Hürrem sultanın saç rengi kesinlikle doğal saçı kumral yada sarıya kaça saça uygulanan bakır rengi...o tonu tuturan bir arkadaşım vardı...ama saç zemini doğal saç rengi sarıya kaçıyordu..
ben de onu tarçın bakıra benzettimiştim ve boyadım ilk boyamam pek tutmadı tabi 2.kez boyacağım :)) saçlarım kumral ilk boyada açıldı baya 2. de kesin o rengi tuttururum inşalah.
selamm ...:) bende o renk yaptırmak istiyorum saçımıı yaa aşırı beyaz tenliyim ela gözlüyümm ...saçlarım şu an açıkk bi karamel rengindee palette tarçın bakır boyamayı düşüünüyorum ne dersiniz tutar mı? ve bana yakışırmı?
merhaba benim saçlarım röfle dün kuaförüme sıkıldım bu renkten ben hürremin saç tonunu çok beğeniyorum dedim oda o renk bildiğin karemel renk dedi bana arkadaşlar dip boyam gelince boyatacağım bende çok beğeniyorum
arkadaşlar bu arada bugün bir kızla tanıştım saç rengini çok beğendim ve tonunu sordum oda bana koleston açık kumrala boyadım daha sonra ertesi günde 1 şişe oksidanı saçıma sürdüm dedi bu şekilde deneyenler varmı acaba ama gerçekten çok güzeldi ben ilk defa duydum
ben yıpratır diye hiç yaptırmadım röfle evde kendiim boyuyorum hepp:) bence karamel güzel bi renkde ben biraz sıkılganım yay burcu oldugum için biraz maymun iştahlıyıım özellkle saç baş konusunda...bi senedir karameldi hatta dahada acılıyodu sonra diziyi gördüm bu renk yapmalıyım dedim şimdide o rengi arıyorum ama tarcın bakır denicem kararlıyım
arkadaşlar tarçın bakır koyu oluyor ancak rofle ustune boyuycaksanız açık durabilir... tarcının akmış halı güzel tam 2 ay sonra guzel bir renk aldı iyice akınca ilk etapta çok koyu geldi bana tam guzelleşti e dipler çıktı ne işe yaradı