Hüzünlü olan bu hikayenin kahramanı yardımınıza muhtaç

MobevicA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
86
Yer
Ankara
merhaba arkadaşlar.yüreğim öyle acıyor ki sizlerle paylaşmak ve tavsiyelerinizi almak istedim.ben lise öğrencisiyim ama buna rağmen hiç bi zaman yaşıtlarım gibi olamadım.hep daha olgun olduğum söylenir.böyle olunca isteğim ilişkide uzun sürsün istiyorum ve bu nedenle kimseyle çıkmıorum sevmezsem.hoşlanma yetmez çünkü bana göre sevmek lazım.ve ne yazıkki birini çookk seviyorum.benden 3 yaş büyük.bir ilişkisi olmuş, 2 yıl sürmüş.kendisi köyde büyümüş ve lise için şehre gelmiş ailesiyle.onun o saflığını,doğallığını ve duygularının temizliğini düşünün bi.bu kızla çıkmaya başlamışlar ama sonra kızın başka erkeklerle gerekğinden fazla yakın olduğunu öğrenmiş.hemde defalarca.yıkılmış tabi.hemde yüzük takmışken(erken biliorum ama)...geçen sene bu kız yüzünden intihar etti.(bi sinir patlamasıymış intihar deil dedine göre)ve biz birbirimizin adını bile bilmiyorken en son gördüğü kişi bendim.çok ilginç ki benim hayatımda da başka biri vardı ama o son sahneyi unutamam.yanına gidip yardım et diye bi ses uyardı beni ama arkadaşlarım izin vermedi.bende ısrar etmemdm.sonra bileklerini kestiğini öğrenince hiç tanımadığım bi insanın arkasından yanına gitmeliydim gitmem söylenmişti diye ağladığımı biliorum.hiç olmadığm kadar ağladım...bu sene birbirimizin hayatına çok ilginç bi biçimde giriverdik.herşey o kdr hızlı oldu ki.ikimizinde yaşadığı o kdr acıdan sonra birbirimizi bulmamız...her geçen gün daha da yakınlaşıoduk.sonra benim sevdiğimi öğrendi ki zaten başından beri biliomuş.ama o kızla yaşadıklarından sonra sevmeye çok korktuğunu ve beni incitmek istemediğini söyledi.buna rağmen beni sevmeye çalışacağını ve zamana bırakıp öyle gelişmesine gerektiğine karar verdik.gel zaman git zaman öyle bi yakınlaştık ki sevgili gibiydik.beni kıskanıodu,arkadaşlarıma karışıodu,aynı şekilde bende ona.sevgililerin arasında olan tripler,tartışmalar fln ... :) bi gün sinemaya gittik.sanırsınız 2 sevgili.2 arkadaşımızda vardı yanımızda çok şaşırdılar.akşam erkek arkadaşlarım yüzünden tartıştık ve sevgilim gibi davranıosun dedm.oda öyle değilsem neden bana soruosun kızıp kızmadığımı (erkek arkadaşlarımda konuşmama) dedi.ertesi gün yine barışan ben oldum.biz yine yavaş yavaş yakınlaştık falan.yine bi sürü olaydan sonra (ki biz hala sevgili değiliz) bi konuşma geçti aramızda.sevmeye çalıştığını ama sevemediğini bi türlü olmadığını söyledi.başka birinden hoşlandığını ima etti ama yalandı çünkü hissetmeden söyleyemez hoşlanıorum bile diemedi.bende kimle olursan ol istersen o kızla,istersen eski sevgilinle,istersen başkasıyla yalnızca mutlu olduğunu görmek istiyorum.her zaman yanındayım ve kimle olursan ol seni hiç bırakmıcam dedim.arkadaş olmaya çalışalım dedi bende peki dedm.2 gün boyunca ruh gibiydi okulda dokunsan ağlıcak şekilde.dayanamadm gittim yanına ne oluo die.ben çok kötü biriyim senin gibi birine yaptıklarıma bak.nolur git burdan git hayatımdan dedi.sorun ben miyim dedim.hayır hayır oooff nası bi sevgidir bu nası bi insansın sen ne dersem tersini yapıosun die gözleri doldu yanımda...ertesi günlerde topladı kendini.bi daha da eskisi gibi yakın olamadık.1-1,5 ay önce çok kötü günler geçiriodum ve onunla konuşmuodum.ortak bi dostumuz var onunla konuşurken demiş ki bana böyle davranmasına gerek yok olmayacağını söylemiştim vs demiş.yani onunla konuşmama sebebimi sevgili olamadığımız için zannediyormuş.oysa biz başka şehire taşınıcaz diye arkamdan fazla üzülmesinde o kızda olduğu gibi bi de benim yüzümden yıkılmasın die konuşmuodum.çılgına döndüm bunları duyunca o gün bi msj attı beni ağlarken görünce.beni üzüosun diye.düşmana bile atılmayacak can yakıcı bi msj attım.sonrasında okulda hep bakışıoduk ama kaçamak kaçamak.o beni ben onu izlioduk.bi daha kantine sadece öğle tenefüsünde iner oldu.dışarı çıkmadı doğru düzgün.ondan 1,5 ay sonra yine benim adımımla barıştık dayanamadım çünkü.ama şimdi öyle soğuk ki...ne yapıcam bilmiorum.bırakın 2 sevgili yakınlığını yakın arkadaş bile olamıoruz.ne yapacağımı bilmiyorum.öyle uzakki bana.ne olur yadım edin ben ne yapayım???senağlamasenağlamasenağlamamafoldumben

