Saç Rengi ve Saç Boyama Hürrem Sultanın saç rengine son nokta

Aris

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2010
810
12
46
Adıyaman
Merhaba kızlar
Uzun zamandır bu saç rengini araştırıyorum. Bu renk hakkında çok konular açıldı tartışıldı.
Hatta bu renk için özel seri boya bile üretildi.
Benim yapmış oldum araştırmalarımla Hürem Sultanın saç renki budur: (tabiki ışıklardan dolayı tv'de daha sarı duruyor ama esas saç rengi budur) (Daha açık isteyen olursa, sarı ile karıştırılarak boyatabilir). Umarım faydam dokunmuştur.

nevacolor mu kullanıyo yani bu kadın şmdi?

Hiç sanmıorum çok adi bi boya :s ben palette tarçın bakırla boyadım gayette tuttu walla bide ben açık papatya karıştırdım arkdaşn dediği gibi

nevacolor mu kullanıyo yani bu kadın şmdi?

Canım, benin yazdıklarından bunu mu anladın sen? :)
Kadını bu markayı kullanıp kullanmadığını bilmiyorum, ben sadece yapmış olduğum araştırmaların sonuçunda, kadını bu renk kulladığını demek istedim.
Eğer farketiysen bu Nevacolor'un numarası 8.44. Bu numarayı paletenin, selective, tirriera gibi boyalarda da var. Ama maalesef renkleri bir birine tutmuyor. Tamam, renkler bir birine yakındır ama ayne tonda değildir.

ben igora açık kumral yoğun bakır ile boyuyorum ,böyle oluyor...
Onu bende kullandım canım, sonuç hüsran.
Belki zemin rengi de önemliydi. Benimki çok çok açık kumraldı.
Ama saçım nerdeyse vişne gibi oldu.
İgoranın kızılı ve bakırı çok kalıcıdır, aylarca saçımdan çıkmadı.

meryem uzerli (hürrem) twitterden takip ediyordum. ve birisi sormuştu ona bu soruyu. Saç rengi Palette bakır kızılı dedi. Marka yada renk herkeste aynı renk tutmaz. o yüzden çok fazla uğraşmayın derim. birebir aynısı hiç bir zaman olamaz. onun önceki saçı doğal rengiydi ve kahverengiydi ama açık sarıya yakın bir kahve üstelik doğal rengi. Hangi turuncuya boyarsa boyasın öyle bir renk tutması normal. Şimdi gidip palette alıpda boyasanız hürreminki gibi olamaz.

kullanan varmı peki arkadaşlar arasında bu rengi bu boyayı

Ben Nevacoloru'nu denedim. Bu renk değil ama, sarı rengidir.
Boya nerdeyse kutu ile birebir tutuyor ama zamanla akıyor.
Saçını az da olsa yıpratıyor, belki benim boya sarı olduğu için oksidanı yüksek tutum içindir.

Ve şunuda söyliyim. Neva color gerçekten berbat bir marka. özellikle açık renklerde kesinlikle almayın derim! Ben uçlarını platin rengi ile boyadım. saçlarımın uçları öyle bir hal aldı ki sormayın. 1 sene geçti üstünden hala saçım eskisi gibi olmadı hala cezasını çekiyorum. Sarı rengin hepsi yıpratır ama neva color bir başka berbat etti saçımı o saç öyle bir yıpranıyor ki kestirmekten başka çareniz kalmıyor bende öyle yapmıştım ne yazık ki. bu renkte açık bir renk bununla boyayanlarda benim olayım başına gelebilir aman dikkat.
Bide eğer hürremin saçını çok isteyen varsa önce saç rengini açsın ondan sonra bu tonlara boyasın. 2 kere boyarsa daha iyi olur tabi.

Geçmiş olsun canım. Benim bukadarını yıpranmadı ama yinede yıpranma oldu.
Ama sanırım yıpranma, boyadan ziyade oksidantadır.
Başka bir oksidan markası ile boyanabilir.
Bence alınan her boya markası ilk önce az bir boya- oksidan karışımı yapılarak bir tutam saç üzerinde denebilir. Sonuçunu değerlendirilerek boyanır.
Örneği, Palette marka (ki çok iyi olduğunu söyleniyor) benim saçımı çok çok yıpratıyor ve bununla kalmıyor, saç deride su dolu sivilceler yapıyor.

aslına bakarsanız bu rengi istiyosak yıpranmayı ztn göze almışızdır. nokta. :))

arkadaşlar illa nevacolor a boyamak zorunda değilsiniz ki. numarasına bakıp herhangi bir boyayı kullansanız da olur. ama sadece igora ve palettede 8.77 geçiyor bu boya. yani tarçın bakır diye geçiyor. diğer markalarda hepsi 8.44 diye geçer. koleston perfect majirel falan bunlarda hep var bu renk.

7 = igora ve palettede bakırın numara kodu
4 = diğer markalardaki bakırın kodu

44 veya 77 olduğunda bakırın çok yoğun olduğunu ifade eder.

çok turuncu bu renk hürrem'in renginden çok farklı bence. O daha karamel, bakır, sarı karışık bir renk. Hem zaten gidip nevacolor mu boyayacak, kuaföre yaptırıyor. Ille de evde yapacaksanız majırelın, luocolor'un çok güzel bakırları var onları sarı katarak deneyın boyle dandık boyalarla saçınızı yıpratmayın bence. Ben majırel 7.44 boyuyorum sarı katmadan cok guzel bir bakır oluyor.

arkadaşlar ben biirkaç aydır palette tarçın bakıra boyuyorum,renk şahane ama saçımı çok yıprattı.var mı başka markada bakır kullanıp memnun olan, yıpratmadı diyen?

Neyse kızlar, ben fikirimi söyledim.
İsteyen boyar, istemeyen boyamaz.
Ben denemeye düşünüyorum.

kızlar ben yoğun bakır ve koleston terrokotayı karıştırcam sizce nasıl bir renk çıkar lütfen cvp acil:26:

verdiğin bilgilendirme için teşekkürler bu senenin modası oldu hürrem sultanın saç rengi:)

tarçın bakır ile kolleston kumtaşı kızılı 9.5 karıştırmayı düşünüyorum...şayet bakıra boyamaya karar verebilirsm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…