• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hüseyin Çelik: Dilek'in ruh hali bozuk

_NurteN_

...
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2011
7.001
3.629
448
34
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Erdoğan Bayraktar'ın para vermek istediği kanser hastası Dilek Özçelik için 'Dilek kızımızın hastalığından dolayı ruh hali bozuk' dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, dün akşam katıldığı bir televizyon programında, kanser hastası Dilek Özçelik ve Çevre Bakanı Erdoğan Bayraktar arasında geçen polemiğe değinerek ‘Bakan Bayraktar Dilek kızımıza cebinden 2000 TL verdi’ açıklaması yapmıştı.

Dilek Özçelik’in bugün o rakamın 200 lira değil, en fazla 200-300 lira olduğunu açıklamasının ardından Hüseyin Çelik bugün tekrar aynı konuya değinerek ‘Dilek kızımızın hastalığından dolayı ruh hali bozuk’ dedi.

Hüseyin Çelik şunları söyledi:

Dilek kızımıza şifalar diliyorum. Hastalıktan kaynaklanan problemleri var, ruh hali de iyi değil. Bu gayet normaldir. Ben bakanımın bana verdiği bilgileri dün ekranda anlattım. Bakan 2 bin lira verdiğini söyledi. Bakan verdiği paranın kaç para olduğunu çok iyi biliyor. Bakan kesinlikle 2 bin lira verdiğini söylüyor.

Bugün kızımız 200-300 lira demiş. Dilencilere 2 bin lira verildiğini gördünüz mü? Bakan ilaç için bu parayı veriyor. Sayın bakan linç edilmeye çalışılıyor. Bu çirkin bir şey. Önemli olan kızımızın iyileşmesidir.

Şimdi gidin Dilek kızımıza. 300 mü verdiler diye sorun. Bu habercilik değil arkadaşlar. Sayın Bayraktar bana ne dememiştir, ilgisiz kalmamıştır, içinden geldiği gibi davranmıştır. (Hürriyet)

Şimdi de verilen miktar derdindeler. Bir kez olsun hatalarınızı kabullenin...

demek 10 katı daha fazla vermiş ne yüce gönüllü bir bakan o öyleee. 10 kat daha fazla rezil oldu bu durumda demek.Dilek'in bakana geri verdiği sadaka 2000 lira bu durumda cömert olan Dilek. yeri gelmişken ben hüseyin çelik' in ne gibi bir misyonu var anlamadım. senelerdir bakanlar ya bi densizlik eder ya bi terbiyesizlik eder bu hüseyin çelik toparlamaya çalışırken daha da beter eder. özürleri kabahatlerinden büyük. hes bakanı zamanında şarkıcı tarkan' a saçma sapan bişeyler söylemişti hüseyin çelik hemen ardından yine sahnelerdeydi nedir hüseyin çelik' in olayı bu hükümette anlamadım.

cok ahlaksizca.bugun haberi izlerken aglayacaktim az daha. cok aci bir haldeyiz.geldigimiz son nokta sadece dahada zalim olmak.

kendini, verdiği paranın miktarını arttırarak kurtaracağını zarnediyor. halbuki daha da alçalıyor. keşke hatasını kabullenecek bir yüreği olsaydı. çok üzüldüm dileğe, umarım bir an önce sağlığına kavuşur...

200 300 lirayla mı adam olduğunu sanıp ''düşürme çok para ver'' dedi
kız parayı düşürse o insan müsveddesi dönüp alır da geri kendi cebine koyar

çok yazık ya paraları kadarlar..

o kadar paraya tapmışlar ki verdiği 200 liraya çok para diyor
ne denir ki
ne kadar konuşsak da onlar hep var.

çok yakın arkadışımda frklı bi türü olan kanser hastasıydı neyseki geçti gitti.dileği görünce can arkadaşım aklıma geldi ve saatlerce ağladım.oda bi dönem ilaç bulamama sıkıntısı çekti.ezcacılar birliği bu ilacı karşılıyor ama araştırmayı bilemeyen eczacılar birliğinden bu ilacın bulunduğunu bilemeyen bir çok hasta var. bir vatandaş yanlarına geldiğinde zannediyorlarki para istiyor iş istiyor v.s bi dinle bi dinle ben adam bu kız ne diyor.o parayı cebe koyma hiç insani bir davranış değildi

Son düzenleme:
Ya, bi laf var ya hani. Ayıp olacak ama bazen durumu en iyi bu laflar anlatıyor. Sıçtı da sıvıyor.

Asıl ruh hali bozuk olan kendileri, bunlardan değil bakan, bakırköyde yatan olmaları lazım.

Ne demek dilenciye 2000 lira para mı verilir? Bu ne aşağılık bi laftır ya. O kız orda dilencilik mi yaptı. Adamın elini tutup yardım istedi. 200-300 verse ne olur, 2000 verse ne olur.

Ayrıca kız ''ellerini cebine değil vicdanlarına koysunlar'' gibi bir laf söyledi sonradan. Daha ne desin bu kızcağız. Anlayan mı var ki gerçi.

Bi de olayın farklı bi boyutunu söyleyim. Hala kızı sindirmeye çalışıyolar. Neymiş 2000 lira vermiş de, kız 200-300 demiş. Yani kız oturmuş bakanın verdiği paraları bi güzel saymış ''lan bu para kime yeter'' demiş. Hay allah cezanızı versin sizin. İnsan gibi özür dilemek yerine hala zeytinyağı gibi üste çıkıyolar utanmadan.

ne yazık ki bu duruma geldik..
millete odun kömür yiyecek vermekten herkesi böyle sanıyorlar..halbuki iş olanağı ver sadaka verme.. benim o yüce halkım sadakaya öyle alıştı ki,istemeyeni yargılıyorlar artık..
yazık çok yazık..

Dilek'i izlediğimde gözyaşlarımı tutamadım. Özellikle Bakana parayı geri verirken söylediği ' Görüyorum ki ÇARESİZLİĞİ hiç tatmamışsınız hayatınızda ' demesi bitirdi beni. Rabbim acil şifalar versin.. :43:
Aklıma Ömer Hayyam'ın şu dizeleri geldi.

Adil davranmadıktan sonra
Hacı hoca olmuşsun kaç para
Hırka , tesbih , post , seccade güzel ama
Tanrı kanar mı bunlara

Bunlar makam mevkii sahibi olmuşlar ama ne yazık ki insanlıktan nasibini alamamış zavallılar..

Ne kadar ıyı bı ınsanmıs (!) 2000 vermısmısss sankı para ısteyen oldu haspadan

Back