• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hümanist Büro’nun raporuna göre; çatışmalarda en az 44 çocuk öldü

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.691
698
Hümanist Büro’nun raporuna göre; çatışmalarda en az 44 çocuk öldü

26849.jpg

'Savaş İstemiyoruz! Çocukları Öldürmenizi İstemiyoruz! Girişimi' için Hümanist Büro tarafından hazırlanan rapora göre, yeniden başlayan çatışmalar nedeniyle en az 44 çocuk hayatını kaybetti.

Girişim’in paylaştığı rapora göre; 26 Temmuz – 30 Kasım 2015 arasında, Diyarbakır, Şırnak, Ağrı, İstanbul, Mardin, Van, Ankara, Hakkari ve Adana illerinde en küçüğü 3,5 aylık bebek, en büyüğü 18 yaşında olan en az 44 çocuk hayatını kaybetti.

Aralarından bazılarının cenazeleri sokağa çıkma yasakları nedeniyle toprağa verilemedi ve evde bekletildi.

Aynı tarihler arasında ve aynı illerde en küçüğü 1 aylık en az 52 çocuk da yaralandı.

Savaş İstemiyoruz! Çocukları Öldürmenizi İstemiyoruz!

‘Savaş İstemiyoruz! Çocukları Öldürmenizi İstemiyoruz!’ son dönemde Türkiye’de artan çocuk ölümlerine ses çıkarmak üzere farklı illerdeki kişilerin internet üzerinden biraraya gelmesiyle oluşturduğu sivil ve açık bir iletişim platformudur.

ve bunlar başkanlık sistemi olana kadar sürecek sanırım. RTE ülke başkanı olana dek..
Birsürü askerimiz şehit oldu, evler harebeye döndü.
Çocukların ve sivillerin böyle bir ortamda ölmemesi garip olur..

ve bunlar başkanlık sistemi olana kadar sürecek sanırım. RTE ülke başkanı olana dek..
Birsürü askerimiz şehit oldu, evler harebeye döndü.
Çocukların ve sivillerin böyle bir ortamda ölmemesi garip olur..
ne aklıma geldi biiyormusun:
iştikrar için bize oy verin sloganı. ahada alın size istikrar.

ne aklıma geldi biiyormusun:
iştikrar için bize oy verin sloganı. ahada alın size istikrar.
öyle oldu olacak zaten
sevgili hemşehrilerim.
görüldüğü üzere yine bana ihtiyacınız var :KK51:
ben çok mu körüm bilmiyorum. ama 2013 nevrozunda başbakan değilmiydi imralıdan gelen mektubu okunmasına musemma gösteren:KK51: barış naraları atan:KK51:

Back