• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hüseyin Güner hakkında,

benim de hiç arkadaşım yok yeni üyeyim çünkü ve iyi bir doktor arıyorum burnumu düzeltebilecek çünkü çok üzgünüm sevgiler selamlar

Merhaba kızlar uzun zaman yoktum bir kaç özel mj gelmiş onları cevaplamak için girdim bir daha da girmeyecegim
Superplast'ta ilgili çok güzel programlar gördüm bu yüzden çok pahalı da olsa yılların birikimi parami nakit olarak vererek ameliyat oldum 10 ay önce
Amacım doktor veya hastaneyi kotulemek değil merak edenler için yaşadıklarımı paylaşmak
Burnum büyük ve kemerliydi ve ucu aşağı düşüktü
Lazerli burun estetiği ve lazerli liposuction' li göğüs Küçültme oldum
Daha once normal göğüs Küçültme olmuştum o beni bir kaç yıl idare etti o zamanlar zayıftım tabi
Ameliyat öncesi çok korkuyor olduğum için doktor beye fazla birsey sormadım sadece çok küçük gogusler istediğimi söyledim burun konusunda da kemer ve düşüklüğü gitmiş dikkat cekmeyen normal bir burun
18 bin lira eft yaparak ameliyata girdim
Ameliyat Sonrası normal kesme biçme olmadığı halde sadece liposuction olduğu halde çok ağrım vardı aylarca gece inleyerek döndüm şu 10 ay bitti hala göğüs yanlarında ağrı var göğüs etrafındaki kahverengi kısım çok duzensiz kertik kertik ve dikişler sert ve kabarık doktor beyle son yazismamda yazın gelin müdahale edelim dedi ama gogusler neredeyse ameliyat oncesiyle tipatip aynı büyüklükte olduğu için ben bu yüzden mi bu kadar para verdim ve acı çektim diyecek yapıda olmadığım için içimden gitmek gelmiyor
Burun konusuna gelince burnum feci değil ama yeni gören bir insanın da çok güzel burnun var dediği bir burun değil
Ama daha kötüsü kemerin kesildigi yerde küçük bir kertik var kırık gibi ayrıca burun içi hala kupkuru salgılar yok ayrıca ameliyat sonrası tampon kullanılmadığı için sanırım daha fazla dikiş atıldığı için burun içi etleri çok sis başımı kaldırıp baktığımda burun içi tavanındaki etler görünüyor ve burnum hala tıkalı
Doktor bey ameliyattan bir kaç ay sonra ödem gidecek ince bir burnunuz olacak ve gogusleriniz daha da kuculecek demişti malesef burun ucum kendi orjinal haliyle yuvarlak duruyor gogusler de bir kaç ay sonra ameliyat öncesi büyüklüğe döndü
Doktora neden gitmiyorum
1 oturduğum yerden bu kadar uzakta ameliyat olduğum için pişmanım
2 bu kadar çok sorun olduğu için bunlar ne diyecek yapıda değilim moralim çok bozuk
3 bu kadar acı çektikten sonra doktor bey bana: "gel bu ameliyatları bir daha yapayım parasız" dese henüz ameliyat acıları geçmedi şu an ne lokal ne genel herhangi bir ameliyatı gözüm yemiyor korkuyorum ama bir daha göğüsleri 3te 2 küçültme garantisi vermeyen birine ameliyat olmam

Ayrıca ben oranın klinik olduğunu düşünmemiştim benim ameliyat sonrası çok agriliydi ve bana göre baya kanama oldu akşam olunca Klinikte sadece ben, uzaktan bir akraba, güvenlik görevlisi ve genç güzel narkoz teknisyeni kız kaldık o bayan neye ihtiyacınız olursa zile basın ben gelirim dedi ama tek bir sağlık personeliyle kalacağımi bilsem orda ameliyat olmak konusunu bir daha düşünürdüm

Allah var doktor bey yazın gelin bakalım dedi ama benim moralim çok bozuk. Şimdi bu problemleri acilarim geçince / geçerse başka doktor bulursam onunla çözmeye çalışacağım burun içi salgilari gelmezse diye çok endişeliyim ablamin doktoruna gösterdim başka doktorun yaptığına müdahale etmek ya da o konuda yorum yapmak istemiyor ama ben daha birsey demeden burun ici yapısıyor dedi ameliyattan sonra uzun süre feci ağız kuruluğu da çekmiştim şükür o geri geldi

Hakaret veya karalama değil tecrübelerimi anlattım umarım faydası olur

Ayrica göz hizasında burnun 2 tarafından ameliyat sonrası takılan Mika aparat yuzunden cokukluk var doktor bey bunların uzun süre önce geçeceğini söylemişti ama duruyor kısa süreli bile olsa hafif bir gözlük takmakla bile çok belirgin hale geliyor ve geçmiyor

