Merhabalar!
ben 28 yasında, kozmetik sektöründe magaza yöneticisiyim.. yıllardır düşündügüm fakat bir türlü uygulamaya koyamadıgım
burun estetigi düşüncem vardı. fakat etrafımda en yakınlarımda dahil olmak üzere çok iyi bir model yoktu.. takii bı arkadasım burun estetigi yaptırana kdr.. hatta bi ara umudumu yitirip karakteristlik görüntümle avutmaya basladım kendimi :) ama o burnu görüp,yasadıgı tedavi surecini dinleyince kararımı vermiştim. tbki benimde ilk işim internetten hemen Hüseyin Güner i araştırmak oldu.. ve karsıma cıkan linklerden biri olan bu forma ulaştım,yazılanları okudum, allahtan canım arkadasımın burnunu oncesi ve sonrası olarak biliyordumda hiçbişiyden etkilenmedim. cunku arkadasımda burnunu yaptıran arkadasından etkilenmişti.
23.08.2011 e hemen ameliyat tarihimi aldım.. aklıma en kucuk bir soru ısaretı gelmeden. ameliyathanede ilk uyandıgımda kalkmaya calıstıgımı hatırlıyorum ve dunyalar tatlısı anestesi uzmanının elimi tuttugunu:) sonra odamda actım gozlerımı,aynaya bakana kdrda ameliyat oldugumu anlayamadım.. ne agrı ne sızı.. boyle bısıy olabilirmi.. ve sizlere yemin ederim 6 saat sonra hastahaneden cıkınca arkadasımla once etilere kahve ıcmeye ordanda yemek yemeye gittim:) yemekte oyle corbalar pipetler degil gayette makarna yedim:) 2.ci ve 3.cu gun sadece gozlerımde yorgunluk vardı aklıma geldi ki buz koymayı unutmusum
ama hergun gezdım, 3.cü gunden sonra makyaj bile yaptım :).. hersey cok keyıflı gectı.. sımdı kımsenın anlamadıgı ama okka gibi bi burnum oldu.. ve daha 2 hafta oldu.. ilerleyen donemleri dusunemıyorum.. ılk gunden berı an ve an facebook ve tvıtterda yayınladıgım fotograflardan oyle cok arkadasım huseyın beyle gorusmek ıstedıkı ınanamassınız...
ameliyattan sonra bu deneyimimi paylaşmayı cok istemiştim burada..
huzurunuzda kemerli olan burnumu aynı cocuklugumdaki masum ve kusursuz goruntume kavusturan Huseyın Bey e cokkkk teşekkürlerimi sunuyorum..
Herkese sevgiler..:82: