- 28 Eylül 2021
- 59
- 14
- 38
- 28
- Konu Sahibi sosyeyetttenn11
kesinlikle katılıyorummmmmArkadaşım boşandığı eşiyle tekrar barıştı, nikah kıydılar. İnançlı da insanlar ama böyle bir şey yapmadılar. Çünkü ne münasebet…
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kesinlikle katılıyorummmmmArkadaşım boşandığı eşiyle tekrar barıştı, nikah kıydılar. İnançlı da insanlar ama böyle bir şey yapmadılar. Çünkü ne münasebet…
zaten ilk eşten boşandı, iddeti bekledi, oldu 4 ay
2. ile evlendi, zifafa girdi, 3 kere talak oldu, boşandı 4 ay da bu kocadan sonra iddeti bekledi ooo sene geçer...
Sen anlat Karadeniz’de ve elveda Rumeli de böyle bi sahne vardımerhaba arkadaşlar merak ettiğim bir konu var. Dinen 3 kere boşol boşol boşol dedikten sonra eşler belirli bi süre sonra pişman olsalar birbirlerine geri dönemiyorlar mı? ille hülle mi gerekiyor?
Türk-İslam anlayışında boşanmak bi Arap yarımadası bi Kuzey Afrika gibi bişey değil, onlar cayır cayır evlenip çatır çatır da boşanıyor.yani bunu yapan var mıdır zaten ya dicem de vardır kesin
:) Hatırladığım kadarıyla yazayım. Jade bir şekilde çocuğunun babasından boşanıyordu. Adam Jade'nin üstüne aldığı kuma ile devam ediyordu, onun da üstüne kuma getiriyordu hatta.Dizinin sonu nasıl bitti acaba her zaman merak etmisimdir.Gecen sene buldum bı yerde ama görüntü kalitesi çok kötüydü izleyemedim.
e evet, islama göre bakıyorsan nikahları sakat, hadi bakalımmmmmen mantıklı ç
bir arkadaşım söyledi böyle bir şey olduğunu kuzeni eşiyle boşandıktan sonra 2 ay sonra tekrar barışmış sonra bana bu konuyu anlattı ben saçmalık duymadım dedim o da var böyle bir şey umarım nikahları geçerlidir gibisinden konuştu, sonra internete baktık her sitede farklı cevap var![]()