Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
27.8.2011 tarihinde dr. Hüseyin Günere burun estetiği ameliyatı oldum.Çevremden duyduklarım gördüğüm kötü sonuclar yüzünden cok bozuk bir moralle ameliyata girdim.Ameliyatım 1.5 saat sürdü ve bu sürenin sonunda ayıldığımda ameliyat olduğuma inanamadım ne ağrı ne bir morluk nede kocaman sargılar vardı dünde ateli yani minik alcıyı cıkardı Hüseyin bey sonuc simdiden mükemmel tesekkürler hüseyin güner çok tesekkürler
Hayır ben lazerli yöntemle olmadım burun ameliyatımı diye biliyorum, gerçi Huseyin bey daha iyi bilir ama sanırım lazer burnumda kullanılmadı. Sislik biraz, morluk oldukça az yasadım. Dediğim gibi cuma gunu oldugum ameliyatın akabinde Pazartesi öğleden sonra isteydim. Harika sonuc veren bir dizi ameliyat oldular. Teşekkürler,
Op. Dr. Hüseyin Güner ve Superplast ile Mayıs 2012de karşılaştığımda 20 kg kadar kilo fazlam ve artık hayatımın sonuna kadar şişman ve şekilsiz kalacağıma ilişkin bir inancım vardı. Hüseyin Bey ilk görüşmemizde bana durumumun hiç de o kadar ümitsiz olmadığını anlattı ve benim durumumda bir seri operasyonla önemli bir yol katedebileceğimizi söyledi. O kendisi benim böyle bir süreçten başarıyla çıkabileceğime o gün ne kadar inanıyordu bilemiyorum ama ne olursa olsun benim ona güvenerek harekete geçmemi sağlamış oldu.
Üç, dört gün aralarla kalçamdan, basenimden, bacağımın iç kısımlarından, kollarımdan, karnımdan ve sırtımdan toplam 6 adet laser liposuction ameliyatı geçirdim ve vücudumdan 13 litre civarında yağ alındı. Bu ameliyatlarda sedasyon dedikleri bir anestezi yöntemi ve lokal anestezi kullandılar ve ben ameliyat boyunca herhangi bir acı hissetmeksizin doktorlarla sohbet ettim. Herbir ameliyat sona erdikten sonra bir kaç saat Superplasttaki hasta odalarında dinlendim ve sonra evin yolunu tuttum. Herbir bölge için bir hafta kadar korse giydim ve iyileşme sürecinde belirgin bir ağrı veya acı yaşamadım.
Haftalar ilerledikçe vücudumda incelmeler gözle görülür hale gelmeye başladı. Yıllarca haftalar süren açlık diyetleriyle verebildiğim bir kaç kilonun vücudumda hiçbir fark yaratmamasının hayal kırıklığına alışmış olan ben vücudumdaki bu değişikliklerden moral bulup yediklerime daha dikkat etmeye ve daha fazla spor yapmaya başladım. Bu arada benimle bıkmadan usanmadan uğraşan spor hocam Gökçe Dumana sonsuz teşekkürlerimi gönderiyorum. Fazla kilolarımın tamamından kurtulabilmiş olduğumu henüz söyleyemem ama işim bayağı kolaylaştı. Hüseyin Bey laser liposuction operasyonlarının tam sonucunun 6 ay sonra ortaya çıktığını söylüyor.
Bu arada Dr. Günerin yaptığı burun estetiği ameliyatları dikkatimi çekti. Etrafımda acılı ve iyileşme süreleri çok uzun olan ameliyatları gördükçe burnumdaki kusuru düzelttirmekten hep vazgeçmiştim. Ancak Superplastta rastladığım hastalar tamamen farklı durumdaydılar. Daha önce bana yaptığı ameliyatlardan dolayı ona karşı öyle bir güven duygusu geliştirmiştim ki burnumun nasıl bir şekil alacağını bana bilgisayarda göstermesini bile istemeden ameliyata karar verdim.
