrizleri geçirdim kaç defa allhım bizi görüyor inş feryadımızı duyup dualarımıza karşılık verir biran önce cennet meyvesinden bizede nasip eder inş enkısa zamnda

Back