Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yorgun,bitkin,bebek isteyipte kucağına alamayan,hayalle avunan,piskolojisi alt üst olan,hayatta bedeni var olup ölü gibi yaşayanlar ben çok kötüyüm kızlar ağlamaktan yoruldum... İnşallah rabbim tüm bebek isteyene nasip ederr en kısa zamanda tabi banada aminnnnn.....
kader arkadaşım çook geçmiş olsunbu temmuz evliliğim 8. seneye giriyor 34 yaşındayım
ve biz 7 yıldır bebek istiyoruz ama olmadı
7 kere tüp bebek denedik
7 tedavimin 5 seferi transfer bile olmadan iptal oldu
sadece 2 sefer transfer oldu ama onlarda negatif
daha 3 gün önce aldım negatif sonucumu
2 yıl evet uzun bir süre ama yorulmak için erken .....
Allahım yüce Rabbim bütün isteyenlere arasında bizede hayırlısıyla verecek İNŞALLAH...
Yorgun,bitkin,bebek isteyipte kucağına alamayan,hayalle avunan,piskolojisi alt üst olan,hayatta bedeni var olup ölü gibi yaşayanlar ben çok kötüyüm kızlar ağlamaktan yoruldum... İnşallah rabbim tüm bebek isteyene nasip ederr en kısa zamanda tabi banada aminnnnn.....
Canım ne olduuu sen geçen gün silik çizgi var diye konu açmıştın
Haşaa rabbim en iyisini bilir huvallahül halikul bariü rabbim yaratandır... Yoruldumm sadece umudum kalmadı yaaa bebek istiyorummmmmm sadeceeeeee birtanm
Haşaa rabbim en iyisini bilir huvallahül halikul bariü rabbim yaratandır... Yoruldumm sadece umudum kalmadı yaaa bebek istiyorummmmmm sadeceeeeee birtanm
Çok yeni bir hamis olarak sizlerin yasadigi korkuyu endişeyi bileelrek yazıyorum... İnş duam kabul olur... Allahim sen buyuksun bana bu güzel duyguyu tattirfin nice bu güzel haberi bekleyen kardeskerimiide sevindir Yarabbim...Sen vericisinin Allahim biz senden sadece isteyebiliriz sen buyuksun duami kabul eyle ve tüm arkadaslarimi mijdele Yarabbimmm