Bu ameliyatta beni tamamen uyuttular. Operasyonun hemen ardından gözlerimi açtığım andan itibaren tamamen kendimdeydim ve hiçbir anestezi sonrası rahatsızlığı yaşamadım. Sanki rinoplasti olmamış gibi gayet rahat nefes alabildim. Yine bir kaç saat Superplastta dinlenip eve gittim. Saatler boyunca herhangi bir ağrı, en azından bir sızı hissetmeyi, hatta ameliyattan bir kaç gün sonrasına kadar yüzümde herhangi bir morluk görmeyi bekledim. Hiçbir şey olmadı. Dört gün burnumun üstünde küçük plastik bir alçı ve bir hafta kadar da hafif bir bandajla dolaştım. Burnum açıldığında hayal edebileceğimin çok ötesinde mükemmel bir buruna kavuşmuş olduğumu gördüm.
Bütün bunları paylaşmamın nedeni sadece vücudunun bir yerindeki şekilsizlik şikayeti olanların değil benim gibi kilo sorunuyla baş edemeyenlerin de bir çıkış yolunun bulunduğunu ve ağrısız, sızısız bir burun ameliyatının mümkün olduğunu duyurabilmek. Şu anda 52 yaşındayım ve kendimi tamamen yenilenmiş, hafif, fit ve zinde hissetmenin büyük mutluluğunu yaşıyorum.
Bendeki bütün bu mucizeleri gerçek hale getiren Op. Dr. Hüseyin Günere ne kadar teşekkür etsem az. Tıbbi başarısı ve üstün becerilerinin yanı sıra, onun tüm hastalarına gösterdiği gibi bana da gösterdiği ilgi, anlayış, destek, duyarlılık ve incelik olmasa görüntüm ve sağlığımda böyle bir ilerleme kaydetmem mümkün olmazdı. Beni dinlediği, bana samimi davrandığı ve bende hakettiği güveni oluşturduğu için ona müteşekkirim. Tabii onu bir kez de Superplasttaki son derece nazik ve titiz ekibi için kutlamak isterim. Ayrıca anestezilerimde harikalar yarattığını düşündüğüm Dr. Vedat Emir ve diğer destekleyici estetik uygulamalarıyla vücudumdaki değişime büyük katkısı olan Op. Dr. Cihangir Toramana da çoook teşekkür ediyorum. Hepsinin varlığına şükrediyorum.
Op. Dr. Hüseyin Güner ve Superplast ile Mayıs 2012’de karşılaştığımda 20 kg kadar kilo fazlam ve artık hayatımın sonuna kadar şişman ve şekilsiz kalacağıma ilişkin bir inancım vardı. Hüseyin Bey ilk görüşmemizde bana durumumun hiç de o kadar ümitsiz olmadığını anlattı ve benim durumumda bir seri operasyonla önemli bir yol katedebileceğimizi söyledi. O kendisi benim böyle bir süreçten başarıyla çıkabileceğime o gün ne kadar inanıyordu bilemiyorum ama ne olursa olsun benim ona güvenerek harekete geçmemi sağlamış oldu.
Üç, dört gün aralarla kalçamdan, basenimden, bacağımın iç kısımlarından, kollarımdan, karnımdan ve sırtımdan toplam 6 adet laser liposuction ameliyatı geçirdim ve vücudumdan 13 litre civarında yağ alındı. Bu ameliyatlarda sedasyon dedikleri bir anestezi yöntemi ve lokal anestezi kullandılar ve ben ameliyat boyunca herhangi bir acı hissetmeksizin doktorlarla sohbet ettim. Herbir ameliyat sona erdikten sonra bir kaç saat Superplast’taki hasta odalarında dinlendim ve sonra evin yolunu tuttum. Herbir bölge için bir hafta kadar korse giydim ve iyileşme sürecinde belirgin bir ağrı veya acı yaşamadım.
