• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hüseyin Güner hakkında,

hypnos

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2009
36
0
0
46
İstanbul
Merhabalar, burun konusunda burda ismi geçen birkaç doktorlada görüştüm. Hüseyin Güner daha önce liposuction operasyonumu gerçekleştirmişti.Çok da memnunum ama burun çok önemli, hem güzel hemde en önemlisi doğal olmasını istiyorum.Yaptığı işlerde doğaldı gördüğüm kadarıyla hastalarının yorumlarını merak ediyorum yinede. Yardımcı olursanız sevinirim, biliyorum çok hastası var çünkü..

süperplast ta randevu zamanını beklerken, dr hüseyin güner beyin bir burun ameliyatı olmuş hastasını gördüm. gayet doğal ve sorunsuzdu. yine de sen bilirsin. hemen karar verme araştır .

Son düzenleme:
bende huseyin guneri dusunuyorum ama burun sonucta ve geri donusu yok. hypnos sen ameliyat oldunmu mu yada olacak mısın

hynos cok merak ettim canım su an nasıl yani biliosun ilk zamanlar cok fena oluyor sonra oturuyor...

27.8.2011 tarihinde dr. Hüseyin Günere burun estetiği ameliyatı oldum.Çevremden duyduklarım gördüğüm kötü sonuclar yüzünden cok bozuk bir moralle ameliyata girdim.Ameliyatım 1.5 saat sürdü ve bu sürenin sonunda ayıldığımda ameliyat olduğuma inanamadım ne ağrı ne bir morluk nede kocaman sargılar vardı dünde ateli yani minik alcıyı cıkardı Hüseyin bey sonuc simdiden mükemmel tesekkürler hüseyin güner çok tesekkürler :nazar:

Merhabalar!
ben 28 yasında, kozmetik sektöründe magaza yöneticisiyim.. yıllardır düşündügüm fakat bir türlü uygulamaya koyamadıgım burun estetigi düşüncem vardı. fakat etrafımda en yakınlarımda dahil olmak üzere çok iyi bir model yoktu.. takii bı arkadasım burun estetigi yaptırana kdr.. hatta bi ara umudumu yitirip karakteristlik görüntümle avutmaya basladım kendimi :) ama o burnu görüp,yasadıgı tedavi surecini dinleyince kararımı vermiştim. tbki benimde ilk işim internetten hemen Hüseyin Güner i araştırmak oldu.. ve karsıma cıkan linklerden biri olan bu forma ulaştım,yazılanları okudum, allahtan canım arkadasımın burnunu oncesi ve sonrası olarak biliyordumda hiçbişiyden etkilenmedim. cunku arkadasımda burnunu yaptıran arkadasından etkilenmişti.
23.08.2011 e hemen ameliyat tarihimi aldım.. aklıma en kucuk bir soru ısaretı gelmeden. ameliyathanede ilk uyandıgımda kalkmaya calıstıgımı hatırlıyorum ve dunyalar tatlısı anestesi uzmanının elimi tuttugunu:) sonra odamda actım gozlerımı,aynaya bakana kdrda ameliyat oldugumu anlayamadım.. ne agrı ne sızı.. boyle bısıy olabilirmi.. ve sizlere yemin ederim 6 saat sonra hastahaneden cıkınca arkadasımla once etilere kahve ıcmeye ordanda yemek yemeye gittim:) yemekte oyle corbalar pipetler degil gayette makarna yedim:) 2.ci ve 3.cu gun sadece gozlerımde yorgunluk vardı aklıma geldi ki buz koymayı unutmusum :P ama hergun gezdım, 3.cü gunden sonra makyaj bile yaptım :).. hersey cok keyıflı gectı.. sımdı kımsenın anlamadıgı ama okka gibi bi burnum oldu.. ve daha 2 hafta oldu.. ilerleyen donemleri dusunemıyorum.. ılk gunden berı an ve an facebook ve tvıtterda yayınladıgım fotograflardan oyle cok arkadasım huseyın beyle gorusmek ıstedıkı ınanamassınız...
ameliyattan sonra bu deneyimimi paylaşmayı cok istemiştim burada..
huzurunuzda kemerli olan burnumu aynı cocuklugumdaki masum ve kusursuz goruntume kavusturan Huseyın Bey e cokkkk teşekkürlerimi sunuyorum..
Herkese sevgiler..:82:

Herkese merhabalar

Ben 21 yaşındayım ve hukuk öğrencisiyim.Lise yıllarımdan beri burnumun görüntüsünden oldukça rahatsızdım ve bu beni çok kötü etkileyeme başlamıştı.Kuzeniimin burnunu Hüseyin Bey'e yaptırmasıyla ve onun ameliyat sürecini görmemle birlikte hiç düşünmeden Hüseyin Bey'e gittim.Gecen hafta da ben ameliyat oldum;çok rahat bir ameliyat süreci geçirdim,ağrı yaşamadım,hafif bir şişlik dışında morluk bile kesinlikle olmadı.Şu an çok mutluyum.Beni harika bir buruna kavuşturdukları için Hüseyin bey ve ekibine gerçekten çok teşekkür ederim.

Bir daha estetiğe ihtıyaç duydugum anda hiç düşünmeden gidicegim ve herkese tavsiye edicegim doktor Hüseyin Bey'dir:nazar:.

Bugün sargılarım tamamen çıktıktan sonra fark ettim ki eksik yazmışım su anki mutluluğumu anlatamam. Daha ilk günden beri anlayışıyla, ilgisiyle, verdiği moralle beni bu kadar mutlu eden,hayatımın öncesini ve sonrasını değiştiren doktorum Hüseyin Bey'e ne kadar teşekkür etsem az.Onu burda anlatmama gerek bile yok aslında zaten yaptığı operasyonlarla kendisini yeterince anlatmakta.Ben sadece beni bu kadar mutlu ettiği için minnettarlığımı yazmak istedim.Her sey için,yanımda olduğunuz için tekrar çok çook teşekkurler Hüseyin Bey iyi ki varsınız !

Merhabalar, benim burnumla ilgili goruntusunden dolayi bir problemim vardi ancak estetik ameliyata pek sicak bakmiyordum cunku nerdeyse gordugum her yapili burun cok yapmacik geliyordu bana.benim icin herseyden once dogallik onemli.bir arkadasim huseyin beye ameliyat oldu ve sonuc harikaydi cok duzgun bi burun olmasinin yaninda cok da dogaldi.bu cok iyi bir referansti.ancak yine de yuzde yuz yaptiricam diyemiyordum.annemle randevuya gittik bana 3 boyutlu ameliyat sonrasi nasil olacagini gosterdi hosuma gitti.Ameliyat oldum ve suan nasil mutlu oldugumu anlatamam kelimelerle.tam istedigim gibi dogal oldu.bir cok arkadasim ''sende bir degisiklik var bir guzellesmissin ama ne?!'' diyip durdu, o kadar dogal ve guzel oldu ki. cok kez tesekkur ettim ama bir kere de bu forum yoluyla tesekkurlerimi sunmak istiyorum kendisine.kesinlikle tavsiye ediyorum.

Merhabalar!
ben 28 yasında, kozmetik sektöründe magaza yöneticisiyim.. yıllardır düşündügüm fakat bir türlü uygulamaya koyamadıgım burun estetigi düşüncem vardı. fakat etrafımda en yakınlarımda dahil olmak üzere çok iyi bir model yoktu.. takii bı arkadasım burun estetigi yaptırana kdr.. hatta bi ara umudumu yitirip karakteristlik görüntümle avutmaya basladım kendimi :) ama o burnu görüp,yasadıgı tedavi surecini dinleyince kararımı vermiştim. tbki benimde ilk işim internetten hemen Hüseyin Güner i araştırmak oldu.. ve karsıma cıkan linklerden biri olan bu forma ulaştım,yazılanları okudum, allahtan canım arkadasımın burnunu oncesi ve sonrası olarak biliyordumda hiçbişiyden etkilenmedim. cunku arkadasımda burnunu yaptıran arkadasından etkilenmişti.
23.08.2011 e hemen ameliyat tarihimi aldım.. aklıma en kucuk bir soru ısaretı gelmeden. ameliyathanede ilk uyandıgımda kalkmaya calıstıgımı hatırlıyorum ve dunyalar tatlısı anestesi uzmanının elimi tuttugunu:) sonra odamda actım gozlerımı,aynaya bakana kdrda ameliyat oldugumu anlayamadım.. ne agrı ne sızı.. boyle bısıy olabilirmi.. ve sizlere yemin ederim 6 saat sonra hastahaneden cıkınca arkadasımla once etilere kahve ıcmeye ordanda yemek yemeye gittim:) yemekte oyle corbalar pipetler degil gayette makarna yedim:) 2.ci ve 3.cu gun sadece gozlerımde yorgunluk vardı aklıma geldi ki buz koymayı unutmusum :P ama hergun gezdım, 3.cü gunden sonra makyaj bile yaptım :).. hersey cok keyıflı gectı.. sımdı kımsenın anlamadıgı ama okka gibi bi burnum oldu.. ve daha 2 hafta oldu.. ilerleyen donemleri dusunemıyorum.. ılk gunden berı an ve an facebook ve tvıtterda yayınladıgım fotograflardan oyle cok arkadasım huseyın beyle gorusmek ıstedıkı ınanamassınız...
ameliyattan sonra bu deneyimimi paylaşmayı cok istemiştim burada..
huzurunuzda kemerli olan burnumu aynı cocuklugumdaki masum ve kusursuz goruntume kavusturan Huseyın Bey e cokkkk teşekkürlerimi sunuyorum..
Herkese sevgiler..:82:

