• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Hünnap Bebe Bisküvisi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Emel90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2012
262
91
98
Merhaba anneler,

Bebeklerinize hangi bisküviden yediriyorsunuz? Ben Oğluma cici bebe veriyorum fakat hünnap bebe bisküvisinin daha iyi olduğunu duydum keçi sütlü, tam buğday unlu ve keçi boynuzu unundan yapılıyormuş daha besleyiciymiş. Kullanan varsa yorumlarınızı alabilir miyim? Ya da daha iyi bir tavsiyesi olan???

Ben hamileliğimde atıştırmalık olarak yemiştim doğal diye
Şimdi bebeğime aldım yine doğal diye
Ama içinde cicibebe gibi şeker var
Şekere çok takılmıyosanız tabiki de diğerlerine göre daha besleyici
Evde kendimiz yapmak en iyisi aslında

Ben hamileliğimde atıştırmalık olarak yemiştim doğal diye
Şimdi bebeğime aldım yine doğal diye
Ama içinde cicibebe gibi şeker var
Şekere çok takılmıyosanız tabiki de diğerlerine göre daha besleyici
Evde kendimiz yapmak en iyisi aslında
Şeker değil de keçi boynuzu pekmezi var diye biliyorum o yüzden tercih ettim

Ne kadar doğal gibi gorunsede paketliyorlar ürünlerin çoğunda koruyucu kimyasallar var maalesef. Ben de ara sıra aldım verdim ama en iyisi evde yapmak. İçiniz rahat eder en azından ve şeker gibi zararli maddeler içermesi.

Daha masum bir bebe bisküvisi diyebiliriz. Tabi çok sık vermemek gerekiyor.

çok masum değil çünkü içerisinde pekmez var pekmezde fırınlanınca ya da ısıtılınca içerisindeki kanserojen maddeyi çıkartıyor bebeklerin geleceğini etkiliyor. bu bisküvilerde pekmez var o yüzden kesinlikle vermeyin.

Merhaba anneler,

Bebeklerinize hangi bisküviden yediriyorsunuz? Ben Oğluma cici bebe veriyorum fakat hünnap bebe bisküvisinin daha iyi olduğunu duydum keçi sütlü, tam buğday unlu ve keçi boynuzu unundan yapılıyormuş daha besleyiciymiş. Kullanan varsa yorumlarınızı alabilir miyim? Ya da daha iyi bir tavsiyesi olan???
ben yiğenlerime milupanın bebek büsküvisini aldım sevdiler bence deneyin

Bende veriyorum arada özellikle bir yere gittiğimizde insanlar saçma sapan şeyleri tattır yesin dediklerinde yada bebeğim yiyeceklere atıldığında eline veriyorum en azından bebek için üretilmiş bir gıda oyalanmasını sağlıyor evde yapılan bisküvilerede pekmez koyuluyor çoğu kez yine aynı hesaba çıkıyor

İçerik bilgisi çok önemli.
Şeker var mı?
Cici bebe zaten şeker yığını.
Soğuk sıkım pekmezler 1 kereliğe mahsus ısıl işlem görebilir. Ben kendi bisküvilerimde keklerimde pankeklerimde kullanıyorum pekmez be keçiboynuzu özünü. Soğuk sıkım ürün kullandığım için kanserojen madde açığa çıkmıyor.
1 paket cici bebede 10 15 tane küp şeker var. Rica ediyorum bebeklerinize bunu yapmayın. Sevgiler.

Merhaba hanımlar şuan bebeğim 1 buçuk yaşında ben 7.aydan sonra kulanmaya başladım gerçekten diğer marka bisküvilere nazaran daha iyi ve kulağa bile daha hoş geliyor. Ben eczaneden alıyorum içeriği gayet güzel keçiboynuzu pekmezi,keçi sütlü olması,tam buğday unu tercih edilmesi doktorumuza da sorduk. hünnapın diğer markalara göre daha sağlıklı olduğunu söyledi bayılarak yiyoruz ben bile :)

Back