merhaba kızlar bende yeni aldım üzerinde hologramsorgulama yazmış ama üzerinde hologram num. yokorijinal değil mi ya morlu desen var kutunun üzerinde orijinal aldım diyen biri varsa nasıl anlarım orijinal olup olmadığını acil yardım etsin lütfen
Merhaba arkadaşlar,
Ben de ilk seansımı bitirmek üzereyim. Benim normalde 2 günde çıkar :/ ama bugün 5. Günüme giriyorum ve şimdilik memnunum çıkan var ama onlar da daha ince gibi. Sonuçları size yazacağım.. İnşallah iyi sonuç alırız
Bu gün milliyet fırsattan bende siparişimi verdim 3 kutusu 16 tl kargo ile 20 tl umarım okuduğum yorumlar kadar etkisi olur.
merhaba canım. ürünün kutusunda metin ilaç pazarlama mı yazıyor? eğer öyle ise google dan "metin ilaç hologram kontrolü" yazarak buradaki açılan alana kutudaki parlak etiketin yani bandrolün üzerindeki kodu yazman gerekiyor. ve mail adresini de yazarsan sana anında ürünün orijinal olup olmadığı hakkında cevap geliyor.
yazmıyor malesefgaliba kandırıldım:'(
ne yazmıyor? sana orijinal değildir diye mi cevap geldi?
metin ilaç pazarlama yazmıyor... yoo öyle bir cevap gelmedi...
canım senin ürünün orijinal değil o zaman. nereden almıştın? eğer cildinde yanma ve tahriş hissedersen kesinlikle kullanma derim. çünkü ben metin ilacınkini aldım ve kesinlikle bende yanma, kızarıklık felan olmadı. dikkat et bence...
Hürrem Hamam otu yağı başlığı var zatn canım. Ordaki kullananları okuyun. Ben de kullanıyorum şu an.
canım çok teşekkür ediyorum cevabın için. gerçekten içimi rahatlattın. ben de bu yağdan almaya karar verdim. daha geçen hafta ağda yaptırmıştım ya keşke daha önce araştırsaymışım. artık bir sonraki ağdayı sabırsızlıkla bekleyeceğim. benim bacaklarımda tüyler çıkarken fena halde kırmızı kabarcıklar oluşuyor ve çok kaşınıyor. inşallah bu probleme de çare olur... bir iki seans kullanayım da buradan gelişmeleri yazarım :))
benimde siparislerim geldi... orjinallik hologram testi nereden yapiliyordu?
merhaba incimiz, aldığın sitenin telefon numarasının sonu 90 45 ile bitiyorsa o siteden yapabiliyorsun önceki yorumlarda yazmış arkadaşlar.. barkodu yazıp öğreniyorsun.. lütfen yorumlarını paylaş ben hala kararsızım([/QUO
alma derim arkadaşım bu hamam otunun yağ hali daha önce kullandım hata yaptım tuyu alıyor ama hemen jilet gibi sert ve seri çıkarıyor. hiç deneme bile değmez.zaten kökten falan aldığı da yok yani.
Bende bugün başladım bikini bölgesi ve üst bacak için kullanıyorum şimdilik gözle görülür bi faydasını görmezsem ikinci ay getirtmem ama faydası olursa seansları tamamlamaya değer bence .bende metin ilaçtan aldım barkod nosunuda kontrol ettim orjinalmiş inşallah dedikleri gibidir gelişmeleri yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?