burayada foto eklesenız superrr olcakkk twııtra deılde:)

Merhabalar,
Huseyin Bey'e geçtiğimiz Ağustos ayında bir dizi ameliyat oldum. Bunlar burun estetiği ameliyatı meme kucultme ve diklestirme ameliyatı, ve yüzümdeki dudak kenarı çizgilerimin bana asık sürat ifadesi katıyor olmasına yönelik şikayetimden dolayı doktor beyin bana önerdiklerinden ibaretti. Öncelikle söylemeliyim, sonuclar muhteşem ve beni cok mutlu eder düzeyde oldu. Dört major ameliyat aynı anestezi ile sadece 4 saatte yapıldı, ve sanırım en cok korktuğum ameliyat olan burun ameliyatına yönelik İnan ki ağrı hatırlamıyorum. Küçük bir atelle çıktım zaten ameliyattan ve cuma öğlen oldugum ameliyatın akabinde, Pazartesi öğleden sonra isimin basindaydim, çünkü ağrısiz ve sızisiz evde yatmaktan sıkılmıştım. Ameliyat sonrası iyileşme hızı benim icin önemliydi çünkü 1.5 yasında küçük bir oğlum vardı. İstanbula sehir disından geliyordum ve ameliyattan sadece 4 gün sonra aracı kendim kullanarak kontrole geldim. Gelelim ameliyatın sonucuna; dogum sonrası geçirdiğim postpartum depresyon vesilesi ile 1 yıl antidepresan ilaç kullandım ve ameliyattan birkacgun önce anesteziklerle etkilesme olasılığına karsı kendi tercihimle bıraktım, aslında ara verecektim. Fakat sonra devam etmedim, zaten müthiş bir terapi aldığımı birkaç ay sonra farkettim. Antidepresan ilaçların yapamadığını ameliyatın sonucu yapmıştı. Tekrar cok mutlu, değerli, iyi ve guzel hissetmeye başlamıştım. Estetik ameliyatların motivasyonu ve yıllar sonra nihayet rahat nefes alabilmenin etkisi ile yaklaşık bir 15 kg kadar vererek hamilelik oncesi kiloma da cok yaklaştım. Şimdilerde beni gören arkadaslarım sanki dejavu yaşadıklarını Yada sanki bir kızkardeşim varmış da yerime onu göndermisim gibi hissettiklerini söylüyorlar. Ne yaptıysam bana cok iyi geldigini düşündüklerini söylüyorlar. Huseyin beyle tanışmış olmak hayatımı değiştirdi ve güzelleştirdi. Ona minnettarim. Onun değerli önerilerinden ve ellerinin değerli becerisinden ihtiyacım olduğu sürece faydalanmak isterim. Bana cesaret verici tavrından ve sahip olduğu mükemmel iletişim becerisi sayesinde beni anlamasından ötürü ona teşekkür ediyorum. İyi ki var ve iyi ki onun mesleki basirisindan faydalanma fırsatı yakalım. Sevgiler..

hangi hastane ücret nedir arkadaşlar?
ben ilk defa duyuyorum bu ismi.artık kime güveneceğimi şaşırdım

hüseyin beye kulak estetiği yaptıran varmı deneyimleriniz nedir acilll bilgilendirirseniz çok sevinirim

Arkadaşlar Hüseyin bey'e kepçe kulak ameliyatı olan var mı ??? tavsiyeleriniz neler ?

ben dün hüseyin beye ameliyat oldum doktor secimi cok zordu kime güvenecegini bilemiyosun hüseyin güner cok sıcak ve samimi geldigi için onu tercih ettim kendisi çok iyi biri.. cok agrım var sonuc nasıl bilemiyorum çünkü bana pansuman yaptı ve suan kulagımı göremiyorm yarın acıcak inşallah bu acıya sıkıntıya deger dua edin bana..

