AMC'nin tencelerini almak her baba yigidin harci degil, cok iyi yapmissin ömürlük tencereler bunlar..
Karacanin beyaz altin yemek takimi serisi cok hosuma gidiyor benimde..
Hepsini güle güle kullan..
hepsi çok güzell
Allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah
Yemek takımı sade ve çok şık.Almamışsınız galiba.Kısa sürede almak nasip olur inşallah.Kahvaltı takımı da hoş fakat yemek takımıyla benzer gibi.Kare,beyaz ve çizgileri renkli değil.Bence kahvaltı için cıvıl cıvıl şeyler düşünülebilir. =) İyi günlerde kullanın.
Karaca'nın beyaz altın serisi gerçekten çok hoş bugün aldım ben de bir kaç gün içinde getirecekler. Bir ay sonra da 12'li xs cam bardak serisini alıcam onunla çok uyumlu duruyor cidden. Güle güle kullanın ürünlerinizi.
Tesekkür ederim canim, sende güle güle kullan :92:
Nerden aldin sen Yemek takimini?!
Bakırköy'deki evkurdan aldım canım peşin fiyatına 15 ay taksitle yanında bir de karacanın 24 parça porselen mozaik yemek takımının morunu aldım bir de fine bone kahvaltı takımını aldım. Ondan sonra başka bir yerdeki karacadan 24 parça olan yemek takımının daha açık morunu aldım 12'liye tamamlamak için daha iyi oldu.
topuklu ayakkabinin icine silikon taban
demişsin ya cok ihtiyacım var ona.. nerden temin edebiliriz ?????????????????????
oooo cok güzel dizmisin Karaca`lari, güle ggüle kullan hepsini
nerde oturuyorsun canim? Eger Almanya ise drogerilerde var (DM, Rossmann, Müller)...
Türkiye`de yasiyorsan eger nerden alinabilecegini bilmiyorum, belki ayakkabicilar, taban bulunan her yerde vardir sanirim:44:
Sağol canım bugün eve geldi teslim aldım. Darısı senin başına
Ankaradayım cnm .. netten araştırdım 20 tl ye geliyo kargosu ile.... ama seninkiler daha kaliteli gözüküyo.. uff bulmam lazım ben topuklu hiç giyinemiyorum :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?