Lathego_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Temmuz 2012 213 0 26 Trabzon 30 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Lathego_ #1 Arkadaşlar hazır ramazan ayındayız. Hurma yemeyi unutmayalım Bol bol hurma yiyelim
M minasr Popüler Üye Kayıtlı Üye 23 Ağustos 2011 306 1 116 30 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Lathego_ #2 Vallahi oruçluyum canım nasıl çekti artık iftardan sonra yerim
Lathego_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Temmuz 2012 213 0 26 Trabzon 30 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Lathego_ #3 Normalde günde 2 tane yemek lazımmış. Ben iftardan sonra 4-5 tane yiyorum
S shwel Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 5 Temmuz 2012 31 0 0 Kars 30 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Lathego_ #4 Hurma göğüs bytmeyee iimi geliokii :O ? İnanmyrmm
turtaa gencim güzelim yaşasın :) Kayıtlı Üye 7 Ekim 2008 403 4 296 Çanakkale 30 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Lathego_ #5 göğüs büyüttüğünü duymuştum ama ne kadar etki ediyor onu bilmiyorum. ama gözle görülür bi değişiklik olcağını sanmıyorum.
göğüs büyüttüğünü duymuştum ama ne kadar etki ediyor onu bilmiyorum. ama gözle görülür bi değişiklik olcağını sanmıyorum.
Y YakamozSelin Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Nisan 2012 120 12 98 Gaziantep 30 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Lathego_ #6 turtaa .!.: göğüs büyüttüğünü duymuştum ama ne kadar etki ediyor onu bilmiyorum. ama gözle görülür bi değişiklik olcağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Bende fazla etkisinin olacağını düşünmüyorum ama bir umut işte :)
turtaa .!.: göğüs büyüttüğünü duymuştum ama ne kadar etki ediyor onu bilmiyorum. ama gözle görülür bi değişiklik olcağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Bende fazla etkisinin olacağını düşünmüyorum ama bir umut işte :)
Y YakamozSelin Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Nisan 2012 120 12 98 Gaziantep 30 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Lathego_ #7 turtaa .!.: göğüs büyüttüğünü duymuştum ama ne kadar etki ediyor onu bilmiyorum. ama gözle görülür bi değişiklik olcağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Aynen bende fazla etkisinin olacağını düşnmüyorum ama umut işte bedava değilmi :)
turtaa .!.: göğüs büyüttüğünü duymuştum ama ne kadar etki ediyor onu bilmiyorum. ama gözle görülür bi değişiklik olcağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Aynen bende fazla etkisinin olacağını düşnmüyorum ama umut işte bedava değilmi :)
jokerbck Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2012 602 2 46 Balıkesir 8 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Lathego_ #8 kızlar ben hurmanın böyle bi etkisi olduğunu hiç duymamıştım bugün tesadüfen gördüm malum ramazan ayındayız ve ben iftardan sonra 3 tane fln yiyorum 10 gündür göğüslerimde ağrı ve ağırlık oldu hiçbir neden yokken acaba büyüyolar mı ki ne dersiniz
kızlar ben hurmanın böyle bi etkisi olduğunu hiç duymamıştım bugün tesadüfen gördüm malum ramazan ayındayız ve ben iftardan sonra 3 tane fln yiyorum 10 gündür göğüslerimde ağrı ve ağırlık oldu hiçbir neden yokken acaba büyüyolar mı ki ne dersiniz