Merhabalar,
Huseyin Bey'e geçtiğimiz Ağustos ayında bir dizi ameliyat oldum. Bunlar burun estetiği ameliyatı meme kucultme ve diklestirme ameliyatı, ve yüzümdeki dudak kenarı çizgilerimin bana asık sürat ifadesi katıyor olmasına yönelik şikayetimden dolayı doktor beyin bana önerdiklerinden ibaretti. Öncelikle söylemeliyim, sonuclar muhteşem ve beni cok mutlu eder düzeyde oldu. Dört major ameliyat aynı anestezi ile sadece 4 saatte yapıldı, ve sanırım en cok korktuğum ameliyat olan burun ameliyatına yönelik İnan ki ağrı hatırlamıyorum. Küçük bir atelle çıktım zaten ameliyattan ve cuma öğlen oldugum ameliyatın akabinde, Pazartesi öğleden sonra isimin basindaydim, çünkü ağrısiz ve sızisiz evde yatmaktan sıkılmıştım. Ameliyat sonrası iyileşme hızı benim icin önemliydi çünkü 1.5 yasında küçük bir oğlum vardı. İstanbula sehir disından geliyordum ve ameliyattan sadece 4 gün sonra aracı kendim kullanarak kontrole geldim. Gelelim ameliyatın sonucuna; dogum sonrası geçirdiğim postpartum depresyon vesilesi ile 1 yıl antidepresan ilaç kullandım ve ameliyattan birkacgun önce anesteziklerle etkilesme olasılığına karsı kendi tercihimle bıraktım, aslında ara verecektim. Fakat sonra devam etmedim, zaten müthiş bir terapi aldığımı birkaç ay sonra farkettim. Antidepresan ilaçların yapamadığını ameliyatın sonucu yapmıştı. Tekrar cok mutlu, değerli, iyi ve guzel hissetmeye başlamıştım. Estetik ameliyatların motivasyonu ve yıllar sonra nihayet rahat nefes alabilmenin etkisi ile yaklaşık bir 15 kg kadar vererek hamilelik oncesi kiloma da cok yaklaştım. Şimdilerde beni gören arkadaslarım sanki dejavu yaşadıklarını Yada sanki bir kızkardeşim varmış da yerime onu göndermisim gibi hissettiklerini söylüyorlar. Ne yaptıysam bana cok iyi geldigini düşündüklerini söylüyorlar. Huseyin beyle tanışmış olmak hayatımı değiştirdi ve güzelleştirdi. Ona minnettarim. Onun değerli önerilerinden ve ellerinin değerli becerisinden ihtiyacım olduğu sürece faydalanmak isterim. Bana cesaret verici tavrından ve sahip olduğu mükemmel iletişim becerisi sayesinde beni anlamasından ötürü ona teşekkür ediyorum. İyi ki var ve iyi ki onun mesleki basirisindan faydalanma fırsatı yakalım. Sevgiler..

Burun ameliyatını lazer yöntemiyle mi oldunuz? Lokal anestezi ile 1saatlik bir sürede burun kemiğine bile lazerle müdehale edilebiliyormuş. Siz nasıl oldunuz burun ameliyatını? Ameliyat sonrası şişlik-morarma gibi durumlar yaşandı mı? Burun kemerime bu lazer yöntemiyle müdehale ettirmek istiyorum. Fakat daha önce ameliyat olmuş arkadaşların yorumları lazım. Burun ameliyatınız hakkında bilgi verirmisiniz?

Hayır ben lazerli yöntemle olmadım burun ameliyatımı diye biliyorum, gerçi Huseyin bey daha iyi bilir ama sanırım lazer burnumda kullanılmadı. Sislik biraz, morluk oldukça az yasadım. Dediğim gibi cuma gunu oldugum ameliyatın akabinde Pazartesi öğleden sonra isteydim. Harika sonuc veren bir dizi ameliyat oldular. Teşekkürler,

Back