Selam arkadaşlar ben 9 yıl önce Hüseyin Guner beye burun ameliyatı oldum.Burnumda kemer ve uca doğru eğilme vardı. Kendisi son derece doğal ve güzel bir burun yaparak benim yüzüme en uygun sekli oluşturdu. Oyleki yaklasik 15gun sonra butun sosyal etkinliklere katilabildim cunki hic morluk kalmamisti ve kendimi cok iyi hissediyordum.Harika bir görünüm ile hayatıma devam etmemi sağlayan Hüseyin Hocama sonsuz teşekkürler sunuyorum....Bu estetigin en büyük kazancı ise oğlumun tıpa karşı sevgisinin oluşması oldu.Doktor Hüseyin Guner'in basarisi,yaklasimi,estetik konusundaki mucizesi o zaman daha ilkokulda olan oğlumun doktorluğa olan sevgi ve saygısını uyandirdi.Şükürler olsun ki şuanda tip fakültesinde ogrenim görüyor ve estetik konusunda Hüseyin hocam gibi ustaların izinden gitmek istiyor.Mesleğimiz gereği ülkemizin her yerine gidiyor ve estetik konusu açıldığında gönül rahatlığıyla Hüseyin Guner'i tavsiye ediyorum.selam saygılarımla...

Merhaba ben yılbaşı öncesi burun ameliyatı oldum Hüseyin Güner'e bu gün 8 hafta oluyo herhangi bir sıkıntı görünmedi. Açıkçası şişiklik yada morluk ta gerçekten olmadı bu gün 3. kontrolüm vardı ve doktor bey herşeyin yolunda olduğunu söyledi. Şu an için yeni görüntümden gayet memnunum ameliyat sürecinde çok düşünmüştüm nefes problemi yada memnuniyetsizlik olurmu diye. Ama gerçekten hiçbir sıkıntı yaşamadım düşünenler varsa özelden de detayları yazabilrim. Tavsiye ederim vallaaa:))

Selam arkadaşlar ben 9 yıl önce Hüseyin Guner beye burun ameliyatı oldum.Burnumda kemer ve uca doğru eğilme vardı. Kendisi son derece doğal ve güzel bir burun yaparak benim yüzüme en uygun sekli oluşturdu. Oyleki yaklasik 15gun sonra butun sosyal etkinliklere katilabildim cunki hic morluk kalmamisti ve kendimi cok iyi hissediyordum.Harika bir görünüm ile hayatıma devam etmemi sağlayan Hüseyin Hocama sonsuz teşekkürler sunuyorum....Bu estetigin en büyük kazancı ise oğlumun tıpa karşı sevgisinin oluşması oldu.Doktor Hüseyin Guner'in basarisi,yaklasimi,estetik konusundaki mucizesi o zaman daha ilkokulda olan oğlumun doktorluğa olan sevgi ve saygısını uyandirdi.Şükürler olsun ki şuanda tip fakültesinde ogrenim görüyor ve estetik konusunda Hüseyin hocam gibi ustaların izinden gitmek istiyor.Mesleğimiz gereği ülkemizin her yerine gidiyor ve estetik konusu açıldığında gönül rahatlığıyla Hüseyin Guner'i tavsiye ediyorum.selam saygılarımla...
Pardon sitede yeniyim ben de o doktora ameliyat olmayi dusunuyorum ozelxen bana ulasabilir misiniz kafam cok karisik belki yardiminiz dokunurdu

Merhaba ben yılbaşı öncesi burun ameliyatı oldum Hüseyin Güner'e bu gün 8 hafta oluyo herhangi bir sıkıntı görünmedi. Açıkçası şişiklik yada morluk ta gerçekten olmadı bu gün 3. kontrolüm vardı ve doktor bey herşeyin yolunda olduğunu söyledi. Şu an için yeni görüntümden gayet memnunum ameliyat sürecinde çok düşünmüştüm nefes problemi yada memnuniyetsizlik olurmu diye. Ama gerçekten hiçbir sıkıntı yaşamadım düşünenler varsa özelden de detayları yazabilrim. Tavsiye ederim vallaaa:))

Geçmiş olsun. Ameliyatın hakkında biraz daha bilgi verebilir misin, sadece estetik mi yoksa develüasyon da dahilmi, Açık mı kapalı ameliyat mıydı? Ücreti nekadardı? Resimlerini paylaşabilir misin?

Bir de yukarda olumsuz düşüncelerini yazan kişiler de ameliyatları hakkında detaylı bilgi verebilirlerse iyi olur. Çünkü belki çok farklı sorunların olduğu bir burun türü vs. olabilir. Yanlış yargılamayalım. Aynı şekilde olumlu ameliyat ve sonrası süreç geçirenler de ameliyat detaylarını vermeli bence. Belki çok az müdahale edildi ve o yüzden morluk şişme vs. olmadı.

Merhaba. 1 haziran 2019da burun ameliyatı oldum. Hüseyin bey kapalı ameliyatı uygun gördü. 15 günde iyileşti burbum ve 15.gün tatildeydim bile..:) hemencecik iyileşti ve asla sonrasında bir sorun yaşamadım. Inanılmaz doğal bi burun. Herkese gözüm kapalı tavsiye ederim. Isteyen olursa before after fotoğraf atabilirim

dr.hüseyin güner'e rinoplasti ameliyatı olan biri bana ulaşabilir mi?Birkaç sorum var sürecin nasıl geçtiğiyle ilgili

Back