- 15 Aralık 2013
- 15.634
- 35.818
- 798
- Konu Sahibi kuruyan fasulye
Oooo sen de çok çekmişsin kuzum.
O zaman haydi bismillah diyelim mi?![]()
Hiç sorma canım. Meğer bende kuyruk mağduruymuşum. Artık bitti kurtulduk

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oooo sen de çok çekmişsin kuzum.
O zaman haydi bismillah diyelim mi?![]()
öyledir Mune.Sitenin yaş ortalaması 50 üzeri![]()
Arada Bülent Ulusu, Turgut Özal, Mesut Yılmaz, Tansu Çiller, Süleyman Demirel, Necmettin Erbakan, Bülent Ecevit hükümetleri kurulmuştu halbuki![]()
neden dalgaya vuruluyor biliyor musun? sağlam bir argümanın yok.marilyn ben girmedim kuyruga canim annelerimiz babalarimiz girdi..bizde duyuyorduk anlatilanlari sıkıntılarini..gercekler ortaya gelip cevap veremeyince dalgaya vuruyonuz isi..
posetınıde kendın getırırdın dimi80 liyim ve kendimi bildim bileli Ankara'da bir tek Halk Ekmek kuyruğu vardı.
Onu da yapan yine kendileriydi..
Ben kuyruk muyruk görmedim bu yaşıma kadar.
Ben de özledim kesinlikle. O zamanı yaşayanlar bilir ne kadar masum olduğunu..posetınıde kendın getırırdın dimiposete para vermeye kıyamazdı ınsanlar.. ben o gunlerı ozledım ya..
![]()
SSK işhanı.. arka kapıdan gir ki kimseye yakalanma..Ben de özledim kesinlikle. O zamanı yaşayanlar bilir ne kadar masum olduğunu..
Basket maçlarına giderdik, barlar sokağındaki basit barlara giderdik ama kimse kimseyi kameraya çekip şantaj yapayım derdi yoktu.
Çocukken ya da lise yıllarında gezdiğimiz yerlerin tamamen değişmiş olması sadece o kareye baktığımız zaman milyonlarca anının aynı anda canlanması... Özlenmeyecek gibi değil..
Kız ben de halk ekmek kuyruguna giriyordum. Sıram kaybolmasın diye terliğimi bırakıp terliksiz çişe gidiyordum çocukken öyle eziyetler çektim yani. Onlar sayılıyor mu?
öyledir Mune.
de her seferinde de böyle yağ un kuyruğu falan yazılınca yazanların ne kadarı bu kuyrukları hatırlıyor, merak içindeyim.
bu ara listeye bi baktım da ben de Mesut Yılmazdan itibaren hatırlıyomuşum![]()
Ben senden büyüğüm,bende görmedim kuyruk yahu.80 liyim ve kendimi bildim bileli Ankara'da bir tek Halk Ekmek kuyruğu vardı.
Onu da yapan yine kendileriydi..
Ben kuyruk muyruk görmedim bu yaşıma kadar.
gencecik insanlar ev araba sahibi oluyo diyosun..ya trink para verip almiyo dmi bu insanlar.kredi cekiyo yine borc yine cile.kiraya her ay para vermek yerine kendi evime veririm diyo .bu seferde bankaya borc..hazir giyim yo diyosun bu kdr fazla.ne giyip geziyodu insanlar.yine her butceye gore vardi.saglik sektorunu karsilastrmiyosun bile.cnku kapida karsiliyolar seni..randevu alip gdiyosun 1 saat bekliyosun.ilaclari da bedava veriyolar zaten..sosyal guvence yokmuydu eskiden..sennki akp nin secim kampanyalari gbi olmus .lafa degil icraata bakarim deseydin tam olurduonun icinmi millet önceden emekli olmadan ev alamazken.. sadece zenginler araba sahibi olabilirken..simdi cogunluk gencecikken ev ve araba sahibi oluyor..önceden.hazir giyim cok azken olanida cok pahaliyken simdi zebil gibi giyim hertaraf..saglik yönunu eskisiyle karsilastirmak bile abes olur..arada daglar kadar fark var..insan oldugumuzu akparti iktidarindan sonra hissettik su ülkede..yag ekmek pirinc .un vs.kuyruklari dıs borclar ne tez unutuldu.. refah ve kalkinma nasil görmezden gelinir....aklim almiyor..
