Öncelikle hepinize çok teşekkür ederim inşallah hepimizin mutluluğu aynı resimlerdeki gibi güzel olur :)
ebruli cnm bizim paket evlilik hikayesi paketiydi benim gelinlik provamdan başlayıp kınam,kuaför,ardından dış mekan çekimler sonrasında da düğünden önemli karelerle oluşturulmuş 50 fotograflık bir albüm.ama ben anlaşmayı yaparken hepsinin orjinal hallerinide cd olarak istedim yaklaşık 350 foto kadar.
ayrıca 2 tane aile albümü 1 tane büyük boy(devasa :)) duvar fotosu,10 adet çerçeve boy baskı, 15 dk kadar slayt gösterisi ayrıca gün boyu süren kısa kısa video gösterimleri.hepsi için bize 1500tl fiyat istediler ama biz pazarlık yapıp biraz düşürttük.ama şu an aynı fiyatı mı verirler bilmiyorum.inşallah daha uyguna anlaşırsınız yanlız şöyle bir durum oldu bizim aile albümlerimiz anlaştıklarımız gibi olmadı onu yeterince not düşürmemişiz sanırım sonrasında da itiraz edince extra ücret istediler.Anlaşmanı yaparken bunlara çok dikkat et.onun dışında Uzay beyde Sedef hanımda işlerinde ustalar bu konuda güvenebilirsin.Ve gerçekten onlarla çekim yapmak çok eğlenceli ben eğer hamile kalırsam doğumda da sedef hanımla çalışmayı planlıyorum.İnşallah sana yardımcı olabilmişimdir.