Haftalar ilerledikçe vücudumda incelmeler gözle görülür hale gelmeye başladı. Yıllarca haftalar süren açlık diyetleriyle verebildiğim bir kaç kilonun vücudumda hiçbir fark yaratmamasının hayal kırıklığına alışmış olan ben vücudumdaki bu değişikliklerden moral bulup yediklerime daha dikkat etmeye ve daha fazla spor yapmaya başladım. Bu arada benimle bıkmadan usanmadan uğraşan spor hocam Gökçe Duman’a sonsuz teşekkürlerimi gönderiyorum. Fazla kilolarımın tamamından kurtulabilmiş olduğumu henüz söyleyemem ama işim bayağı kolaylaştı. Hüseyin Bey laser liposuction operasyonlarının tam sonucunun 6 ay sonra ortaya çıktığını söylüyor.
Bu arada Dr. Güner’in yaptığı burun estetiği ameliyatları dikkatimi çekti. Etrafımda acılı ve iyileşme süreleri çok uzun olan ameliyatları gördükçe burnumdaki kusuru düzelttirmekten hep vazgeçmiştim. Ancak Superplast’ta rastladığım hastalar tamamen farklı durumdaydılar. Daha önce bana yaptığı ameliyatlardan dolayı ona karşı öyle bir güven duygusu geliştirmiştim ki burnumun nasıl bir şekil alacağını bana bilgisayarda göstermesini bile istemeden ameliyata karar verdim.
Bu ameliyatta beni tamamen uyuttular. Operasyonun hemen ardından gözlerimi açtığım andan itibaren tamamen kendimdeydim ve hiçbir anestezi sonrası rahatsızlığı yaşamadım. Sanki rinoplasti olmamış gibi gayet rahat nefes alabildim. Yine bir kaç saat Superplast’ta dinlenip eve gittim. Saatler boyunca herhangi bir ağrı, en azından bir sızı hissetmeyi, hatta ameliyattan bir kaç gün sonrasına kadar yüzümde herhangi bir morluk görmeyi bekledim. Hiçbir şey olmadı. Dört gün burnumun üstünde küçük plastik bir alçı ve bir hafta kadar da hafif bir bandajla dolaştım. Burnum açıldığında hayal edebileceğimin çok ötesinde mükemmel bir buruna kavuşmuş olduğumu gördüm.
Bütün bunları paylaşmamın nedeni sadece vücudunun bir yerindeki şekilsizlik şikayeti olanların değil benim gibi kilo sorunuyla baş edemeyenlerin de bir çıkış yolunun bulunduğunu ve ağrısız, sızısız bir burun ameliyatının mümkün olduğunu duyurabilmek. Şu anda 52 yaşındayım ve kendimi tamamen yenilenmiş, hafif, fit ve zinde hissetmenin büyük mutluluğunu yaşıyorum.
Bendeki bütün bu mucizeleri gerçek hale getiren Op. Dr. Hüseyin Güner’e ne kadar teşekkür etsem az. Tıbbi başarısı ve üstün becerilerinin yanı sıra, onun tüm hastalarına gösterdiği gibi bana da gösterdiği ilgi, anlayış, destek, duyarlılık ve incelik olmasa görüntüm ve sağlığımda böyle bir ilerleme kaydetmem mümkün olmazdı. Beni dinlediği, bana samimi davrandığı ve bende hakettiği güveni oluşturduğu için ona müteşekkirim. Tabii onu bir kez de Superplast’taki son derece nazik ve titiz ekibi için kutlamak isterim. Ayrıca anestezilerimde harikalar yarattığını düşündüğüm Dr. Vedat Emir ve diğer destekleyici estetik uygulamalarıyla vücudumdaki değişime büyük katkısı olan Op. Dr. Cihangir Toraman’a da çoook teşekkür ediyorum. Hepsinin varlığına şükrediyorum.
