• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

humanayı kulananlar

afranu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2011
10
0
36
Niğde
ben humana hullanıyorum süğtüm artsın diye ama kullanmayı bıraktığım zaman sütün kesilmesi gibi bir durum varmış kullanmayı bırakırsam tamamen kesilirmi sütüm aceba kullanan bazı arkadaşlarım öyle söylüyor

yok cnm ne alakası war bnde kullandım baya bi süre şmdilerde aklma bile gelmio içmek ama hala sütüm war yediklernlede alakalı biraz bol su iç, dere otu ısırgan otu çok süt yapar aklnda bulunsn.maydanoz süt keser die biliyorum ben . rezene çayını içsene bol bol oda çok süt yapıo..

sormayı unuttum bebeğin kaç aylık oldu ztn 6 aydn snra genelde sütte azalma oluo keyfi içim oluo bi çok çocukta ..

canım bende 2 ay kadar kullandım şahsen bi faydasını görmedim içmediğm günlerde de bi fark olmuyodu sütümde..arkadaşın da dediği gibi yedikleriyle alakalı insanın ve bol sıvı tüketmesiyle..ben 2 ayın sonunda bıraktım mesela paraya yazık dedim gerçektende bi faydası yokmuş çünkü hiç azalma olmadı sütümde..bide bebeğin birebir emmesiyle alakalı ben çok iyi beslendiğimde bile bazen az olurdu sütüm neden böyle oluyo diyodum sonradan farkettim ki bizmki o gün isteksiz emdiyse daha az emdiğinde sütüm daha az oluyodu..

bebegim 2 aylık oldu çayı içtiğim zaman çok oluyor sütüm ogün fazla bişey yemesem bile humana getiriyor sütümü her zamamn da almak istemiyorum aslında 20milyon bide bir ay gitmiyor bırakırsam sütüm azalır diyede korkuyorum gerçi ben çok stresli bi insanım birazda ondan azalıyo sanırım

Önemli olan dengeli beslenip sıvıyı fazla alman canım.Humana aten şakır şakır süt getirmiyor ben 1ay kullandım bıraktım.Onun yerine yeşillik yiyip rezene içiyorum aynı iş.Ama dediğim gibi sütün olması için dengeli beslenme sıvı düzenli uyku ve en öenmlisi stres olmayacak.Allah tüm emziren annelere bol bol süt versin bebişler doysun büyüsün :))

benmde ilk aylarda sütümü artırdı bnde farkettim ama sonra bi işie yaramadı bide sütüm kesilcek diye korkarsan kesilir sütü bu psikoloji çok etkiliyo canım.ohh bol bol sütüm war bebeğim doyuyo de kendi kendine sütün dahada artar rahatlat kendni humanaya o kadar para werme yazık git aktarlardan rezene çayı al çok uzun süre gidiyodu banae bide daha uygun oluyor tabi humananın yarı fiyatına 1 kg rezene çayı alırsın we çook uzun süre içersin ... yeşil yapraklı sebzler ,bol süt ,yeşil mercimek ,bulgur plavı gbi şeyler bol süt yaptı bnde snde dne bir.her insanda süt yapan gıdalar farklıdır kndn bulcaksın deneye dneye rabbm bol süt wersn meleğin beslensn tüm annelern bebişlerine yarasın inş sütleri.

Back