• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hürrem kıyafeti mi Bindallı mı?

pervanemmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2012
80
5
48
kınama çok az kaldi ama ben hala karar vermedim ben bindallı düşünüyodum ama bu yıl hürrem elbiseleri modaymiş onlari begendim ama sanki dizi setinden fırlamiş gibi bide bi saray kadın bi özelliği yok kına gecesine bindallı yakışır gibi anlamina :( genede kararsızım sizce hangisi mantıklı ?

Bende bindallı giyime taraftarı değilim kaldı ki giyimeyeceğim,Hürrem kıyafeti değil ama 13.yüzyıl Osmanlı kaftanı giyineceğim.:16: Antalya'da olanlar varsa adres verebilirim Antalya'da tek bir mağaza var zaten, fiyatlar biraz pahalı ama inanın değiyor buna....:21:

Bence bindallılar artık eskilerde kaldı demode oldu :) Ben hürrem sultan elbiselerinden biri giyiceem :51:

canım bende çok kararsızdım 1 ay önce fln oldu kınam ama üstüne giyip baktığında görceksin hürrem kıyafeti bi harika oluyo ben hürrem kıyafeti giymiştiiim kırmızı hemde

kesinlikle hürrem kıyafeti giymeni öneririm bizim evlendiğimiz zamanlarda olsa hürrem kıyafeti giyerdim hoş şimdi de evimde eşim için giysem fena olmıcak ama nerde satılır bilmiyorum :D

açıkçası bindallı da hürrem kıyafeti de her yerde o kadar cok ki..

gözlerim farklı bir tasarım arıyor :31::31: ikisinin de çok sıradanlaştıgını düsünüyorum

canım bende çok kararsızdım 1 ay önce fln oldu kınam ama üstüne giyip baktığında görceksin hürrem kıyafeti bi harika oluyo ben hürrem kıyafeti giymiştiiim kırmızı hemde

canım bende hürrem modelleri bakıyorum özellikl resim koyma şansın varsa koyarmısın

canım bende hürrem modelleri bakıyorum özellikl resim koyma şansın varsa koyarmısın

canım ben bi yer buldum sen istanbuldamısın? benımde kınam 6 aralık ta olacak eger istanbuldaysan sana bı yer onercem super bındallı ve hurrem kıyafetlerı var ayrıca cok uygun.öyle 350 -500 vermene hıc gerek yok. bız 100 liraya kıraladık ama bayıldık. emınou:nazar:nde bıle yok boyle kıyafetler. ben cok gezdım cunku.

canım ben bi yer buldum sen istanbuldamısın? benımde kınam 6 aralık ta olacak eger istanbuldaysan sana bı yer onercem super bındallı ve hurrem kıyafetlerı var ayrıca cok uygun.öyle 350 -500 vermene hıc gerek yok. bız 100 liraya kıraladık ama bayıldık. emınou:nazar:nde bıle yok boyle kıyafetler. ben cok gezdım cunku.

canım nerede bu yer banada lazım haber bekliyorum senden özelden mesaj atabilirsin.

ben de merak ettim canım neresi ve resim var mı???

$16094_4969725329517_1638913252_n.jpg $DSCN1290.JPG
canım nerede bu yer banada lazım haber bekliyorum senden özelden mesaj atabilirsin.

yüzünü kesip ya da karalayıp koyabilirsin canım

çookk fena kestimm yaaa:))

bide benım ustumdekı 46 beden 38 bedende durusunu sız dusunun artık aslında bunun yesılı vardı dur onu da kesıp koyımmm:):19::18:
ben hep yesılı ıstemıstım ama olmadı

$IMG_3131.jpg

yanı zevk meselesi ama bence yesıl daha guzel ama benım vucut saolsun kabul etmedı yesılı bedenı yoktu alamadım kısıtlı da zaman dı mecbur kırmızı oldu:( ama kırmızı daguzeldı boyle kızlar

Back