Elvison size özel bir mesajla birkaç sorm olacaktı, mail adresinizi paylaşmanız mümkün mü?
merhaba,
bende uzun süredir Dr. Güneye yaptirmak istiyorum.
Size özel birseyler sormak istiyorum. email üzeri görüsebilirmiyiz?
Slm
Superplast estetik cerrahi merkezi. Nişantaşı. İletişim bilgisi verirseniz size fotograf yollayabilirim.
Superplast estetik cerrahi merkezi. Nişantaşı. İletişim bilgisi verirseniz size fotograf yollayabilirim.
Merhaba askkitabı,kimse cevap yazmiyor yaaa.... (((((
Plastik, Estetik ve Rekonstrüktif Cerrah Dr. Hüseyin Güner ve Superplast ile Mayıs 2012’de karşılaştığımda 20 kg kadar kilo fazlam ve artık hayatımın sonuna kadar şişman ve şekilsiz kalacağıma ilişkin bir inancım vardı. Hüseyin Bey ilk görüşmemizde bana durumumun hiç de o kadar ümitsiz olmadığını anlattı ve benim durumumda bir seri operasyonla önemli bir yol katedebileceğimizi söyledi. O kendisi benim böyle bir süreçten başarıyla çıkabileceğime o gün ne kadar inanıyordu bilemiyorum ama ne olursa olsun benim ona güvenerek harekete geçmemi sağlamış oldu. Üç, dört gün aralarla kalçamdan, basenimden, bacağımın iç kısımlarından, kollarımdan, karnımdan ve sırtımdan toplam 6 adet laser liposuction ameliyatı geçirdim ve vücudumdan 13 litre civarında yağ alındı. Bu ameliyatlarda sedasyon dedikleri bir anestezi yöntemi ve lokal anestezi kullandılar ve ben ameliyat boyunca herhangi bir acı hissetmeksizin doktorlarla sohbet ettim. Herbir ameliyat sona erdikten sonra bir kaç saat Superplast’taki hasta odalarında dinlendim ve sonra evin yolunu tuttum. Her bölge için bir hafta kadar korse giydim ve iyileşme sürecinde belirgin bir ağrı veya acı yaşamadım.
Haftalar ilerledikçe vücudumda incelmeler gözle görülür hale gelmeye başladı. Yıllarca haftalar süren açlık diyetleriyle verebildiğim bir kaç kilonun vücudumda hiçbir fark yaratmamasının hayal kırıklığına alışmış olan ben vücudumdaki bu değişikliklerden moral bulup yediklerime daha dikkat etmeye ve daha fazla spor yapmaya başladım. Bu arada benimle bıkmadan usanmadan uğraşan spor hocam Gökçe Duman’a sonsuz teşekkürlerimi gönderiyorum. Fazla kilolarımın tamamından kurtulabilmiş olduğumu henüz söyleyemem ama işim bayağı kolaylaştı. Hüseyin Bey laser liposuction operasyonlarının tam sonucunun 6 ay sonra ortaya çıktığını söylüyor.
Bu arada yine Dr. Güner’in yaptığı burun estetiği ameliyatları dikkatimi çekti. Etrafımda acılı ve iyileşme süreleri çok uzun olan ameliyatları gördükçe burnumdaki kusuru düzelttirmekten hep vazgeçmiştim. Ancak Superplast’ta rastladığım hastalar tamamen farklı durumdaydılar. Daha önce bana yaptığı ameliyatlardan dolayı Hüseyin Bey'e karşı öyle bir güven duygusu geliştirmiştim ki burnumun nasıl bir şekil alacağını bana bilgisayarda göstermesini bile istemeden ameliyata karar verdim.
