Günaydin kizlar,
haydi gelin hep birlikte zayiflayalim. Bana katilirsaniz daha da motive olacagima inaniyorum.
Benim kilom cok fazla, 4 haftadir karatay diyetini uyguluyorum, 3,5 kilo anca verebildim. Biraz hizlandirmak adina hurma diyeti yapmaya karar verdim.
Yeni bi diyet degil, Dr. Ender Sarac yillar önce tavsiye etmis bu diyeti, sok diyet gibi ama hurma sayesinde besin degeri cok yüksek bi diyet, hicbir sekilde halsiz kalinmiyormus. Kadinlar kulübünde defalarca rastladim, ama su an bu diyeti uygulayan birilerini bulamadim. Bu yüzden bende kendi günlügümü acmak istedim.
Hurma Diyetini Isteyen 7 gün, 14 gün veya 21 gün uygulayabilir. Ben simdilik 7 gün uygulayip sonuclara göre 1 hafta ara verip tekrar uygulamayi düsünüyorum. 7 günde 5 kiloya kadar kaybedebiliyormusuz - görecegiz
Gelelim kurallara:
Sabah: 7 hurma, 1 kase yagsiz yogurt
Ögle: 7 hurma, 1 kase yagsiz yogurt
Aksam: 7 hurma, 1 kase yagsiz yogurt
Bu kadar :))
Aralarda sekersiz olmak sartiyla cay kahve icilebilir, günde 2,5 - 3 litre de su icmeyi hedefleyelim.
Günlük 30 dakika tempolu yürüyüs, imkaniniz yoksa leslie acin internet‘den evde yürüyün. O bile fayda eder!
Ben az önce tartildim: 104,3 kg geldim
insallah bu diyet sayesinde 3 haneli kg‘dan kurtulurum.
Hafta sonu oldugu icin biraz gec kalktim, simdi kahvalti edecegim. Ama yine de 3 ögünü sigdirmaya calisacagim - aralari biraz daha kisa olacak artik. Hafta ici 7 - 12- 17 gibi yemeyi planliyorum.
Haydi kizlar! Kolay gelsin hepimize! Baslamak isteyen bugünkü kilosunu yazsin ve günlük kilosunu 7 gün boyunca bildirsin!
Hayirli Pazarlar diliyorum!