Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar piyasadan toplatılan she, caldion, jagler, carmen gibi bir çok ürüne artık bu siteden sipariş aracılığıyla bulabilirsiniz, bir nevi avon, oriflame, farmeasi gibi
arkadaşın yerine cevap vereyim she değilde carmina ürünleri var
ruj, rimel, allık, fondoten, makyaj bazı, oje, pudra, duş jeli, şampuan, kolonyo, erkek bakım ürünleri mevcut, ve kazanç sistemi çok iyi
Piyasadan sadece Carmina'lar toplatılmış, çünkü onlar kataloğa konuldu. Sitede bu konuyla ilgili yapılan açıklama:
"Hunca'nın lider parfümleri sadece perakende kanalında satılmaya devam edecektir.
Hunca Kozmetik'in Türkiye edt ve deodorant pazarında %30 paya sahip olan lider markaları Jagler, She, Caldion, Caldion Night, Equal, Extory, Viva Cappio, Black Magic, Ivrindi ve Soft HuncaLife'ta satılmamaktadır. Hunca Kozmetik stratejisi doğrultusunda ilerleyen zamanlarda da HuncaLife kanalında bu markaların satışı yapılmayacaktır. Tüketiciler tarafından uzun yıllardır beğeniyle kullanılan markalarımızın satışı perakende kanalında devam etmektedir."
BEN CALDION NIGHT ALDIM, KIRMIZI BIR KUTU, ICINDE DEODORANTIDA VAR, IKILI BIR KUTUVE COK HOS BIR KOKUSU VAR.
Biraz meyve biraz cicek cok farkli meyve ve cicek kokusuna karisimina duskunlere oneririm.
TURK MALI YURDUN MALI - HERKEZ TURK MALI KULLANMALI hehe
Hunca firması huncalife markası adı altında network sistemine geçti...
Geçen gün toplantıda idim ve konuştuk bu durumu...Şuan toplatılma söz konusu değil .Huncalife yeterince güce ulaştığı zaman satışı durdurulacaktır ve kataloğa girecektir...Üye olamak isteyen arkadaşlara da özel bilgiler verebilirimmm.Değişim zamanı geldi galiba Türkiyede :)