Hürrem Ameliyat oldu.....!!!

oyy liliputum çok geçmiş olsun sanada meleğim hiç haberim olmadı... anneminde vardi öle bir kitle... ama anneminkini lokal aneztezi ile aldılar benim ki baya büyük bir amaliyattı 2,5 saat falan sürmüş...
amain allah korusun liliputum olmayacak haırlıyla bi daha.... amin canım RABBİM kimseye yaşatmasın.. ve dermansız dert vermesin inşallah...:Saruboceq:

akk kuzum çok geçmiş olsun daha yeni gördum konunu ... ii olmana çok sevindim canım.. Allah bol bol şifa versin.

Hürrem ablacım Allah şifanı versin inşallah.
sen beni pek bilmezsin belkim ama seni fotolarda falaln gördüm.
sohbetimiz pek olmasa da az çok biliyorum
Allah kızına bağışlasın seni.
tekrarlama durumu yoktur inşallah.
kendine iyi bak
bebeğini de öp yerime

canım çok geçmiş olsun ,,Rabbim şifalar versin...a.s.
neslim çok teşekkürler tatlım benim.....AMİNN İNŞALLAH....
çok geçmiş olsun
çok teşekkürler tatlım ...opuyorumnanaktan
hurrem ablacigim buyuk gecmis olsun.. Allahim acil sifalar versin ve tekrarini gostermesin sana ve butun hastalara.. a.s. :Saruboceq: Kendine dikkat et Allaha emanetsin umarim cabicak iyilesirsin :teselli:

cankızımçok teşekkürler tatlım....AMİNNNNNNNNNNNNN inşallah mleğim güzel kalplım...opuyorumnanaktan

ağlattın beni aslım.. çok teşekkürler seni çok seviyorum meleğim... canım kardeşim....opuyorumnanaktan:asigim::1hug:

canım benim bende seni biliyorum aslında.. dikkatimi çekiyorsun meleğim....
amin inşallah bitanm...güzel yüreklim.... dr sölediğine göre yok muş tekrarlama durum .. ama yinede RABBİM bilir orasını.... sende kendine iyi bak tatlım....bizde seni kocaman öpüyoruz..opuyorumnanaktan

hürremimmmmm kıyamam ben sana...:gitme:
çok çok geçmiş olsun güzelim benim...
a.s.

ağlattın beni aslım.. çok teşekkürler seni çok seviyorum meleğim... canım kardeşim....opuyorumnanaktan:asigim::1hug:

ben bi ablam olmasını çok isterdimm... neden yok derdim bazen kendi kendime..
boşuna tasalanmışım benim zaten güzeller güzeli nur yüzlü melek kalpli bi ablam varmış :asigim:
kurban olurum akan her damla gözyaşına ben senin..
ağlama nolurr... bugünler geçicek ben inanıyorum.
kimsenin yaptığı kimsenin yanında kalmaz...
rabbim elbet cezalarını verir...
seni çok seviyorum ...

sonuç beklemenin zorluğun iyi bilirim o saatler bitmek bilmez:sinifsinif:
iyi çıkınca bütün dünya seninmiş gibi olur
iltifat etmedim canım gerçeği söyledim Şenizyalanım varsa sana benzeyeyim yerimseniben(benden geçtide yaşlandım ya )
hep mutlu ve sağlıklı ol inşallah:Saruboceq:

şimdi gördüm cnm ameliyat olduğunu..
çokkk geçmiş olsun...herşeyin yolunda olduuna çok sevindim..

hürremcim.bitanem çok geçmiş olsun.
Allah acil şifa versin..
dualarım seninle güzelim..
a.s.

oyyy canımsın aslım ...aslı meleğim...:asigim:
beni ablan gibi gördüğünü söylemen .. inanilmaz mutlu etti beni.. küçüğüm canım güzel yüzlüm....sarıp sarmalamak istedim seni meleğim...:1hug:.
çok zor günler geçirdim gerçektende ve hala geçirmekteyim.. dilerim dediğin gibi hiç bir yapılan cezasız kalmaz... ve diner artık gözyaşlarım.... RABBİME havale ettim herşeyi...
ve inan o kadar muhtacımki bir omuzda ağlamaya...içimi dökmeye...sarıp sarmalanmaya.. kimsesiz ve garip hissediyorum çoğu kez...mafoldumben
ve sayende çok duygulandım.. yanımda ve beni düşüne bir kardeşim olduğunu hissettirdin bana...gözyaşlarıma hakim olamadım..senağlama..canımsın meleğimmmm. .:a015:

vallahide çok zormuş özüm gerçektende... yaşadım ve öğrendim aynen öle.. dünyalar benim oldu gerçekten....
çok teşekkürler özüm.... çok tatlısın....opuyorumnanaktan
canım benim...:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…