• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hürrem kıyafeti mi Bindallı mı?

afterdarkcım tesekkur ederimmmm ben face sayfalarını da buldum

modelleri daha detaylı gormek isteyenler bakabilir

Harika Bindallı Nakış - Fotoğraflar | Facebook

pendik uzak ama eminonunde istedigimi bulamazsam bakıcam kesin buraya... 100 lira kiralık fiyatı da iyiymiş..

eminönünde hiç yorulma canm hem kıralama yok satın alıyorsun hem de ben eminönünü ezberledim cok ucuz kumas kullanıyorlar. bidee sitelerindeki modellerle magazadakiler aynı degıl .modeller calınıyor dıye koymuyorlarmıs. ınsallah gonlune gore bulursun canm.:1::nazar:

teşekkür ederim canım inşallah
ya gecenlerde bu fatma emine türetken miydi neydi onun giydigi bindallı cok hosuma gitmişti benim.. o tarz şeyleri de begeniyorum ama modeli kaybettim yaa
ayrıca Helen kıyafeti tarzı olanlar da hosuma gidiyo

burdada baya cesit varmıs iyi oldu

teşekkür ederim canım inşallah
ya gecenlerde bu fatma emine türetken miydi neydi onun giydigi bindallı cok hosuma gitmişti benim.. o tarz şeyleri de begeniyorum ama modeli kaybettim yaa
ayrıca Helen kıyafeti tarzı olanlar da hosuma gidiyo

burdada baya cesit varmıs iyi oldu

ay aynen canım o kadının giydiği bindallıya bende bayıldım ama kadın nereden aldığını söylemiyor modeli kaybettiysen bende var alabilirsin canım.Eki Görüntüle 606759 Eki Görüntüle 606763 Eki Görüntüle 606764 Eki Görüntüle 606759 Eki Görüntüle 606763 Eki Görüntüle 606764

canım ben bi yer buldum sen istanbuldamısın? benımde kınam 6 aralık ta olacak eger istanbuldaysan sana bı yer onercem super bındallı ve hurrem kıyafetlerı var ayrıca cok uygun.öyle 350 -500 vermene hıc gerek yok. bız 100 liraya kıraladık ama bayıldık. emınou:nazar:nde bıle yok boyle kıyafetler. ben cok gezdım cunku.

bende kınamda ordan kiralamıştım o kıyafeti ve ilk gyende ben olmuşum dükkana geldi gördüm ve üzerime göre dikilimişti çok memnun kalmıştım:1::1: kırmızısını aldım ama gülkurusu rengide vardı harikaydı

arkadaşlar pendikte bir yer den bahsetmişsiniz neresi orası adını verebilir misiniz?

Ben cok aradim arkadasim ama eminonunde birbirine benzeyen bir suru model var tarlatanli kullanilan elbise seklinde olanlar hurrem olmus normal ceket olanlar kaftan olmus ama fiyatlari 300 den basliyor 700 den 1000 e kadar ayaklarim koptu gezmekten ben iki kiyafet giyecegim icin kolay giyilen bir kaftan sectim fiyatida cok cuzzi beni cezbeden kumas deseni ve kolundaki tuller oldu onun disinda pek bir ozelligi yok
he7u3ubu.jpg

17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba

Back