Son düzenleyen: Moderatör:
kac yasındasınız?

nedir liseli aşıklardaki bu arabesk hava bilemiyorum. Ama yaşınız için ağır bir ilişki bana kalırsa. Bence görüşmemeniz sizin için daha hayırlı olur. Mutlu olursunuz inş.

henuz 16 yasindasin hayatinda bence boyle seylerden cok gelecegine yon verecek seylerle ilgilenmelisin hepimiz senin yasindan gectik neleri ask neleri sevda zannettik belki ama 24yasina gelince gulduk o cocukluklarimiza zaten kisinin tavri meydanda seni sevmedigi belli vakit gecirmis bosluk doldurmaya calismis onu bile becerememis aklinca ,bu cocuktan uzak dur seni daha fazla uzmesine izin verme egitimine agirlik ver dogru ask dogru kisi seni buldugunda bu kisinin adini hatirlamiyor bile olacaksin

nnuray çok haklısınız.hiselerimden dolayı geleceğimi tehlikeye atacak değilim.bir lise davası olduğunun farkındayım.zaten geleceğimle ilgili çalışmaları yapıyorum,yeteri kadar çalışıyorum.hatta böyle olması iyi bi yönden çünkü daha fazla çalışabiliyorum :) şimdiye takılıp geleceğimi kaybedemem ben.bunu da yapmam açıkcası.sadece paylaşmak istedim.bu konuda yardım edebileceğinizi umduğum için.teşekkür ederim.sanırım cidden onu hayatımdan çıkartmam gerekecek

öncelikle gerçekten yaşın böyle bir şeyi kaldıramayacak kadar küçük. bu yaşlarda ben sevgi olacağına inanmıyorum sadece bi hoşlantı ve ya da bi saplantı ve alışkanlık.... zaten sevmiyor gibi... sevse de bu yaşta başlanılan bi ilşki ne kadar yürür. bu yaşlarda eğitiminden verceğin tavizler ileride senin hayatına mani olabilir bence de derslerine bak.. ama söylediklerimizi de dinlemeyceğini biliyporum

sözleriniz sandığınızdan çok daha fazla tesir etti inanın bana.yardımcı olabileceğiniz umuduyla yazmıştım burdaya ve umduğum gibi yardımcıda oldunuz.tabiki fazla sürmez.gitse gitse 2-3 yıl.ilerisini düşünemiorum bile :) teşekkür ederim hepinize.sanırım birinin bunları söylemesine ihtiyacım vardı.saplantı belkide dediğiniz gibi alışkanlık ... tamamen sevmediğimi bende biliorum.

canim bence siz birbirinize uygun degilsiniz
onunla bence arkadas bile olma
hem gurur yap biraz
cok isterde o adimi atar barisir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…