Bu ameliyatta beni tamamen uyuttular. Operasyonun hemen ardından gözlerimi açtığım andan itibaren tamamen kendimdeydim ve hiçbir anestezi sonrası rahatsızlığı yaşamadım. Sanki rinoplasti olmamış gibi gayet rahat nefes alabildim. Yine bir kaç saat Superplast’ta dinlenip eve gittim. Saatler boyunca herhangi bir ağrı, en azından bir sızı hissetmeyi, hatta ameliyattan bir kaç gün sonrasına kadar yüzümde herhangi bir morluk görmeyi bekledim. Hiçbir şey olmadı. Dört gün burnumun üstünde küçük plastik bir alçı ve bir hafta kadar da hafif bir bandajla dolaştım. Burnum açıldığında hayal edebileceğimin çok ötesinde mükemmel bir buruna kavuşmuş olduğumu gördüm.
Bütün bunları paylaşmamın nedeni sadece vücudunun bir yerindeki şekilsizlik şikayeti olanların değil benim gibi kilo sorunuyla baş edemeyenlerin de bir çıkış yolunun bulunduğunu ve ağrısız, sızısız bir burun ameliyatının mümkün olduğunu duyurabilmek. 52 yaşındayım ve kendimi tamamen yenilenmiş, hafif, fit ve zinde hissetmenin mutluluğunu yaşıyorum.
Bendeki bütün bu mucizeleri gerçek hale getiren Op. Dr. Hüseyin Güner’e ne kadar teşekkür etsem az. Tıbbi başarısı ve üstün becerilerinin yanı sıra, onun tüm hastalarına gösterdiği gibi bana da gösterdiği ilgi, anlayış, destek, duyarlılık ve incelik olmasa görüntüm ve sağlığımda böyle bir ilerleme kaydetmem mümkün olmazdı. Beni dinlediği, bana samimi davrandığı ve bende hakettiği güveni oluşturduğu için ona müteşekkirim. Tabii onu bir kez de Superplast’taki son derece nazik ve titiz ekibi için kutlamak isterim. Ayrıca anestezilerimde harikalar yarattığını düşündüğüm Dr. Vedat Emir ve diğer destekleyici estetik uygulamalarıyla vücudumdaki değişime büyük katkısı olan Op. Dr. Cihangir Toraman’a da çoook teşekkür ediyorum. Hepsinin varlığına şükrediyorum.
Merhabalar!
ben 28 yasında, kozmetik sektöründe magaza yöneticisiyim.. yıllardır düşündügüm fakat bir türlü uygulamaya koyamadıgım burun estetigi düşüncem vardı. fakat etrafımda en yakınlarımda dahil olmak üzere çok iyi bir model yoktu.. takii bı arkadasım burun estetigi yaptırana kdr.. hatta bi ara umudumu yitirip karakteristlik görüntümle avutmaya basladım kendimi :) ama o burnu görüp,yasadıgı tedavi surecini dinleyince kararımı vermiştim. tbki benimde ilk işim internetten hemen Hüseyin Güner i araştırmak oldu.. ve karsıma cıkan linklerden biri olan bu forma ulaştım,yazılanları okudum, allahtan canım arkadasımın burnunu oncesi ve sonrası olarak biliyordumda hiçbişiyden etkilenmedim. cunku arkadasımda burnunu yaptıran arkadasından etkilenmişti.
23.08.2011 e hemen ameliyat tarihimi aldım.. aklıma en kucuk bir soru ısaretı gelmeden. ameliyathanede ilk uyandıgımda kalkmaya calıstıgımı hatırlıyorum ve dunyalar tatlısı anestesi uzmanının elimi tuttugunu:) sonra odamda actım gozlerımı,aynaya bakana kdrda ameliyat oldugumu anlayamadım.. ne agrı ne sızı.. boyle bısıy olabilirmi.. ve sizlere yemin ederim 6 saat sonra hastahaneden cıkınca arkadasımla once etilere kahve ıcmeye ordanda yemek yemeye gittim:) yemekte oyle corbalar pipetler degil gayette makarna yedim:) 2.ci ve 3.cu gun sadece gozlerımde yorgunluk vardı aklıma geldi ki buz koymayı unutmusum ama hergun gezdım, 3.cü gunden sonra makyaj bile yaptım :).. hersey cok keyıflı gectı.. sımdı kımsenın anlamadıgı ama okka gibi bi burnum oldu.. ve daha 2 hafta oldu.. ilerleyen donemleri dusunemıyorum.. ılk gunden berı an ve an facebook ve tvıtterda yayınladıgım fotograflardan oyle cok arkadasım huseyın beyle gorusmek ıstedıkı ınanamassınız...