Gerçekten ne kadar kopmuşuz ya. Hatırlamadığım bir çok şey anımsadım şimdi sayende..SSK işhanı.. arka kapıdan gir ki kimseye yakalanma..
Yüksel caddesinde kenar köşe , bina duvarlarında otur.. Dersaneden çıkışta Maviş Cafede otur bir çay iç.. Yada sakaryada.. Kamera sadece hbr cekmek ıcın kullanılıyordu. Cep tlflarımızdan dıger operatörlere msj yollayabılmek için bile ,ara kod arardık..
Bunlardan hiç birini kızım yaşayamayacak..yaşamak istediğinide hiç sanmıyroum..
Gima'nın önünde kimseye randevu verip , birbirlerini bulamamazlık edemeyecek mesela.. İpek nerden karşıma cıktın sımdı sen benım.![]()
Bence bunu diyenler Kemal Sunal'ın Deli Kaymakam filminden esinlenmişler.Ben senden büyüğüm,bende görmedim kuyruk yahu.
Biraz daha abartsalar Çanakkale savaşında askerlerimiz(nurlar içinde yatsınlar) kuru ekmek yedi,şimdi kek yiyoruz diye örnek verecekler.
onun icinmi millet önceden emekli olmadan ev alamazken.. sadece zenginler araba sahibi olabilirken..simdi cogunluk gencecikken ev ve araba sahibi oluyor..önceden.hazir giyim cok azken olanida cok pahaliyken simdi zebil gibi giyim hertaraf..saglik yönunu eskisiyle karsilastirmak bile abes olur..arada daglar kadar fark var..insan oldugumuzu akparti iktidarindan sonra hissettik su ülkede..yag ekmek pirinc .un vs.kuyruklari dıs borclar ne tez unutuldu.. refah ve kalkinma nasil görmezden gelinir....aklim almiyor..
Huysuzum sende mi angarada büyüdün?SSK işhanı.. arka kapıdan gir ki kimseye yakalanma..
Yüksel caddesinde kenar köşe , bina duvarlarında otur.. Dersaneden çıkışta Maviş Cafede otur bir çay iç.. Yada sakaryada.. Kamera sadece hbr cekmek ıcın kullanılıyordu. Cep tlflarımızdan dıger operatörlere msj yollayabılmek için bile ,ara kod arardık..
Bunlardan hiç birini kızım yaşayamayacak..yaşamak istediğinide hiç sanmıyroum..
Gima'nın önünde kimseye randevu verip , birbirlerini bulamamazlık edemeyecek mesela.. İpek nerden karşıma cıktın sımdı sen benım.![]()
yani en çok koyan da sanırım belli bir sınıra gelince önüne çıkması. ilaçla beraber kesseler belki o kadar koymaz da, devlete borçlu kalamayacağına göre devlet baba almak için mutlaka bir formül ayarlar ona.Bi grip oldum sağlık ocağında muayene eczanede çıkan para 28 tl?? Bu nedir eczacı açıklamaktan yorulmuş insanlara. Anlamsız ücretler katkıpayları.
Kizlar suan sira aldim 2017 ocak tarihinde doktor rendevu verdi..
Allah razi oldun akapeden onun sayesinde artik sira beklemiyiruz![]()
umarım ipek.. Umarım en azından şu donemdekı kadar bırakabılırız..Gerçekten ne kadar kopmuşuz ya. Hatırlamadığım bir çok şey anımsadım şimdi sayende..
Metro bile ilk açıldığı zaman insanlar uzayda gidecek gibi hissetmişti kendisini..
Gima'yı unutmak hiç mümkün değil zaten..
AVM çılgınlığının olmadığı bir dönemdi. Keşke çocuklarımıza da savaşsız bir dünya bırakabilsek..![]()
Ay oda bıseymı.. 3 muayene oncesınde eczanede 45-50 tl cıktı karsıma , sgk sız aldım ılacımı. Son gıttıgım doktorun verdıgı ılacları almak ıcın eczaneye bıle gıtmedım. Dur bakalım ne cıkacak karsıma ..Bi grip oldum sağlık ocağında muayene eczanede çıkan para 28 tl?? Bu nedir eczacı açıklamaktan yorulmuş insanlara. Anlamsız ücretler katkıpayları.
aaah kuzum.. ben dogma buyume , memleket hala angaralıyımHuysuzum sende mi angarada büyüdün?
Sakaryada döner kuyruğuna girerdik dershane çıkışı,bak bunu unutmuşum.
Bizim zamanda cep tel yoktu tabii.