humana still tee nin yan etkileri

tullayy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
61
1
86
44
Konya
kızlar daha iki buçuk aylık anneyim sütüm baya bi fazlaydı son günlerde biraz moralim bozuktu sanırım bu sütümü de etkiledi azaldı eşim de bu çaydan aldı 2 gün önce. etkisini 48 saatte falan gösterirmiş evet faydası oldu ama bu sabah oğlumun kakası yeşildi netten araştırdım biraz çoğu site yan etkisi yok diyor ama bi kaç yerde de bu çayın içindeki bi madde bebeklerde yeşil kakaya sebep olur diyor bi sonraki kakasını beklicem kullanan varmı ya da bi bilgisi olan...dr a gitsemmi acaba..ne dersiniz:uhm:

bende bi ara kullandım bu çaydan stresten azalmıştı sütüm çoğalınca bıraktım ama bebeğime hiç öyle bi etkisi olmadı duymadım öyle bi etkisi olduğunu da takip edin eğer devam ederse doktora danışmanızda fayda var ama bazen bebekler üşüyünce oluyo öyle yeşil kaka umarım önemli bişey değildir

arkadaşlar bende 4 gündür kullanıyorum humanayı bugün kızım kakasını yaptı yeşildi baya acaba ondan mı yaa?Arkadaşlar günde kaç kez içiyorsunuz çaydan

bende hiç böle bi etkiyle karşılaşmadım yeşil kaka çok beslenmesinden olur .bu çokyda sütü çoğaltına göre ondan böle bir durum olabilir.benim oğlumd ahep yeşil kaka yapardı ama çok beslendiği için doktorda söelmişti.

üşüten çocukta yeşil kaka yapıyor...
ben kaç kutu bitirdim saymadım günde 4-5 bardak içerim ama hiç öyle bi sorunla karşılaşmadım..
bence yan etkisi yok..

kızlar oğlum sabahtan şu saate kadar 4 kez kaka yaptı ikisi yeşildi arkadaşın dediği gibi fazla beslenmeden mi olduki diye düşünüyorum şimdi süt artsın diye sık ezmiriyorum zaten salı dr kontrolü var sorucam bide böyle fazla kaka yapması normalmi bu aylarda biliyo musunuz

benim oğlum da çok sık kaka yapardı.... hmen hemen her bezi kakalı olurdu...
14 ayık oldu hala en az 5 kez altını değiştiririm...
bazı bebekler çok yapıyo nedense...

merhabalar bende doğum ayaptığımdan beri still tea kullanıyorum. 3. kutuyu içiyorum bana ve bebeğe çok ii geliyor hiç bir yan etkisini görmedim

benim kızım da onunca ayında. bende ilk aylarda içtim üç dört kutu falan. hiç bi yan etkisini görmedim. faydasını da sıcak sıcak içtiğimde ve tarifinden biraz daha fazla koyunca gördüm. ama boşuna masraf bence. öyle çok ucuzda sayılmaz çünkü. emin olun en iyisi su. ne zaman fazlaca su içsem sütümün arttığını farkettim. üstelik bitki çayının etkisinden daha da fazla. ben pek fazla su içemiyorum ama malesef. eğer yapabilirseniz bol bol su içmenizi tavsiye ederim. ayrıca hemşire bana bol su içersem doğum sonrası kilolarımı daha kolay verebileceğimi de söyledi.

arkadaşalr ben de 4-5 gündür kullanıyorum. Tadı güzel diye baya içtim günde 4-5 bardak kadar. İlk gazım arttı sürekli gaz çıkarır oldum, baktım bebişim de çıkarıyor:bebeğim henüz 1 aylık. dün ve bugündür aiırı derecede isalim ve midem bulanıyor. Bu çayda çemen otu varmış ve bu çemen otu da isal yapıyrmuş. bebğimde ve bende aşırı gaz ve sancısı var. ben çok beter isal oldum. çok lanet bir çaymış..yan etkilerinde çemen otuna bağlı isal yazıyor. bende çıktı.

arkadaşalr ben de 4-5 gündür kullanıyorum. Tadı güzel diye baya içtim günde 4-5 bardak kadar. İlk gazım arttı sürekli gaz çıkarır oldum, baktım bebişim de çıkarıyor:bebeğim henüz 1 aylık. dün ve bugündür aiırı derecede isalim ve midem bulanıyor. Bu çayda çemen otu varmış ve bu çemen otu da isal yapıyrmuş. bebğimde ve bende aşırı gaz ve sancısı var. ben çok beter isal oldum. çok lanet bir çaymış..yan etkilerinde çemen otuna bağlı isal yazıyor. bende çıktı.

bende 2 gundur fasla içiorum bebegımın kakası yeşil oluo.bende eşimde alerjık yapıdayız o yuzden bebegımınde besin alerjısı olması normakmiş çemen otuna oldu galıbva o yuzden oluo yeşil kaka.bıde ztn bebegım kolik gaz sancısı bıtmıo o etkıledımı acabadıe dusunuorum simdi.ama daha içmem süt arttrmak ıcın ülker maltana içiyorum ona dewam edıyım barii :16:

benim kızım da kullanıyor bu çayı,3.kutuya başladık
bebeğin kakası yeşil değil,üşüttüğünde yeşil çıkıyor.
biz çok memnun kaldık.
bebek çok gazlı ama
çaydan mı dersiniz.

Back