ameliyattan sonra bu deneyimimi paylaşmayı cok istemiştim burada..
huzurunuzda kemerli olan burnumu aynı cocuklugumdaki masum ve kusursuz goruntume kavusturan Huseyın Bey e cokkkk teşekkürlerimi sunuyorum..
Herkese sevgiler..:82:
Merhabalar,
Huseyin Bey'e geçtiğimiz Ağustos ayında bir dizi ameliyat oldum. Bunlar burun estetiği ameliyatı meme kucultme ve diklestirme ameliyatı, ve yüzümdeki dudak kenarı çizgilerimin bana asık sürat ifadesi katıyor olmasına yönelik şikayetimden dolayı doktor beyin bana önerdiklerinden ibaretti. Öncelikle söylemeliyim, sonuclar muhteşem ve beni cok mutlu eder düzeyde oldu. Dört major ameliyat aynı anestezi ile sadece 4 saatte yapıldı, ve sanırım en cok korktuğum ameliyat olan burun ameliyatına yönelik İnan ki ağrı hatırlamıyorum. Küçük bir atelle çıktım zaten ameliyattan ve cuma öğlen oldugum ameliyatın akabinde, Pazartesi öğleden sonra isimin basindaydim, çünkü ağrısiz ve sızisiz evde yatmaktan sıkılmıştım. Ameliyat sonrası iyileşme hızı benim icin önemliydi çünkü 1.5 yasında küçük bir oğlum vardı. İstanbula sehir disından geliyordum ve ameliyattan sadece 4 gün sonra aracı kendim kullanarak kontrole geldim. Gelelim ameliyatın sonucuna; dogum sonrası geçirdiğim postpartum depresyon vesilesi ile 1 yıl antidepresan ilaç kullandım ve ameliyattan birkacgun önce anesteziklerle etkilesme olasılığına karsı kendi tercihimle bıraktım, aslında ara verecektim. Fakat sonra devam etmedim, zaten müthiş bir terapi aldığımı birkaç ay sonra farkettim. Antidepresan ilaçların yapamadığını ameliyatın sonucu yapmıştı. Tekrar cok mutlu, değerli, iyi ve guzel hissetmeye başlamıştım. Estetik ameliyatların motivasyonu ve yıllar sonra nihayet rahat nefes alabilmenin etkisi ile yaklaşık bir 15 kg kadar vererek hamilelik oncesi kiloma da cok yaklaştım. Şimdilerde beni gören arkadaslarım sanki dejavu yaşadıklarını Yada sanki bir kızkardeşim varmış da yerime onu göndermisim gibi hissettiklerini söylüyorlar. Ne yaptıysam bana cok iyi geldigini düşündüklerini söylüyorlar. Huseyin beyle tanışmış olmak hayatımı değiştirdi ve güzelleştirdi. Ona minnettarim. Onun değerli önerilerinden ve ellerinin değerli becerisinden ihtiyacım olduğu sürece faydalanmak isterim. Bana cesaret verici tavrından ve sahip olduğu mükemmel iletişim becerisi sayesinde beni anlamasından ötürü ona teşekkür ediyorum. İyi ki var ve iyi ki onun mesleki basirisindan faydalanma fırsatı yakalım. Sevgiler..