hul_ya_nın profesyonel dış mekan çekimleri

Masallah Cok Güzel gercekten

Sac modelini mi desem....
Gelinligini mi desem ....

Yada cekilen resimleri mi...

Hepsi birbirinden güzel birbirinizde de cok yakismissiniz Allah mutlulugunuzu daim etsin insallah... AMIN

Masallah Cok Güzel gercekten

Sac modelini mi desem....
Gelinligini mi desem ....

Yada cekilen resimleri mi...

Hepsi birbirinden güzel birbirinizde de cok yakismissiniz Allah mutlulugunuzu daim etsin insallah... AMIN

Amin inşallah cnm benim Allah hiçbirimizi sevdiklerimizden ayırmasın mutluluğumuz bir ömür sürsün
güzel yorumlarınız da beni çoooooook mutlu etti teşekkür ederim.

harika olmuş... bayıldım....bir ömür mutluluklar dilerim......yuvanızdan mutluluk sağlık huzur eksik olmasın.....

aa ben bu fotoları face de görmüştüm. (fotoğrafçının sayfasında).çok beğenmiştim.herşeyiyle. kınasından gelinliğine saçına kaşına gözüne. maşallah hepsi çok hoş.
fotoğraflarında öyle olmuş. allah mutlu mesut etsin inş=)

aa ben bu fotoları face de görmüştüm. (fotoğrafçının sayfasında).çok beğenmiştim.herşeyiyle. kınasından gelinliğine saçına kaşına gözüne. maşallah hepsi çok hoş.
fotoğraflarında öyle olmuş. allah mutlu mesut etsin inş=)

aaa ne güzel tesadüf buradan daha detaylı görümüşsündür ama
beğenemede çok sevindimmm teşekkürlerr

Uzay ve Sedefin hamarat elleriyle senin güzelliğin birleşince harika şeyler çıkmış ortaya. Gelinliğin makyajın saçın gülüşün hepsi çok güzeller dilerim ömrün boyunca böyle güler yüzün. Çok mutlu olursunuz inş :))))

ewt süper ikililerr
gerçekten o günü daha az stresle neşeyle atlatmamızda payları çok büyük
güzel düşüncelerin için çok sağol cnm inşallah Allah hepimizin mutluluğunu daim etsin

hemen nazar boncuğu koyalımda nazar değmesin (
Maşallah canım cok güzel cok tatlı görünüyorsunuz, kocaman mutluluklar dilerim
bir yastıkta kocayın inşallahh (

hemen nazar boncuğu koyalımda nazar değmesin (
Maşallah canım cok güzel cok tatlı görünüyorsunuz, kocaman mutluluklar dilerim
bir yastıkta kocayın inşallahh (

ne güzel dilekler böylee çok sağol cnm
inşallah daha güzelleri senin olsun

harikasınız damat bey uçmuş havalara nasıl sevinmişse artık artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…