- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
hürremim bende ameliyat oldum göğsümden ceviz kadar kitle vardı tam göğsümün ucuna yakın biyerde kendi elimle hep kontrol ederim bir gün tuttum böle kocaman bişi diğerini tutuyom onda yok sora doktora gittim hemen alıcaz dedi o gün aldırmıştım patolojiye gönderildi ama şükürler olsun temiz çıktı
şimdi hep korkarım yine olcak die. allahım yaşatmasın hiçkimseye.tekrar geçmiş olsun üzme kendini
neslim çok teşekkürler tatlım benim.....AMİNN İNŞALLAH....canım çok geçmiş olsun ,,Rabbim şifalar versin...a.s.
çok teşekkürler tatlım ...opuyorumnanaktançok geçmiş olsun
hurrem ablacigim buyuk gecmis olsun.. Allahim acil sifalar versin ve tekrarini gostermesin sana ve butun hastalara.. a.s. :Saruboceq: Kendine dikkat et Allaha emanetsin umarim cabicak iyilesirsin :teselli:
inşallah ablacımm.... allah yar ve yardımcın olsun :Saruboceq:
Ablam allah herşeyi görüyor herşeye şahit kul bilmesede o biliyor sen yüreğini rahat tutmaya çalış bi gün gözyaşların sadece mutluluktan olucak :Saruboceq:
akk kuzum çok geçmiş olsun daha yeni gördum konunu ... ii olmana çok sevindim canım.. Allah bol bol şifa versin.
Hürrem ablacım Allah şifanı versin inşallah.
sen beni pek bilmezsin belkim ama seni fotolarda falaln gördüm.
sohbetimiz pek olmasa da az çok biliyorum
Allah kızına bağışlasın seni.
tekrarlama durumu yoktur inşallah.
kendine iyi bak
bebeğini de öp yerime
ağlattın beni aslım.. çok teşekkürler seni çok seviyorum meleğim... canım kardeşim....opuyorumnanaktan:asigim::1hug:
çok teşekkürler özüm benim...ayy nasıl zor bekledik o sonucu bir bilsen ne zormuş ...iltifatın için teşekkürler özüm....çok sağol.... mutlu ettin beni çok .. canımmmopuyorumnanaktan
ninommm teşekkürler canım..opuyorumnanaktan
pamukhelvam .. çok teşekkürler aminn inşallah....:Saruboceq:
çok teşekkürler efsanur..opuyorumnanaktan
çileğim çok teşekkürkler tatlım...opuyorumnanaktan
aminnn lostsunum... aminnn.. çok teşekkürker..opuyorumnanaktan.
hürremimmmmm kıyamam ben sana...:gitme:
çok çok geçmiş olsun güzelim benim... a.s.
ben bi ablam olmasını çok isterdimm... neden yok derdim bazen kendi kendime..
boşuna tasalanmışım benim zaten güzeller güzeli nur yüzlü melek kalpli bi ablam varmış :asigim:
kurban olurum akan her damla gözyaşına ben senin..
ağlama nolurr... bugünler geçicek ben inanıyorum.
kimsenin yaptığı kimsenin yanında kalmaz...
rabbim elbet cezalarını verir...
seni çok seviyorum ...
sonuç beklemenin zorluğun iyi bilirim o saatler bitmek bilmez:sinifsinif:
iyi çıkınca bütün dünya seninmiş gibi olur
iltifat etmedim canım gerçeği söyledim Şenizyalanım varsa sana benzeyeyim yerimseniben(benden geçtide yaşlandım ya)
hep mutlu ve sağlıklı ol inşallah:Saruboceq:
Çok geçmiş olsun. Acil sifalar versin Allah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?