Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pardon sitede yeniyim ben de o doktora ameliyat olmayi dusunuyorum ozelxen bana ulasabilir misiniz kafam cok karisik belki yardiminiz dokunurduSelam arkadaşlar ben 9 yıl önce Hüseyin Guner beye burun ameliyatı oldum.Burnumda kemer ve uca doğru eğilme vardı. Kendisi son derece doğal ve güzel bir burun yaparak benim yüzüme en uygun sekli oluşturdu. Oyleki yaklasik 15gun sonra butun sosyal etkinliklere katilabildim cunki hic morluk kalmamisti ve kendimi cok iyi hissediyordum.Harika bir görünüm ile hayatıma devam etmemi sağlayan Hüseyin Hocama sonsuz teşekkürler sunuyorum....Bu estetigin en büyük kazancı ise oğlumun tıpa karşı sevgisinin oluşması oldu.Doktor Hüseyin Guner'in basarisi,yaklasimi,estetik konusundaki mucizesi o zaman daha ilkokulda olan oğlumun doktorluğa olan sevgi ve saygısını uyandirdi.Şükürler olsun ki şuanda tip fakültesinde ogrenim görüyor ve estetik konusunda Hüseyin hocam gibi ustaların izinden gitmek istiyor.Mesleğimiz gereği ülkemizin her yerine gidiyor ve estetik konusu açıldığında gönül rahatlığıyla Hüseyin Guner'i tavsiye ediyorum.selam saygılarımla...
Merhaba ben yılbaşı öncesi burun ameliyatı oldum Hüseyin Güner'e bu gün 8 hafta oluyo herhangi bir sıkıntı görünmedi. Açıkçası şişiklik yada morluk ta gerçekten olmadı bu gün 3. kontrolüm vardı ve doktor bey herşeyin yolunda olduğunu söyledi. Şu an için yeni görüntümden gayet memnunum ameliyat sürecinde çok düşünmüştüm nefes problemi yada memnuniyetsizlik olurmu diye. Ama gerçekten hiçbir sıkıntı yaşamadım düşünenler varsa özelden de detayları yazabilrim. Tavsiye ederim vallaaa:))