Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok hoş olmuş.. sanırım kuaförden başlamış çekimler.. Merak ettim böyle bir organizasyon size kaça mal oldu acaba??
cnm aslında kuaförden değil gelinlik provamdan başladı onun resimlerini koymadım kına-kuaför evden çıkmam gelin alması düğünde de çekim yaptılarişte ilk dans nikah anı pasta kesimi çiçek attığım an fln bunları kocaman 50 fotoluk bir albüm yaptılar,2 tane aile albümü,fotoların orjinalleri tüm çekim,15 dk slayt gösterisi,aralarda çekilmiş video görüntüleri,10 tane çerçeve boy bir tane duvar boyu hepsi 1150tl tuttu ama asıl fiyatı 1500tl idi biz biraz pazarlık yaptık.ama kesinlikle öneririm çnk düğünden geriye tek bunlar kalıyor ve ben hala baktıkça inanılmaz keyif alıyorum.
cnm aslında kuaförden değil gelinlik provamdan başladı onun resimlerini koymadım kına-kuaför evden çıkmam gelin alması düğünde de çekim yaptılarişte ilk dans nikah anı pasta kesimi çiçek attığım an fln bunları kocaman 50 fotoluk bir albüm yaptılar,2 tane aile albümü,fotoların orjinalleri tüm çekim,15 dk slayt gösterisi,aralarda çekilmiş video görüntüleri,10 tane çerçeve boy bir tane duvar boyu hepsi 1150tl tuttu ama asıl fiyatı 1500tl idi biz biraz pazarlık yaptık.ama kesinlikle öneririm çnk düğünden geriye tek bunlar kalıyor ve ben hala baktıkça inanılmaz keyif alıyorum.
Evlilik Hikayesi ? Düğün Fotoğrafçısı Uzay Hülagü ? Antalya
Fotoğrafların altında internet adresi yazıyor.. Sanırım bu fotoğrafçı..
Gerçekten fiyat mükemmell canım yaa.. Benim eltim 2 sene önce , stüdyo çekimi 1 adet büyük albüm 2 adet aile albümünü 750 tl ye yaptırmıştı.. Seninkisi baya bi uygun olmuş.. Nerede bu fotoğrafçı ? Bi web sitesi vs varmı? link flan verebilirmisin bi incelesek olur mu ki ?
Ya o bank fotosu ne kadar orjinal ve güzel bayıldım
Çok güzel gelin olmuşsunuz bahtınız da güzel olsun
ay canım çok uygun ya harika peki kiminle çalıştınız özelden ya da burdan yazabilir misin? fotoların altında el yazısıyla yazıyor ama okuyamadım
Ya o bank fotosu ne kadar orjinal ve güzel bayıldım
Çok güzel gelin olmuşsunuz bahtınız da güzel olsun
resimleriniz çok hoş olmuş tebrik ederim gelinlik ve el çiçeğinizde çok hoştu...ömür boyu mutluluklar
Çekimler çok güzel, fotoğrafçının ellerine sağlık..Siz de çok güzelsiniz :) 41 kere maşallah.
mutluluklar dilerim fotoğraflar gerçekten çok güzelll.....
çekimler süper
çok güzel görünüyorsunuz maaşallah mutluluklar