- 31 Ocak 2013
- 159
- 77
- 323
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu hurma diyeti ni kaç gün yapmak gerekiyorBugünkü sonucum böyle. Diyeti bozmamis olsaydım şimdi 70li sayılardaydim ama böyle idare etmek gerek. En azından nisana 70le girmeyi planlıyorum diyete devam edebilirsem
Evet canim tabiki cok iyi olurBen de tam anlamıyla 2 gün anca yapabiliyorum. Yarın beraber başlayıp her öğün yorum yaparak birbirimizi motive edelim ne dersin
21 hurma çok fazlaa. Öğün başı 3 bilemedin 5 hurma + yoğurt yeter.
Birde bu tarz diyetlerde ilk günler de verilen 1 kg vs yanıltıcı. Aslında ekmeği kestiğiniz için ödem atıyor vücut, yoksa kimse 1-2 günde o kadar yağ yakamaz. Hele de spor yapmadan, imkansız.
Tabiki canim beraber daha iyi olurMerhabalar uzun zamandır kadınlar kulübünü takip ediyordum. Bende 73 kilo civarlarındayım (uzun zamandır tartılmadım küsüm tartıya :)) kendimi çok şiş ve kilo almış gibi çirkin hissetmeye başladım regl zamanımda geliyor tatlı krizleri falan. Hurma diyetini gördüm, tek başıma diyet yapmayı sevmiyorum acaba beraber yapsak nasıl olur dedim ve üye oldum. Yarına bende başlamayı düşünüyorum yoğurdu mayaladım bile sabaha olmuş olur gidip hurma alacağım.. arada sırada kilom yüzünden sağolsun çöküş geliyor böyle umarım işe yarar diğer yorumları da okuyunca baya bi motive oldum inşaAllah işe yarayacak inanıyorum :)